Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kr.Pa
    To kazdy titul, ktery skoncil jako MMO.
  • tak tahle modni vlna je jen tady na Games, diky Vavrovi, ostatní si v klidu uzivaji Skyrimu a hate Bethesdy je jim cizi. Jednou az vavra napise clanek 100 duvodu proj je spatne ze mam ptaka, tak jeho stadecko pujde hned pod skalpel.
  • Fallout NV je hra delana na zakazku od Bethesdy. Jedina vlastní hra od Obsidianu je Alpha Protocol..jak dopadl..všichni vime..(a prosim nepiste mi tu zase ze za to muze Sega, uz jsme to slysel 100x a není to pravda, jen dobra vymluva)
  • Jo jo, New Vegas bylo dobrý, ale mě to vždycky přišlo jako oficiální modifikace. Obsidian vzal nejúspěšnější mody pro Fallout 3 a narouboval je do "nové hry", přidal pár vlastních původních nápadů a výsledkem byla opravená verze Falloutu 3, která se dala celkem slušně hrát.
  • Irritated statement: Rubbish.
    Eager threat: Prepare for your termination, organic meatbag.... *3*
  • palcov
    KOTOR 1: skvělý (vím to, ptž jsem ho teď nedávno zase rozehrál a nechybí mu nic v porovnání s dnešními hrami. možná pár věci by se našlo, ale i tak)... KOTOR2: podle mého názoru sra*ka. oproti 1 určitě; slabší úrovně, postavy kromě HK-47 nezapamatovatené (Kreia už zde byla zmiňována) a celkově kratší s debilním koncem..
  • Zayl
    Teda vidím že se nám rozmáhají půlstránkové komentáře. Docela by mě zajímalo kolikpak lidí je čte.

Já jsem nedávno zjistil, že Revan a spol. jsou součástí ToR, což mě zrovna dvakrát nenadchlo. Zasloužilo si to pořádný konec, ne MMO.
  • stejnou měrou jako Bioware
  • To mě kreia přišla asi nejlepší
  • Pethulla
    Tak ono se ta módní vlna nenávidět Bethesdu rozmohla relativně nedávno.
  • arenu jsem nehral, az buggerfall *5* (to byl fakt extrem, mozna nejvetsi rpg vsech dob, ale taky nejvetsi mnozstvi, mnohdy fatalnich bugu), morrowind me bavil a grafika mi prijde dostatecna i ted, oblivion byl hodne slabej (zjednoduseni pro konzolisty a hlavni linka tak na 8-10 hodin), skyrim je trosku prifouklej oblivion, ale rpg prvky jeste vic priskrceny...
  • Robotron3
    Tak to si teda piš. Minimálně od Terminator Future Shock po Morrowind to byla modla pc hráčů.
  • Rhulad
    SWTOR není pecka je to kopie wowka dá se říct, ale na druhou stranu je to v současnosti pro mě jediný hratelný MMO samozřejmě ne jako F2P.
  • Exile? Myslíš Meetra Surik? Aneb SWTOR je fakt pecka.
  • Moment. Bethesda někdy byla milovanej vývojář?
  • Wow, čučím jak z jara. To se přece nedělá, takhle kritizovat milovaný klasiky, ne? *3*

Sám hodnotit nemůžu, KotOR 1 jsem hrál kdysi dávno, v dobách, když jsem ještě neměl moc kritický oko. A KotOR 2 jsem nehrál vůbec.
  • jednicka byla uhlazenejsi, dvojka se mi zas zdala o neco robustnejsi, ale pokud nekdo nebude preskakovat, tak zkousne oboje s chuti *5*
  • Závěrečný monolog Darth Malaka je vynikající. "And in the end, as the darkness takes me, I am nothing." Dřív uměli i Bioware udělat scény, že šel člověku mráz po zádech. Kam se to podělo...?
  • Pethulla
    Tak Alpha Protokol dobrý i vlastní je.
  • prd si si jistý můžeš určit kdo byl Raven a basta, hrál jsem to tolikrát a naposled (pár měsíců zpět) jsem určil že to byl chlap a byl to chlap a jestli ne, tak máš divnou verzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit