-
Snad jsem odpověď na soutěžní otázku poslala na správnej mail... Strašně bych toho Zaklínače chtěla... Tak nesoutěžte! :D
-
-
Postni tady ten mail celý včetně hlavičky a dostaneš odborný posudek o zvolené e-mailové adrese příjemce na počkaní. *3*
-
-
Mail podcast@games.cz, hlavička Soutěž s Fight Club #50, pak odpověď a udaje co jsou třeba. Odpověď si zjistěte :D
-
-
je odpoved "I can has cheezburger?" ?
-
-
I has a hotdog!
-
-
I has a chicotek burger! *2* *1*
-
-
-
-
-
Mail máš určitě správně, jen jestli máš správně i odpověď. Co jsi napsala?
-
-
Právě jsem mámě z peněženky vytáhnul stovku a hrozně rád bych jí klukům poslal, ale nevím jak. Prosím rychle poraďte jak, než na to máma příjde.
-
-
Posli to mne. Ja jim to pak predam *1*
-
Já bych to vzal, zabalil do obálky, tu strčil do bublinkové folie a pro jistotu to celé ještě vrazil do speciální obalu s přídavnými bublinkami, to vše nechal expresně odeslat s dodejkou do USA a zavolal tam, že si přeji zásilku nechat přeposlat do Prahy, jelikož tam kluci momentálně nejsou k zastižení (až na příští E3). *5*
-
Nemel bys rodicum krast penize :(, tak tam tu stovku radsi rychle vrat.
-
-
Výjde to ještě denska nebo mám jít spát?
-
-
Jezus, pardon. Spát, určitě spát. Vyjde až v průběhu noci, teprv teď se dostávám ke střihu.
-
-
Jen klid, však oni se dočkají (a já též) :-)
-
A já doufal, že u podcastu ještě dneska usnu...
-
V tuhle nocni dobu uz se zrno oddelilo od plev a cekaji jen hardcore fanousci *1*
-
dios mio!
-
-
-
Mohli byste prosím prozradit, kdo všechno vystupuje v 50-tém díle?
-
-
Lukas Grygar, Petr Polacek, Martin Bach a Ales Smutny
-
-
Hlášení: střiženej díl bude venku nejspíš až pozdě v noci, prioritu má jiná práce. Čekání si můžete zkrátit poslechem konkurenčního hPodu, kam u příležitosti jeho třístovky zaběhli kolaborovat i Petr s Martinem!
-
-
Kolaborace výborná, jen mám podezření, že se o mně Petrovi a Martinovi zdá, páč si nejsem vědom toho, že bych se s nimi kdy potkal. :)
-
Cakanie si mozete skratit tiez.....
http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY&NR=1
PS: za nasledky na psychike nerucim -
-
To rovnou maraton ne? http://www.youtube.com/watch?v=gkfVdrtLcRs&feature=related *1*
-
A nebo ještě lepším kouskem z LEVEL TV.
-
-
Chybíš tam ty a Farid...
-
-
Hlavne Farid. Janchora slychavame aspon tady, ale Farida jsme uz neslyseli ani nepamatuju. Co asi dela, kluk jeden usatej *1* Nechce ho redakce nekdy zase pozvat do klubu? Pokud se tada nejak nerozhodl podcasty bojkotovat ...
-
-
On je teď na útěku za zpronevěru recenzentské multiplayerové verze Battlefield 3, kterou dal klukům do redakce Games. Doufejme, že ho nikdá nedopadnou!
-
-
-
-
Včerejší klub rváčů se mě nelíbil.Nemastné neslané.Stále o jedné dvou hrách.Ještě chvíli a přestávám to poslouchat.Někdy se skutečně nudím.
-
-
Vzhledem k tomu, že včera, tj. 27.10. žádný podcast nevyšel, tak ses asi, bobánku, nudil u něčeho jiného...
-
-
D e b i l e.
-
vcera bol nazivo vysielany ten podcast co tu dneska pribudne
-
-
Tak to pardón.
-
-
-
Kdyť se tam mělo mlít o Skyrimu. Takže žádne orgastické vykstříky?!? A já se tak těšil *13*
-
-
Kdy dneska bude Fight Club?
-
-
Točil se až dneska, takže střiženej bude v průběhu zítřka.
-
-
Jak vlastne vcera?
Nebo dneska? -
Žádost o příspěvek je především amatérsky napsaná, stručně řečeno - dejte prachy, bude líp - ale moc jasného z toho není. Budete třeba zveřejňovat kolik peněz bylo vybráno a na co následně byly použity? Jak už někdo napsal níž, je divné, že velká firma takhle shání každou korunu...
Asi před 5 lety o podobnou podporu žádal Spark, dokonce do časopisu dal složenku s předepsanou částkou a skončilo to naprostým fiaskem. Nakonec se z toho vyklubalo, že měly dluhy, které bylo nutné rychle uhradit... -
-
Tezko neco v takovymhle pripadne slibovat, kdyz sami nevime, co se z toho vyvine.. Vybranou castku ale zverejnovat budeme, vzdycky kdyz za to neco novyho poridime nebo udelame.
Ad velka firma shani kazdou korunu - znovu opakuju, ten clanek byl redakcni, nema nic spolecnyho s aktivitou nebo financni kondici Tiscali. Chceme podporu na novej redakcni obsah a veci, ktery neni uplne lehky v soucasny dobe rozvijet. Ale rozhodne nejde o nejaky splaceni dluhu nebo penize na samotnej provoz. -
-
Byste tem mecenasum (registrovanejm) mohli dat alespon nejaky pomyslny poplacani po zadech - treba nejakou "VIP" ikonku u jmena, nebo tak.
Mne to treba prijde jako zbytecna blbost, ale spouste lidi ocividne ne. No... ono je hezky, byt aspon takhle odmenenej... za odmenovani : )
Vlastne by se pak i trochu vydelo, kdo jenom blbe keca, a kdo opravdu cini.
Ja vam kluci posleze urcite taky prispeju - ted jsem toho ale nakoupil tolik, ze si tady spis rozjedu vlastni agendu : D -
-
teda... vYdelo... hezky : D
to mam za to, ze se neprihlasuju : D
(ale hrubky ja samozrejme delam naprosto zamerne, pro pobaveni)
-
-
Byl bych pro aby se do redakce koupili elektronické cigarety :D
-
-
Jen je nech, aspoň si vždy při tý pauze pokecáme s Lukášem. :D
-
-
-
-
Donate
Chcete prachy? Klidně přispěju ale výměnou za to že Lukáš v podcastu zazpívá.! -
-
Až řekne, že Duzex je na ho*no a lituje, že jej kdy promoval, tak klidně i 5 litrů! *5*
-
zatancuje! *1*
-
Ja taky přispěji když mi Lukáš uvaří večeři !!! :D
-