Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • genki.sudo
    Aby som použil tvoj slovník: Tak použi svoju stupiditu a zafinancuj si na kickstarter-i hru podľa svojich prestáv.. A potom sa choď niekam vyplakať.. :-)
  • Magister_Peditum
    Protože ty hry většinou vytváří Američani, že by? *1*
  • Ano, ale proč to všichni vidí tak jednostranně? Druhá strana věci je, pročpak asi ve hrách nemůžeme obvykle střílet američany? Same old story.
  • Jde cestou stupidity? Hezká to cesta. Ostatní kopírují, protože se pravidelně nachází několik milionů stupidních lidí, kteří si to koupí. Zajímalo by mě, co je na tom dobrého.
  • RPG? Boha jeho, to jsou neuvěřitelně stupidní hry. Jediné RPG, které jsem ve svém životě hrál, bylo Diablo 2, a to mě po pěti minutách přestalo bavit. Žádné jiná hra takového typu se mého počítače ani nedotkla.
    Aby sis uvědomil o čem mluvím. CoD1 a CoD:UO považuju za vrchol nenáročných singleplay stříleček (multiplayer mě nezajímá, v těchto hrách je stupidní). V závěsu je MoH:AA a Vietcong. CoD2 jsem dohrál, ale neskutečně mě tam sr*lo několik idiotských věcí, např. autoheal. Tendence rozšiřovat a umocňovat podobné blbosti a rušit všechno dobré udělala ze série absolutní paskvil a výkladní skříň demence. Proto jsem žádný další díl CoD nezakoupil. Existuje jistá hranice mezi jednoduchostí a stupiditou, a ta byla překročena.
  • No teda ...dik za tip, jdu to opet vyhrabat z knihovny :)
  • EuroSamurai
    COD si de svojí cestou a není to její vina, že jí v tom ostatní vesele kopírujou.
  • Magister_Peditum
    Myslíš lstivé Afgánce majora Hopfira? *15*
  • Tikov
    Jak počet tak užití. Skočím-li do druhého odstavce- Proč odkaz na parodii na YT? Nebyl by pro čtenáře přínosnější krátký výčet? Co si mám představit při čtení pod odkazy"snaha lautr všech dalších"? Ano ty odkazy odskakují na Games.cz, ale není to rozpoznatelné- rozbíjí to pozornost a zbytečně jsem naklikával kupu oken na které bych běžně ani nesáhl.
    Odkazovat na zprávy o Saudské Arábii z července 2012 v souvislosti s MW z r 2007 a navíc dvakrát na stejnou zprávu během jedné věty mi přijde poněkud nešťastné.
    Za mne bych byl raději za čistý text a odkazy z kterých je jasné oč jde.
  • Tikov
    Já bych Afgán udělal epičtější- za afgánský rod od úvodu proti Anglánům, přes Sověty a Taliban po tu poslední invazi
  • No jsi prostě debi**ta a tvoje mama nemá žádnou admosferu když dokaza porodit takové jelito. Call od Duty *14* *14*
  • Ty jsi stupidní. Call of Duty je na tebe moc super aby si jí mohl hrát. Jsi RPG blb**ek.
  • Magister_Peditum
    Nebo válku v Afghánistánu za Sověty. *3*
  • To nejde
  • CoD kurví hry tak jak je známe, hratelnost velmi často nahrazuje efektnost. Není všechno zlato, co se třpytí, herní atmosféra nulová, o skilly vůbec nejde, ta hra jde víceméně dohrát bez toho aby jste vystřelili. Prostě debilita.
  • Jenže jste nepochopili jednu věc: I když to může někoho bavit, tahle herní série je nesmírně stupidní (minimálně od CoD2). A proto je vlastně jedno, jestli je "děj" zasazený do pokroucené reality nebo úplné fikce.
    A taky druhou věc: Ta vyzdvihovaná Hollywoodskost je přece totálně mimo mísu! Přesně kvůli tomu jsou tyhle hry stupidní, hloupé a stupidní (možná jsem zapomněl na STUPIDNÍ).
  • montatatana
    Pravda. Namet dobry, ale cte se to opravdu spatne a odkazy tomu rozhodne nepomahaji.
    Do dalsich clanku se to ale verim zlepsi.
  • Od black ops *1* *1*
  • Mne sa najviac vryla do pamate misia ked v Makarovovej chatke taham data, branim to tam a davam si pozor nech mi vsetci aj na hardcore preziju, citim sa jak poloboh az do doby ked ma pri odlete ten zebrak generalsky postreli, poleju benzinom a zapalia. Co som citil bola nefalsovana nenavist a tesil som sa ako to tomu hajzlovy spocitam :)
  • Magister_Peditum
    Je fakt, že to zní, jako by olympionici v 72. dostali angínu, ale za pár neděl se z toho dostali. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit