Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: lekce komunikace jménem KOTOR II
29.9.2013 | Ladislav Loukota
144 příspěvků
-
Boss, We are not moving...
Sev?
Boss?
The button...
Sorry, boss.
EPIC :D -
Revan byl chlap, exiled byla žena...myslim, že jsem o tom někdy četl nějakej článek...
-
a co je ?
-
az na to, ze Revan neni boss...
-
Jo, jo, já vím, už ti nic jinýho nezbývá.
Ale musím ti říct, že je hodně hloupé předpokládat, že každý, kdo není ze Skyrimu připosranej ho prostě jen nehrál. -
Kreia mě neskutečně štvala a byla jedním z důvodů, proč jsem s tím asi po 10 hodinách praštil.
-
Osobně si názor na hru dělám sám, nepotřebuju k tomu videa, kde mi někdo "vysvětlí", jestli je hra dobrá nebo špatná. Skyrim sice utrpěl řadou zjednodušení (dumb-down), ale co do rozlehlosti a propracovanosti světa, tím, co se v něm dá dělat, svobodou vývoje postavy, množstvím questů, propracovaností lore, grafikou atd. je podle mě pořád míle před veškerou RPG konkurencí. Herní doba 140 hodin je pro mě sice horší, než u Oblivionu, ale pořád je to víc, než nabízí jakákoliv RPG z posledních let. Kdo nadává na Skyrim, měl by si ho napřed zahrát.
-
Aha, ve videu říkali, že je to otřesné. Takže se musím jako správná oFce zařadit, a jít s proudem.
ANO, Skyrim je otřesný!!! Amen! Amen! Amen! -
Boss? Trochu se nám to plete ne?
-
A tak to jóóóó. Bévávalo dobře, co?
-
Tobě není pomoci. Tak se o to ani nebudu snažit. BTW tohle video dopodrobna vysvětluje, proč je Skyrim otřesný RPG. Radši se na to nedívej, asi by jsi to nezvládl.
https://www.youtube.com/watch?v=JweTAhyR4o0 -
Být boss ve flashpointu je opravdu úžasný konec pro postavu. To i být někde v háji bez naděje na pokračování je lepší.
-
Co kdyby jste se ty a Chumbaba chytli za ruce a vrátili se zpátky na Doupě.
Tam vám tyhle kecy aspoň někdo žere. -
Dík žes nám to dal vědět.
A zas někdy napiš. -
Bethesda se hejtuje je jen Games? *8*
Wow ty musíš žít v nějakým paralelním světě. -
...Dopadla to jako jedno z nejlepších RPG poslední doby...?
-
Ještě před týdnem bych sérii bránil do krve, ale nostalgie je holt sviňa. Je to opravdu dlouho, co jsem oba díly hrál a nedávné znovuzahrání byla pořádná facka...
-
No tak v SW TOR je z KOTOR živej jen Revan a to díky tomu že ho udržoval při živu 300 let Emperor jinak o zbytku party se dovíš max z ruzných datacronu jinak ne. A SW TOR co se týká příběhu je hodně kvalitní a kdejaká SP hra by mu mohla závidět takže zakončení mají dobrý.
-
Tak jednak, Bioware a Bethesda boli skvele firmy, ktore vydavali skvele hry. Teraz to uz tak uplne nie je. Koniec koncov, Bethesda pouzila prave Obsidian na to, aby zachranili Fallout, po tom prusere co vydali oni.
A za druhe. Aj ked Obsidian skutocne robi hlavne na zakazku, treba si pozriet aj kvalitu tych hier. Kotor2 ja osobne povazujem za lepsi nez Kotor1, ale s tym vacsina ludi nesuhlasi. Zato Fallout NV je jednoznacne omnoho lepsi nez Fallout 3. Ich jedina 'vlastna' hra - Alpha Protocol vysla nehorazne zabugovana, v podstate utrpela tym istym ako v clanku zmienovany Kotor2 - ale narozdiel od Kotoru toto si dokoncili samotni vyvojari - po 2-3 patchoch je to jedna vynikajuca hra, originalne ponata s fajn hratelnostou. Dalsia vec od nich je South Park, ktory budeme moct hodnotit az ked vyjde a samozrejme Project Eternity, jedna z mojich najocakavanejsich hier vobec.
A aby som dodal. Obsidian sice robi len na zakazku, ale nebolo tak tomu vzdy. Staci si pozret kym je vlastne Obsidian tvoreny - robia tam ludia z takych 'legendarnych' (minimalne v istych kruhoch) studii ako Black Isle (Fallout 2; Planescape: Torment; Icewind Dale seria) a Troika (Arcanum, Greyhawk, VtM: Bloodlines). Hovorit o tychto ludoch, ze nemaju vlastne veci, styl a ze su len 'namezdni pracanti' je velmi nemiestne a popravde uplne na hlavu postavene. -
To je asi takový spoiler, jako kdybych ti řekl, že Darth Vader je Lukův otec. *15*