Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: jak se Modern Warfare bojí reality
7.10.2012 | Ladislav Loukota
173 příspěvků
-
Jo jo, takový HL2 je typické RPG, neotravuj trole....
-
Moc ti to trolení nejde.
-
Jsem blázen jen protože ukazuju lidem, že Call of duty je nejlepší FPS na světě? Všichni co hrajou jinou serii a nebo RPG jsou blazni.
-
Douofej, že je to puberta, pokud ne, máš problém.
-
Skvělej článek pane Loukota *5*
-
1299 kč je málo ja bych za nové Call of duty dal i klidně 3000kč plus další penize za DLC, tvurci tak dokonale hry si ty peníze zaslouží. *2* *2* určitě jsi hráč RPG *11* *11*
-
A já si myslel, že blázni mají svěrací kazajku....
-
Největším problémem CoD je cena. Kdyby to bylo dejme tomu za 600-700, tak by to šlo. Ale za 1299 mít 4 hodině kampaně (sice dobrý "filmový" zážitek) s grafikou, co mělo pomalu MW I, IQ nepřátel na úrovni sádrových trpaslíků, to není akceptovatelná cena. Nemluvně o "Dlc" do mlutiplayeru......
-
Už sis vzal léky? *15*
-
Nechte toho vy východňáry *15*
-
Clanek jsem precetl celej, ale moc jsem z neho teda nepobral. Mozna jen to, ze se nejaky casti/mise v COD4 vynechali, jestli jsem to spravne pochopil. A tech odkazu na jine stranky je fakt moc - to si prectu kousek vety, kliknu na odkaz, zkouknu informace, pak pokracuju ve vete a nevim o cem byla ta prvni pulka vety, takze se musim vracet a zamotavam se a zamotavam. *9*
-
Call of duty je nejlepší herní serie nasvětě a lepší snad ani nikdy nebyla. Král FPS znovu postane a ukaže jak mají hry vypadat a ne jak trapné rpg pro bu*ny a jiné dem*ntní zanry. Prodeje to jasně dokazujou kdo je tady panem.
-
Jo, je to fakt, ale CoD jsem si kvůli MP nikdy nekoupil, mám MW a MW2, ale nejsem si jist, jestli je to dobrá investice, mě se u těhle her líbí hlavně ten "Bayovskej" drive, ale je to strašně krátký. Když si chci dát MP, zahraji si raději CS (ať už jakékoliv), které je rozhodně výhodnější, nebo třeba BF:BC2, které už jsem stejně ale odinstaloval *4*
-
Tak to dřív pojede čert na bruslích do práce *15*
-
To co je ta hatlanina? Rozumi mu nekdo? Odkdy sem lezou maďari? *8* *6* *12* *11*
-
Bohuzel ani samotne IW na kvality prvniho dilu nenavazali, ostatne dnes je to bezne k videni i v jinych oborech zabavy, viz. filmove serie Transformers nebo Pirati s Karibiku atd. *6*
-
Vážený autore, využití linků v článku je jedním slovem příšerné. I ve snaze být originální občas méně znamená více a je lehce naivní čekat, že čtenář, aby plně pochopil všechny narážky a příklady, bude otevírat řádově desítky dalších stránek (nebo bude luštit, kam link vlastně vede ve status baru prohlížeče).
Takový článek je navíc totálně nepoužitelný pro mobilní nebo offline čtení (nemluvě o archivaci a velké šanci, že za pár týdnů/měsíců bude většina linků mrtvá).
Doporučuju zamyslet se nad tím, proč opravdu kvalitně napsané články (jak domácí tak zahraniční) mají v těle 0 (slovy "nula") hyperlinků. Doufám, že to není nějaký módní "trend" a snaha games.cz se za každou cenu odlišit... -
Delali to stejni lide. Medal of Honor delali jeste pro EA ale pak se nejak nedohodli a presli pod Activision a udelali Call of Duty. A ted delaji zas pro EA :-D.
-
nebol to nahodou prvy call of duty (2003), ktory vlastne kopiroval prvy medal of honor (2002), sice od vtedy sa CoD seria prehnala cez nase pocitace ako tornado a zanechala vnas rozlicne dojmy
-
Nevím, nevím, často zde narážím na argument zástupců té druhé skupiny, kteří tvrdí, že si k televizi a guači mohou PC také připojit, né?