Přejít na výpis diskuzí
Zvýraznění objektů v Deus Ex 3 lze vypnout, co na to logika?
19.4.2011 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
No, použití zvýraznění svoji logiku má. Radeji vědět s čím můžu pohnout, než pak tajtrlíkovat kolem krabice, která zvednout prostě nejde.
Hloupé je spíš to, že nejde manipulovat se všemi objekty ale jen s něčím.
Na videu je jasne vidět, že jde pohnout s krabicí, která je větší než kyblík vedle, ale s tím prostě nepohnete.
Ach jo. Zase to nebude ono.... -
Deus Ex 1 fungoval téměř dokonale. Určitě na svojí dobu. Tak se ptám, co je špatně, že vývojář musí překopat samotnou podstatu, ze které hra vzešla? Zeptejte se fanouška a z 90% řekne, že mu bude stačit nová grafika, úrovně ... možná sem tam nějaký posun vpřed.
Miluji Deus Ex. Toto ale není on. -
-
Oni ale nechtějí oslovit 10k fanoušků, ale 10M jakýchkoli hráčů.
-
Snad se nebudeš zlobit, ale nikdy jsem slovo kokot nepoužil v dobrém slova smyslu, takže si to nemůžu odpustit... ,,plně s tvým názorem souhlasím kokote,, *1*
-
-
imho hra není o simulaci reality. V Thief se předměty zvýrazňovaly, nemusel jsem pobíhat a klikat na každou blbost. Prostě jsem se přiblížil na dostatečnou vzdálenost a předmět/dveře se rozsvítil. Nelogické mohlo být, že v úplné tmě se ty předměty také zvýrazňovaly. Tehdy mi to vůbec divné nepřišlo a přijde mi to jako prvek, který dělá tu hru takovou jaká je. Ve starém Deus Ex to bylo taky podobně.
Jestl by se to, ale zvýrazňovalo všechno, tak mi to přijde hodně zvláštní. V Thiefovi bych jen přišel do místnosti a všechny cennosti bych měl zvýrazněné?
Myslím, že augmented reality je dobrý nápad. Mohlo to přispět k pocitu povýšenosti nad obyčejnými smrtelníky, pocitu, že jste napůl robot, polobůh. Ale hoši to asi přehnali a nedotáhli ten nápad. Nikdo nechce mít zvýrazněné všechny ventilačky, vchody, východy. Tím neříkám, že to tak novém Deus Ex je, ale asi tyhle nápovědy ničí hratelnost. Teoreticky by to nějakým strojovým učením možné bylo.
Logika nelogika, lidi si asi myslí, že by hra byla pro lamy, žádná výzva. Vývojáři to naštestí v takové podobě, jaké to je, nedokázali obhájit.
Osobně bych tam dal jinou augmented reality: nějaké zvýrazňování objektů obecně, i neinteraktivních (takže by to mělo i nevýhody) zvýraznění pohybujících objektů, přiblížení jednoho objektu z velké vzdálenosti, analýza zbraní nepřátel . Vše s možnosti vypnout/zapnout přímo ve hře, k tomu nějaké vylepšování algoritmů -> zvýšení kvality a tak:) -
Vsechny hry jsou strasne jednoduchy v dnesni dobe to je holt byznis rychle dohrat a pak koupit zase jinou hru uz me to s..e dejte si nakou starou hru na nejtesi obtiznost a budete v jednom levelu 3 hodiny nez ho projdete to ne vzdycky bavylo a vubec my nevadilo ze jsem furt tuhej cuss.
-
-
vymaž si z nicku "cz", prosím
-
-
cim vice o tom vim tim mene se tesim :-(.....snad to bud easpon z polovicky dobre jak jednicka
-
sry - uz vim : "jak bys"