Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: lekce komunikace jménem KOTOR II
29.9.2013 | Ladislav Loukota
144 příspěvků
-
Jednoduchy ... $$$ ... jakmile je primarnim zamerem rejzovat, tak vysledek tomu presne odpovida. Pak se proste resej terminy, resi se, ze to ci ono se uz nestihne ... a resi se, ze to musi bej schopnej pochopit kazdej re…tard.
-
Myslis tech 150 dungu na jedno brdo ? Kde porat dokola pobijis ty stejny moby ? Skyrym je fajn prvnich par hodin, pak to zacne bejt poradnej vopruz ... ke kterymu se navic pridava neprosto tristni technicky zpracovani ... specilene fakt "uzasna" ragdoll "fyzika". Ano, levelovani sveta neni tak viditelny jako v Oblivionu ... ale porad tam je - muzu jit kdy chci a kam chci ... proste lol, zadna vyzva, zadny neprekonatelny oblasti ...
-
jakej konec? vsak toho revana tam nemuzes zabit....on vzdy "utece" takze i tu nechali zadni vratka....SWTOR ma vazne supr pribeh a obcas mi pripomene i KOTOR...jedina velka nevyhoda je to ze je to MMO a tim padem je VSE vlastne takovy nedokonceny to je fakt
-
ja to nakonec teda dohral, ale ta baba me do konce hry neprestvala hrat, pamatuju si, ze jsem ji na jednu misi nevzal, rekl jsem si, ze od ni budu mit aspon na chvili klid a co cert nechtel, zacala ke mne promlouvat v hlave, uplny kopanec do rozkroku :)
-
*7*
-
Meetra Surik (Jedi Exile) umřela při souboji s Císařem kdy jí a Revna zradí Lord Scourge ( Sith co se k nim přidal) kvůli vizi že Cisaře má zabít někdo jinej.
A náhodou Revan byl v SW ToR dobře napsanej když si ho potkal ve The Foundry tak šlo vidět že ho těch 300 let kdy byl uvězněnej poznamenal jak tělesně tak i psychicky prostě už nikomu moc nevěřil (kvůli událostem na konci knížky Revan) Myslím že ho v SW TOR ještě uvidíme.
Ale já mam spíš pocit že většině lidí spíš vadí že jeho příběh pokračuje v MMO a ne SP RPG a přitom prostě úmyslně ignorujou kvalitu příběhu v TOR přitom teť není problém si ho projít zadara protože celej příběh de projít a nemusíš zaplatit ani korunu. -
Evropský senát existuje ve stejné dimenzi jako tvůj kamarád právník a doktor.
-
Nic jako evropsky senat neexistuje (to mi poradil kamarad pravnik) , mimochodem..kdyz veris v existenci evropského senatu tak je mi jasne ze ti pak skyrim muze prijit debilni, preci jen, na tuhle hru je potřeba to IQ mit
PS: kdyztak to je evropsky parlament -
Mě u Jedi Exile naštvalo že jí zabili (vím že to už bylo napsáno v nějaké knize nebo co), přitom si myslím že Exile+Revan mohli mít podstatně zajímavější role než to co jim přisoudili tvůrci v TORu.
-
A můj kamarád předseda evropského senátu jednoznačně říká: " zakažte Skyrim, děcka po něm blbnou"
-
Asi ne, mam kamaráda co je pravnik, ma statnici z anglictiny a buhvi co ještě a skyrim se mu libil, a to hraje hry od roku 1994, a třeba další co znam je doktor, a Skyrim ma taky rad..na tomhel se dost ty tvoje úvahy hrouti..
-
Jak jsem psal lidé nemají vkus. A tohle je hra dělaná pro tupé masy a děcka. Ano tohle dětská hra, dá se říct infantilní pohádka pro jedince s nevyvinutým IQ nebo hodně nízkým.
-
kdyby tohle video bylo nejak dulezity tak bys jiste video které to vyvraci nasel, ale jelikož není tak ho asi nenajdes. Ale jestli hledas skutecne něco 100% aby sis udelal názor, hru si zahraj a pripadne si muzes projit tech par milionu prispevku na steamu, pac lidi nejsou normalni a presto ze je skyrim tak spatna hra, hraje ji i dva roky po vydani vic jak 50 tisíc lidi denne. Skyrim se proste lidem libi, a i přes obrovskou snahu zdejších antiskyrimu s tim uz nejspis nikdo nic neudela.
-
Rád bych viděl nějaký video, který vyvrací 100% fakta, která tam byla o Skyrimu řečena.
-
Ted nevim jestli te chapu. V Kotor 1 ti prece jediove vymyli mozek a kdyz jsi hral jako zly, tak ses na konci opet navratil do naruce temna. Pokud jsi konal dobro tak jsi proste na ceste light side zustal, neco jako druha sance.
-
*7*
-
Oni si nechali otevřený vrátka, Revan se ke konci boje obalí nějakou force koulí a teleportuje se pryč, či co...Každopádně z něj udělali pěknýho kokota. A z Exile udělali věrnýho poskoka:(.
-
Ano mentálku u takových her potřebuješ více než 50 hodin, aby jsi mohl posoudit jestli ta hra za něco stojí a na jakých kořenech je postavená až po nějaké době zjitříš, že má kořeny shnilé až na půdu.
-
Ja som hral Kotor 1 za temnu stranu ani nie pred rokom a bavil som sa. Je to stara hra a musis ju brat aj s jej minusami. Ja nehravam normalne taketo hry, akurat Kotor 1/2 a Witcher 1, takze mne tie hry celkom vyhovuju. Pre fanusika SW je to OK.
-
zajimavy..mentalni debilovina u které jsi stravil 80 hodin..promin ale pro me je mental ten co hraje hru 80 hodin aniz by ho bavila