Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: jak se Modern Warfare bojí reality
7.10.2012 | Ladislav Loukota
173 příspěvků
-
V bf3 v roli zaporaka bolo Rusko? nemyslím
-
a co má být?
-
clanek psal konzolista " válečný velkofilm z bezpečí svého gauče"
-
Přesně, a navíc to zlevňuje hrozně pomalu. Rád bych si zahrál všechny 3 MW za sebou, ale kdyby tak vyšla nějaká kompletní edice za 20 liber...
-
Chápu, že u lidí co nehrají multiplayer to je hodně, ale tak nikdo jim to nenutí, aby to kupovali. Já si dohraju single a pak se po večerech vracím k mulťáku. Tohle je druhé plus, které u má série. Večer přijdu z práce utahanej a někdy si vyčlením na hraní jen slabou hodinku, tak si radši pustím codko, kde si za tu hodinu zahraju 20 kol rychlýho deathmatche a jdu se věnovat ostatním povinostem. Kdybych byl antimp člověk, tak do toho neinvestuji takové peníze, ale stejnak bych to koupil v nějakým salu nebo jen cdklíč z jiného regionu. U pár her jsem to tak udělal, protože jsem věděl, že zas takovou cenu pro mě nemají a když je tu možnost si to koupit za polovinu a méně, tak proč ne.
-
souhlasim nebavi me cist cely odstavec o nicem a pak dalsi odstave se uz venuje tematu. dalo by se to zkratit
-
Ono to tak i funguje, ale poměr, kdy cena je kolem 59,99 EUR, je na 4 hoďky zábavy docela dost *3*
-
Dobré počtení, díky!
Trochu k tématu, možný SPOILER: Bylo to CoD4, kdo nám poprvé předvedl koncept Death From the Above, ale právě Spec Ops: The Line to konečně dotáhlo k nějaké pointě. Byť zrovna v tomhle případě byla ona "parafráze na účet tupé konkurence" opravdu hodně okatá, bylo to asi poprvé, kdy se člověk před monitorem nad něčím podobným vůbec zamyslel. -
Forma psaní je jiná, ale nevadila mi. Autor má pravdu a celkově je dobře, že se tomuhle konečně někdo věnuje. Já nejsem žádnej hater a musím uznat, že call of duty mělo a má supr vyprávění. Když jsem si pořídil už třetí díl MW tak jsem to vzal tak, jak by to asi mělo být. Udělal jsem si popcorn, natočil kolu, dal easy a projel jsem to za pár hodin do setmění. Celá série je hrozně "bayovská". Zvraty, akce, výbuchy (jen mi tam chybí polonahé ženy!). Je to takové herní Expendables. Ono jednou za čas když si chci odpočinout od starých nostalgických her jako je Deus Ex, HL, Gunman Chronicles, tak se Call of Duty série k tomu přímo nabízí. Odpočiň si, zasměj se nad přehnaností a s určitým pocitem satisfakce shlédni titulky a teď zpět ke staré dobré hře. Ono nebudu plivat na to, co mě bavilo. Je to jiné, změnilo to fps žánr, ale to je to samé jako série Resident Evil. Kdybych měl opovrhovat vším co se mění a stále se ohánět těmi změnami a říkat, že nové hry nebudu hrát, tak si jich moc za ten rok nezahraju. Resident je supr příklad. Byl jsem malý, nerozehraný a potkal jsem 2ku na psx. Tím si mě série dostala. Po všech PSX, PC a GC dílech přišel na řadu pátý díl. Byl jiný, ale hle je tu coop. Zavolal jsem svému "bráchovi ve zbrani na coop" a nehorázně jsme si ho užili. Toto opět očekávám teď od šestého dílu. Prostě kdybych byl stále nespokojený, nepřizpusobivý hnidopich, tak bych se přes rok docela slušně nudil.
-
No je někdy ale těžké dávat někam realitu, když by mohly vzniknout spory s dotčenými státy *3* Viz. problémy s Armou třeba, nebo strach Homefrontu z napadní ameriky čínou. Ještě se do toho vloží církev a jste celí v .....
Ale asi k tomu moc neřeknu, páč jsem se na to u těch asi 4dílů CoD moc nedíval. -
Zufalo sa snazim zistit pointu tohto clanku, ale nenachadzam ju, tak ako, precital som to cele, ale vlastne rozmyslam, ze co som to vlastne precital, lebo nejako vlastne si uz ani nepamatam, o com autor pisal *6*
-
tak nějak :) víc jak půlku sem nepřečetl
-
verim ze clanek to muze byt zajimavy, nicmene diky spouste "slangovskym" vyrazum jsem to nedocetl ani do pulky.. protoze cist si vyraz.. a za nim dvouradkove vysvetleni mi opravdu moc nesedi ...