Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, me se proste TES serie moc nelibi - nema zadny silny pribeh. Jednicka mela bug, ze nesla dohrat a vzdy to bylo o tom = prijit do mesta, zeptat se na artefakt - toto zopakovat 3 krat a pak prolezt 4 patra a na konci kazdeho patra v opacnem rohu byl vchod dolu. Dvojka opet zabugovana, tak ze nesla pomalu hrat. Trojka bez datadisku mela velice plytky pribeh + opet chyby - a jeste ted si vzpominam, jak me jedna potvora honila pres ctvrt mapy, az me dostihla pred mestem, kde me pred strazemi rozcupovala. TES 4 - jsem nehral a ted postupne prochazim Skyrim a zasnu, co vsechno muzou zmrsit.
  • Pro něj musíš česky, to je jako bys napsal blablabla
  • Me se Fallout:New Vegas libil 100x vice nez spatny Fallout 3.
  • Osobne spise vzpominam na KOTOR 1, ktery byl rozhodne vice dodelany a taky jeho konec daval vice smysl.
  • Ten je skvělý, ale hodně mu dle mého uškodil soubojový systém a ovládání inventáře :)
  • To jo ale Drew Karpyshyn dost událostí z KOTOR 2 v knize Revan a SW ToR změnil jako například že Darth Nihilus neumí vysát silu z planety ale umí to Emperor atd.. takže vlastně dost zásadních věcí buď vyškrtl nebo změnil.
    Tak KOTOR 2 je prakticky celej non-canon událost :) narozdíl od KOTOR 1 kde je canon celá hra za muže s light side endingem
  • Kr.Pa
    Nebo českého Inquisitora
  • pokial viem oficialne schvalene lucasom bolo len light side ending pre kotor1,2 vsetko ostatne aj ak si vyberies ze Revan je zena nie je oficial (canon - netusim ako to prelozit)
  • jsem jediny, koho rozhovory s Kreiou rozcilovaly a nebral ji na zadnou misi, pokud mi nebyla vnucena hrou ?
  • Neverwinter, Planescape:Torment atd. jsem hrál a dohrál. První Divinity jsem si nedávno pořizoval z GOG. Tehdy to bylo s RPGčky mnohem lehčí, bylo z čeho vybírat. Mass Effect mě nechytl a Dragon Age jsem se zatím nedostal. Ale díky za tipy.
  • USER47
    The Sith Lords Restored Content Mod
  • Myslím že se tě během toho rozhovoru zeptá dvakrát a musíš u obou říct muž a jo pak zase po Revnovi teskní Bastila :) ale jenom chvilku. Možná ten mod jednou vyzkouším ale KOTOR 2 mě nějak moc nechytl a stejně jeho story dost změnili v knížce a SW TOR takže tam prakticky nic už není canon :)
  • BoB.2
    Co je tslrcm mod?diky
  • Nebyt Bethesdy a Bioware, o Obsidianu by nikdo nevedel. Bethesda ma mnohem lepsi hry nez nejakej Obsidian...a hlavne..ma svůj styl a napady..o cemz se namezdnim pracantum z Obsidianu muze jen zdat.
  • Hm, jsem si jistý, že jsem mu alespoň jednou řekl muž a stejně to byla žena. Je to možné. Co potom Carth, hledá svého parťáka bez toho love story?
  • Na začatku KOTOR 2 jak osvobodíš a poprví mluvíš s Atonem (myslím že tak se jmenuje už sem to par let nehrál) tak spolu chvilku mluvíte o Revnovi a on plácne něco o tom že je to žena nebo muž podle závislosti tvího charu a ty mu to bud potvrdíš nebo vyvrátíš. A tím vlastně rozhodneš kdo Reven byl v KOTORu 1 pro zbytek hry.
  • no, ale jeji tvurci si dali evidentne tu praci, aby cloveku uchovali kontinuitu *5*
  • Carth hledal svou milovanou Raven, Kreia byla její učitelka, mluvili o ní jako "she". Hraju anglicky, čeština mě nevzrušuje.
  • to bylo jen soucast cestiny, ze si to clovek musel na uvod dvojky vybrat? (aby tam pak byly spravny mluvnicky osoby)
  • Rhulad
    On byl něco jako Sith Sorcerer... hodně silný v síle a slabý s mečem a Exile na něho byla imunní, proto to byl souboj tak jednoduchý

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit