Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach ten sloh. Celé je to tak těžkopádné, že se ztrácím i uprostřed vět. A to kličkování mezi odkazy...
  • Ano, španělskou občanskou válku, napráskat Frankovi prdel! a konečně nastolit ráj na zemi *14*
  • Souhlasim stebou mě to taky hned praštilo do očí a řekl bych že zeovna tohle označení se k mnichovskému incidentu moc nehodí.
  • Ladislav_Loukota
    Tak já nevím, budeme si teď komparativně srovnávat článek s FFFILMem, který většinou není postaven na dokazování nějaké teze na mnoho tisíc znaků? Mkay!
    Třeba Fukův článek "FFFavorit: Nexus 7, držák, hry, zmrzlina" obsahuje celkem 7 hyperlinků, leč leckteré jeho fun příspěvky o třech obstavcích obsahují jeden či dva. Popojedem. Projel jsem si znovu svůj text; celkově je v něm zhruba 50 odkazů (plus mínus pár, vzhledem k hodině). Z těchto jsou asi 18 linky na karty zmíněných her či odkazy kauz popsaných tady na Games, což se snad shodneme, je běžná praxe na velkém webu. Jejich obsah navíc pro častého čtenáře prozradí už jen přejetí myši, není třeba klikat.
    Následně je tu asi 9 videí na YouTube; ačkoliv třeba link od "velkofilmové pasáže" je asi zbytečný (resp. je to jenom reference, co pod tím pojmem myslím), link na "kopírovat ji" už však přímo ukazuje parodii Duty Calls, stejně jako následné ukázky pulpu v Generals. "Letištní mise No Russian" je humor z How It Should Have Ended; humor je subjektivní. Konkrétně vtípkodkazů jsem napočítal dohromady celkově pouhé čtyři, z čehož některé (Duty Calls třeba) mají relevanci k popisovaných věcem.
    No a pak jsou tu vnější odkazy na jiné weby, které opět slouží jako doložení/citování toho, o čem píšu. Mám tu třeba tvrzení "Saudské Arábii hrozí revoluce, Call of Duty to mohl reflektovat, ale kašlal na to", což by snadno mohl někdo popřít slovy "Saudské Arábii nehrozí revoluce"; a psát sem politologickou stať o tom, proč Saudské Arábii hrozí revoluce, mi skutečně příjde zbytečné (ačkoliv to zjevně má relevanci k článku!). Řešení? Dal jsem sem link na článek na Press TV, jež tvrdí, že Saudské Arábii skutečně hrozí protizápadní revoluce! V jednoduchosti je krása.
    Zbytek linků přímo odkazuje Call of Duty Wikiu a její ukázky vystřižených misí, což považuju za doložení tezí a podobné věci budu prostě linkovat vždycky, aby bylo jasné, že si fakta necucám z prstu.

Já beru kritiku, že možná s hyperlinky dělám trochu overkill. Nicméně když se na to dívám znovu, vážně nevím, jestli bych počet odkazů snížil o více jak deset až dvacet z celých padesáti...
  • Call of Duty jdou sice od Black Ops mimo mne,ale rozhodně moc pěkný článek a ty odkazy jsou náhodou užity vkusně. Každopádně bych také ocenil hrát v nějakém FPS za jiný národ než amíky/jiné "západní" armády,Izrael bude asi pár (desítek) let pasé,ale třeba hrát za takovou armádu Kataru by bylo taky zajímavé a nejspíše i politicky korektní.
  • kostejnesmrtelny
    Furt lepší hlupáčci co zalejvaj ve čtyři ráno brambory, než jedinci co jsou schopný napsat vYrtuální... *7* *11*
  • Tikov
    Jenže FF užívámaximálně tak jeden odkaz na odstavec. Pravda občas neuvádí co je pod ním, ale v takovém případě si to lze z kontextu domyslet- což v tomto textu ne vždy platí.
  • Veskoslav
    Fláknout lopatou po ksichtu málo.
  • Politická korektnost a tlak těch nahoře. Stejně jako v případě remaku filmu "Red Dawn", kde museli autoři snímku narychlo změnit Čínu a dát tam jako záporáka KLDR, jinak by film do kin vůbec nebyl vpuštěn.
  • CartmanXxX
    Díky moc, blbečku!
  • kdyby šlo střílet civilisty, mohlo by to být zajímavé
  • *brániť
  • Alebo Lunik IX pred rozzúrenými potkanmi *8*
  • Mě se článek celkem líbí, ale faktem je, že ty linky coby aktivační prvek ztratily smysl někdy po pátým šestým pokusu. Příště bych doporučil linkovat jen opravdu důležitý věci a marginálie ne, resp. si promyslet užití linku. Z osvěžujícího prvku se snadno stane oser :)
  • MrSanta
    Však já taky neříkám, že to není můj problém. Ty patálie nesouvisí pouze s Mikulášem. On ten výraz nepříjemnost mi k tomu Mnichovu taky nepřijde zrovna vystihující *3*.
  • Krucinál, když neumíš používat tag SPOILER, tak radši vůbec nic nepiš. *7*
  • viz třeba již tolikrát zmiňovaný Spec Ops: The Line
  • Počkej, ty mínusy, hned po tý první větě :D ale jo, s tim letištěm to bylo laciný
  • Jsem fanda CoD her. Nejvíc mě zasáhla CoD 2, MW1, WaW a teď jsem si nedávno na Steamu v akci koupil MW3. Hraju tyto hry zásadně kvůli MP, single jsem hrál snad jen u dvojky. I MW3 je dobrá pařba, ale spíš jde o oddechovku bez náznaku taktiky, či spolupráce. V těchto věcech zase vynikal Battlefield. Velkej problém CoD série, včetně poslední MW3, je ale bohužel celkem velkej počet cheaterů a taky fakt, že dedikovaný servery jsou unranked. Jinak je to fajn pařba. Plusy jsou spousta zbraní a vychytávek, motivace sbírat xp, dobrý zvuky, grafika která neurazí, vynikající optimalizace a funkčnost i na starších strojích. Nechápu hatery, ve svý třídě je to pořád špička. V každym žánru se najde dobrá věc. Tohle neni bůhvíco taktickýho, ale prostě pop je to dobrej.
  • Někdy si říkám proč kruci písek pořád hrajeme za US ARMY/Marines potažmo SAS. Já bych třeba chtěl hru kde byste hráli za izraelskou armádu, vzhledem k složení izraelské armády třeba i za děvče :), člověk by si zajezdil v Merkavě :) Kdysi dávno existoval suprový simulátor IAF, doplněný později levnějším simulátorem Wings over Israel. Konečně-Izraelci jsou ve válce téměř pořád, Mossad je proslulý svými schopnostmi a některé mise vykonané izraelskými vojáky jsou pamětihodné (osvobození rukojmí z Entebe atd.) Ale chápu že Izrael je výbušné téma, proto se radši do her vůbec nedává... Ale je to IMHO škoda. Ani by se nemuselo moc vymýšlet....Jen izraelsko-arabské války by daly na pár her... A že ze Saudské Arábie udělali neexistující stát - to je pochopitelné, prostě si nechtěli pohněvat spojence, navíc je to svatá země islámu, prostě - politická korektnost. Však před pár lety měla vyjít velice realistická hra Seven day in Fallujah - tedy rekonstrukce bitvy o íráckou Fallůdžu. Strhl se poprask a hra byla zrušena, později obnovena a zase zrušena. To je to samé, jako si nikdo netroufne udělal hru kde by se válčilo za Wehrmacht. Prostě se vývojáři a asi hlavně vydavatelé bojí, jak by to veřejnost (ne hráči !) přijali. Proto jsou všechny hry ve stylu "modern warfare" na jedno brdo... Teroristi, separatisti, atomovka, světová válka... Osobně by se mi víc líbily hry hrající si s alternativní historii a zobrazující studenou válku, ale asi to není tak atraktivní. Jenže když pak hrajete všechny ty lepší hry, zapomenete co je co...Zapamátováni hodná hra je téměř výjímkou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit