Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Core

Soutěž

Kdo vyhrál v podcastu? Bohužel jsem nestihnul tuto část Fight Clubu.
    • Wyder
      Nějakej Trávníček... Jméno už jsem zapomněl.
      • Core
        Díky za info! *4*
      • Roman tuším ))
  • Trol.diskuzni
    Kde je zase ten odkaz na podcast? To už to zase funguje jen pro fejsíčkáře exclusive?!
    • Podívej se trochu dolů.
  • Core

Podcast # 70

Tak zatím dle zprávy na Twitteru 16 hodina padá, ale rváči to nevzdávají... Vyderžať!
    • Black_Hand
      testovaci vysilani uz ale bezi. uz smiruju. s tim own3d mel slotermeyer pravdu.
      • terz
        A kde běží?
      • Link?
        • http://www.own3d.tv/live/254510/Fight_Club
        • Black_Hand
          ja bych pockal az to vyhlasi sami. neni zatim nic moc v videni/slyseni. a v chatu uz nejsem sam.
          • Core
            Ty voe, jsi tajemnej jak hrad v karpatech...
  • Black_Hand
    funguje to pekne :). martin umi pocitat do jedny :P.

EDIT: akorat barvy jsou trochu mrtvy.
  • Ellendway
    Děkuji za poslední podcast. Skvěle se u něj jelo na stacionárním kole.
    • Luke
      To abysme tam dneska dali nějaký power fráze ;)
      • Aby na tom kole pak náhodou neproboural zeď. :) *16*
      • Dejte tam Mass Effect 3, to by mohlo byt vcelku vybusny tema *1*
        • Kludne by stacil Vavra...
          • Ellendway
            Upřímně si myslím, že Dan Vávra má zajímavé názory. Rád bych ho slyšel zase a znovu.
        • Ellendway
          Potřebuji něco, nad čím se zabavím. ME je téma, u kterého bych musel rozbít mobil.
        • Luke
          Říkali jsme minule - na ME3 dojde ve speciálním speciálu. Dneska ho enom lízneme.
          • Jan

Proč si ME3 zaslouží speciální díl a jiné hry o kterých mluví stejně anebo více si ho nezaslouží?
            • smejki
              Protože to je přání Rozvedených topenářů!... !!!!
            • Sú asi tri možnosti : 1. Redaktori považujú ME3 za najdokonalejšiu hru ktorá vznikla od počiatku času a špeciál si zaslúži ako jediná kvôli svojej jedinečnosti a dokonalosti.
              2.Bioware redakciu Games uplatili a preto ich hre venujú tak obrovskú pozotnosť. Ostatné hry špeciál nedostali pretože vydavatel nezaplatil dosť.
              3.Koncept špeciálov bol doteraz len zvažovaný a prvá velká hra na ktorej bude odskúšaný je práve Mass effect 3

Môžeš si vybrať tú ktorá sa ti zdá najpravdepodobnejšia, najkrajšia alebo najlepšie vyhovuje tvojmu videniu sveta.
  • Luke

Luke

Pčátelé, Fight Club budeme dnes natáčet od 16:00, hostem bude Martin Jelínkek od Nyrthosu a také procvičíme, jesti Lukáš Grygar nezačal koktat.
    • Core
      Vysílejte přes cokoliv, jen nezapomeňte nahodit vysílání i přes Games.cz. 69 Fight Club jste přes Games.cz spustili až později. Rád sleduji podcast přes vaši stránku. Díky.
    • Slotermeyer
      Vysílat se bude zase přes Ustream?
      • Black_Hand
        minule se rikalo, ze skoro urcite ne.
        • Slotermeyer
          Já vím, jen bych chtěl info od povolaných, jestli platí own3d.tv, nebo si to nakonec rozmysleli.

Edit: Info z Twitteru - Testujeme nový stream pro Fight Club, držte palce, ať to klapne! Vysílat bychom měli od čtyř, hostem bude @nyrthos

Tak uvidíme... *3*
    • Black_Hand
      lukas mi rozhodne v poslednich podcastech chybel. ukazalo se, ze je tam opravdu klicovy.
      • Core
        Já myslím, že Luke jako záskok naprosto nezklamal a jeho témata i styl, kterým Fight Club moderoval, je naprosto v pořádku. Na Janchora se též těším a pokud by si měl z Lukeho něco vzít, tak určitě bych rád Janchora slyšel a viděl více zapojeného do diskuze. Plus se mi líbí Lukeho smysl pro držení se scénáře a jakýsi řád.
        • Black_Hand
          tak lukas byl trochu vice volnomyslenkarsky to je pravda. ale s tim sel taky ruku v ruce jeho smysl pro humor. ano pavel je trochu vic k veci, ale je trochu sussi. a vubec, proc je porovnavame? ja jenom rikal, ze lukas chybel.
          • Core
            So say we all! *4*
    • Core
      Skvělé!!! Konečně někdo z old-school RPG Nyrthos!!! Díky moc.
  • Amylee.Anderson

....

http://newton.bloguje.cz/922834-far-side-of-the-world.php Lukášovy zápisky z cesty, je to dlouhý, ale na to, že delší články na Games nečtu, tohle jsem spolkla jak malinu, krásný čtení... :)
    • Core
      Na tom je krásně vidět, jak je tvá generace zparchantělá a knížku do ruky neveme... Tohle že je dlouhé?! Hehehehe... No jo no, holt 90% českých dětí na facebooku dělá své.
      • Amylee.Anderson
        U mě neni chvíle, kdybych nečetla nějakou knihu, dokonce mam jednu rozepsanou, ale já ráda čtu papírové věci a proto toho na netu moc nečtu, pokud si neco cíleně nevyhledam, ale tohle mě vtáhlo. Takže asi tak :)
    • Na FB ma galériu...
      Pobavila ma časť s "kurevsky velkej šváb" *15*
    • Black_Hand
      hmm, a to jsem si myslel, ze jsem si tu jeho skleslost v podcastech skrytou pod "haha" jenom namlouval *13* .
  • Black_Hand
    http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/ WASTELAND!!! nejvic me dostalo, ze hudbu bude delat MARK MORGAN! omfg.
    • 13_11
      Je to super! Blýská se na lepší časy! Ještě ať se zapojí Chris Avellone a můžu se udělat naplno.
      • Black_Hand
        btw, trochu me na fargovi stve, ze to prehnal s tim brekotem. tim proste rekl: "nedaji nam prachy. slyseli jsme ale, ze vy byste je dali, tak todle bychom s nimi udelali." fargo zni spis takhle: "nikdo mi nerozumi, nikdo me nema rad, nikdo mi neda prachy. ale vy mozna ano."
        • 13_11
          Já tam teda žádnej „brekot“ nevidím. Vidím akorát herního profíka, kterýmu dneska nikdo nerozumí, nikdo ho nemá rád, nikdo mu nedá ty zatracený prachy, ale my možná ano. Možná? Jasně že mu dáme, můj bože! Asi ne deset (dvě stě) klacků, ale padíka (litr) rozhodně!
          • Black_Hand
            ja dal 65 (postovny). a ten "brekot" byl jen relativni vuci timovi. tim se vic soustredil na to jaky to bude, ne na to proc to nejde jinak.
            • Black_Hand
              to ja taky :). ale doufam, ze bude mit nekoho fakt dobryho na testovani jinak se bojim, ze to dobehne na bugy.
            • 13_11
              Rozumím. Ale tak: nevstoupíš dvakrát do stejný řeky. Těším se, jak se představí Avellone :-)
      • Black_Hand
        tak nak :). btw, bezi double fine stream uz: http://www.ustream.tv/channel/double-fine-adventure
  • Jednou kdyz sme bili na paintbalovem turnaji to bylo ve stylu Vietnamu
    a jak sme tam v noci hlidali tu linii tak nad Brnem byla bourka a tak sem ta sedel s kamradem a povidam mu hele mi tu hlidame linii a oni bombarduji brno...
    ---Ty vole ja ti rikam ja fakt videl UFO!
    jednou sme sli domu s kamosem a nad nami letelo neco nevim ci to byli mimozemstani ale ze jo UFO nejsou mimozemstani v prekladu to znamena neidentifikovatelny letajici objekt takze to leti a nevis co to je
    WE WANT VAVRA!NOW! *16*
    • Vávra na hrad! Díky němu se svět změní k lepšímu!
      • Core
        No... jestli mají všichni Vávrovi pohůnci a fanoušci takový ČEŠTIN jako ten týpek nad tebou, trolle, tak s Vávrou raději do podhradí... *12* na kvadrát.
        • Nie všetci nie len ja,prečo to tak asi bude že?
  • Luke

Video FC 69

Je tady: http://www.youtube.com/watch?v=uj4uKoBrgNQ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit