Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *11*
  • NE! Mazat a nevracet se!
  • Víš můj milý mentálku(ano všechny lidi co obhajují Skyrim nazývám mentálky) Víš Skyrim byl tak velká událost, že tu hru zkusil každý.. Já sem u toho strávil sotva 80 hodin udělal jsem všechny cechy + hlavní linii a dread questy čili můžu tuhle debilovinu s klidným svědomím hatevat. Ano chápu, že je to blbá hra pro blbý lidi a těch je spousta, proto je tak populární. Já jsem se nestačil divit, jestli ta hra po celou dobu ze mě děla debila nebo je to schválně parodie a člověk má tu hru brát jako komedii. Napřiklád útok na Bilý Průsmyk to byla legendarní část u které jsem se za břicho popadal. Takový dobývaní hradeb sem ještě neviděl :DDD
  • ringmancz
    zdá se mi to, nebo tu už byl článek Ztraceno v překladu o KotORu?
  • takovyhle videa najdes ke každý hre, ovšem skutecnej prusvih je když ma hra jen takovyhle videa, u Skyrimu nastesti na jedno takovehle pripada 20 o presnem opaku.
  • nezacinej zase s tema sarkofagama, akorát tim ukazujes ze jsi to nehral..davej si na to pozor, lidi co to hrali na tohle nenachytas
  • ještě aspoň pet minut..muzem?..pane?
  • Trubko, proudový ovce jsou možná ti, kteří Skyrim chválí.
  • Já měl rád Obsidian vždycky, už od onoho KOTORU2, ve své podstatě to bylo přes to málo času co na to měli opravdu skvělé dílo a jeho příběh a dialogy mezi postavami nezapomenu nikdy. Kéž by se Obsidian opět dostal ke značce KOTOR a mohl tak udělat regulérní třetí díl.:)
  • Naopak je s podivem, že tahle debilovina má tak málo hateru a je tu spousta ovcí, kterým se vyloženě sere na hlavu a oni to ještě kvitují. Jestli se ti líbí questy, které jsou jako přes kopírak a 50% z nich končí u sarkofágu, pokud se ti líbí vývoj postavy, kterou vyexpíš bez problému přes profky, pokud se tí líbí cechy, ve kterých se staneš vládcem a nemají jakýkoliv vliv na skutky apod. tak potěš koště. *7*
  • Drew Karpyshyn sám potvrdil že Revan ten souboj přežil ale i kdyby udělali že umřel tak nevidím nic špatnýho na tom že podlehl přesile 4 elitních zabijáku/sithu musíte to brát v příběhových souvislostech a ne že je to boss ve flashpointu.
  • Jemu se to neplete. To ty víš kulové. Flashpoint The Foundry na Imperiální straně, Revan je finální boss.
  • J, určite to šlo určit. Canon je pevně dán, jak říká Zacapa.
  • jo, to me tenkrat dost zklamalo, nejdriv za svetlouse se mi to zdalo vyborny, tak jsem si to dal podruhy za temnaka, bil jsem to hlava nehlava, i par potencialnich partaku jsem sundal a nakonec to dopadlo vicemene stejne... (tomuhle rikam syndrom bioware, spousta moznosti, ale zadna skutecna alternativa)
  • no prezil, taky mohl dopadnout jako Obi Wan
  • Shaker
    Me jednicka prisla uveritelnejsi (precejen Nihilus ve dvojce byl hodne moc prehnanej, ale Sion se mi zase libil), ale mel sem ji spoilnutou od kamaradu, takze takovou tu atmosferu: "no do p*dele" sem si zazil az ve dvojce. KotORy jsou oba skvely hry a TOR ackoliv ho spousta lidi hejtuje neni vubec tak spatnej (jen jinej), ale neni to hra, ktera si zaslouzi mesicni placeni a free to play model zmrsili, s tim souhlasim.
  • Rhulad
    Navíc Revan Foundry přežil čili se může dočkat velkolepějšího konce
  • Ale jeho průběh hry nedával smysl pokud jsi se dal na temnou stranu - byl jsi ultra zlý a sloužil jako zachránce ve jménu dobra
  • Shaker
    Tyhle dve veci te nauci az v zivote, ne ve skole... Kazdopadne ve tvym prispevku nevidim ani jedno.
  • Shaker
    Koko°1: To je uplne jednoduchy, pro me je Republic Commando lepsi v tom, ze je z univerza, ktery znam a bavi me od mala. Halo je pro me jen dalsi scifi, u kteryho sem nedohral ani prvni dil, jak me to nebavilo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit