-
Děkuju mockrát! *3*
-
Doufám, že stihnete normálně zítra vydat audio záznam, jedu do Španělska a nechci v buse chcípnout nudou :D
-
Co to, že není syrový záznam na own3d?
-
-
Pardon za dablovaný post.
-
-
Ahoj, rád bych se zeptal, jak to je se záznamem Fight Clubu na Own3ed... Objevuje se tam po ukončení živýho přenosu, nebo to tam musíte uploadovat? Dnešní FC jsem bohužel prosral v práci a rád bych si ho k večeři pustil.
Edit: Jde o to, že tam teď není, nepodělalo se vám nahrávání? -
-
Většinou to tam je později večer.
-
-
Je fakt, že já jsem to nijak bedlivě předtím nesledoval... A to FC holt musím konzumovat ze záznamu každou druhou středu...
-
-
-
PARÁDA
Začátek podcastu a hned naprosto skvělá zpráva! Videa o adventurách od Petra Ticháčka!!! Super. Nemůžu se dočkat. Big Peter už mi tady na Games.cz dost chyběl. Konečně se zase člověk dozví něco o adventurách. -
Dnesni Fight Club
Hlaseni: Dneska zacneme tradicne kolem ctvrte ;) -
-
takze v pet...no super...
-
A to jsem zrovna vstával a myslel,že to bude ve tři. *4*
-
-
Video Fight Club #93
http://youtu.be/sAI0J7ss4Ms
Bohužel nám zase zastávkovala kamera. -
ETS2
K tomu dotazu ohledne ETS2 - taky me docela mrzi, ze se tu o te hre neobjevil zatim zadnej clanek. Aspon kvuli tomu, ze je to od ceskych vyvojaru. Je to i docela v pohode hra. Je mi jasny, ze je to mimo hlavni zajem hracu, nestrili se tam, nemate za ukol zachranit sam celej svet - takze pro vetsinu lidi asi nuda. Prvni dil mam doma a bavi me docela dost. Je to dobrej relax - jen tak si jezdit s truckem, mit u toho pusteny radio s vlastnima mp3 - proste pohodicka. Ma to sice slabsi grafiku, ale druhej dil uz vypada slusne a tesim se na nej. Mimochodem - SCS byli i na nedavnym Gamescomu. Skoda, ze jste tam na sebe nenarazili ... -
K Vávrovi
Kámen, nůžky, Vávra, Spock! (výjimka z pravidel: Vávra drtí Trolla) *4* -
knihy podla hier
Ten cloviecik, co sa pytal na knihy podla hier, tak obcas na svojom blogu (ked je cas) nieco napisem. Momentalne su tam veci ako X-COM, Star Trek Online, Klingon, Elder Scrolls, Zrada v Krondore, nejaky ten Wing Commander, Dragon Age a Mass Effect. Na The Dig som tusim ani nic nenapisal, to by malo byt zhruba tak vsetko - zatial :) -
-
Jak se jmenuje ten tvůj blog?
-
-
mickthemage.blogspot.com :) Ale ked chces len knihy, tak mozes aj takto mickthemage.blogspot.com/search/label/Knihy
-
-