-
Ja jsem asi nerd ze satry skoly, protoze me porad pritahujou ty kozaty sexbomby vic nez nejaky maly holcicky.
... ale kdyz o tom tak uvazuji, tak si vlastne pripadam normalni. -
-
Je zajímavý, že jsi ze staré školy, a přesto používáš trendy nové generace. Například nepoužívání diakritiky.
-
-
to je trend nové generace? já myslel, že je to příznak ascilitidy
-
-
To ale neznamená, že když někdo programuje nebo se jinak "rozumně" věnuje počítačům, že musí psát jak ho vado. Nemluvě o tom, že mu textbox podtrhává i chyby.
-
-
Psat jako hovado? Dobra takze, pro me je bezne pouzivat krome angl. i svedstinu.... proto si prosim prepni klavesnici na svedskou a pis : üÜöäõÕÖÄ .. a presne tak se nam pise cestina, ktera ma tech spec. znaku mnohem vic. Kvuli par radkum na tiscali foru polepovat klavesnici nehodlam, jinde cestinu nepouzivam, nejhlede na to, ze pitomcu (kterym to vadi) zas tak moc neni.. To uz si totiz musi lecit opravdu obrovsky komplex
-
Upřímně řečeno, já píšu bez diakritiky dost často také, protože jsem tak prostě zvyklý naopak z dob, kdy se na internetu nebo vůbec na počítači s háčky a čárkami nepsalo. Protože to prostě počítač valně neuměl, maximálně v T602 :) Čili naopak - nejsem "mládě", které je zvyklé na všechen "moderní komfort"...
-
to nezpochybňuji. taky programuju a často píši v englištině, takže vím, že je to jen o lenosti přepnout režim. (jen ta velká písmena vynechávám, shift mě unavuje a mám ho takovy divně citlivý :D) nicméně, že by to byl typický projev mláďat? pochybuji. ti spíš lolecují, lovískují a vůbec mluví jako dem...overze.
-
-
well the worst problem is that they often are not using czech language at all.. Prej "coverage E3" bych vopravdu blil.
-
tak samozřejmě výjimka jménem cizojazyčný layout klávesnice existuje, ale to je stejné jako mluvit o nemoci, když se vytáhne téma obezita. Trpí tím možná tak každý tisící tlusťoch, ale v rámci jakési politické korektnosti to vždycky někdo vykřikne.
-
cosi taky nepochopil...
-
Píšou bez diakritiky protože jsou tak zvyklý z psaní desítek SMS denně.
-
anebo mozna jen pise ze zahranici, kde cestinu nepouziva, nema ceskou klavesnici a pripada mu zbytecne zjistovat kde jaky spec. pismeno lezi, jesltize nebyl nikdy zvykly cesku klavesnici pouzivat.. viz muj pripad *7*
-
-
-
-
-
-
Mne tam Dan Vávra celkom vyhovuje a dobre sa bavim,tiez som podobny typ,ze ked si myslim,ze je nieco zle tak si proste otvorim hubu netvarim sa,ze sa ma to netyka lebo nie som cielova skupina,proste ked je nieco zle tak je to zle a viac sa mi to paci ako nejake bezpohlavne reci diplomatickeho charakteru..
-
-
No , připadalo mi, že se svého názoru držel natolik, až kolikrát argumentoval i nesmyslně.
-
-
To je Dan. Na to si zvyknete:)
-
-
-
Asi budu celkem trapný, ale dva soundtracky si semtam pustím a až na dvě tři skladby si je užiju - Planescape:Torment a staré Fallouty(beru jako jedno dílo)
je to temný semi-elektro ambient bez nějakých pompézností, takže neruší a skvěle se při něm pracuje. -
-
Ale docela temnota, ne? : )
Ja ted po dohrani L.A. Noire posloucham jeho soundtrack - vlastne uplna "noirově filmova" hudba, ale ... To je dobre *1*
Jinak docela vyraznej a mistama netradicni sountrack melo z posledni doby Enslaved. -
-
"noirově filmova" klasika jsem chtel rict. Pokud to nekomu sedi, tak bude urcite potesen. Melancholickej jazzik smyccema podtrzenej, nebo rovnou silny smiccovy motivy... toho je tam plno.
-
-
hmmm, to by nemuselo být špatné. dík za tip
-
-
No vyjimecnej je leda ve hrach. Ale peknej.
Spis jsem to myslel obecne k tem tipum na OST - zrovna s tema cos uvadel to moc spolecnyho nema... -
-
Muhehe
Ja to nakonec pujcil od kamose. Mozna i dobre, a koupim spis casem po slevach.
Dalo mi to pres tyden, no - ono to ani nema takovej drajv v hlavnim pribehu, aby me to strhlo na dlouhy hodiny - spis jsem to projel tak serialove, jako Mass Effect2 treba...
A ten OST bych taky nemel, kdybych nebyl slizkej pirat ; P
Nemuzu teda rict ze bych se stydel. Na jednom z tech trech DVD mohl soundtrack klidne bejt, a ke koupi zvlast tady beztak nebude k mani... : P
Vetsinu motivu urcite znas ze hry, + jsou tam i songy s nasi oblibenou frau. -
Ty uz to mas i dohrane? Vzdyt jsi teprve snad minuly tyden psal, ze si to v prubehu cervna koupis :)
Soundtrack L.A. Noire nemam, poslouchavam soundtrack z Red Dead Redemption, GTA IV ;) a obcas Dark Void.
-
-
-
-
-
-
S těmy soundtracky...jednoznačne Warcraft a WoW a celkově z her od Blizzardu
-
-
jo starcraft je skvelej, hlavne terrani cast soundtracku.
-
-
tak jsem si poslechl druhy podcast a vyborne jsem se bavil a musim pochvalit zvukovou kvalitu oproti vcerejsimu podcastu, je uplne videt ze je bez vas redakce uplne ztracena *2* *2* *2*
-
-
Keď sa ti nepáči tak to nepočúvaj a problém vyriešený *7*
-
Spíš jsme ztracený bez Noise Reduction pluginu ;)
-
-
Výborně, já jsem vytrvalej ukřivděnej křikloun a ty vlastně když nadáváš na mě, děláš to samé co já :) Já bych měl podle tebe přestat hrát a komentovat hry a ty bys měl podle této logiky přestat poslouchat a komentovat podcasty :) Nebo je v této úvaze taky nějaká díra?
-
-
Jsi můj člověk chlape..bezvadnej včerejší podcast.Pouštěl sem si ho ještě dvakrát a stále se bavím.Pořádně si to nandal herní scéně a to se mě líbí.
-
Viz. dole
Taky jsem nerekl, ze bys je nemel komentovat. Ze te hrozne boli byt jeden z mala narocnejch hracu uz ale davno vime. Skoro mam z poslednich TG prispevku pocit, jako by v nitru DV krom tyhle frustrace nic moc nebylo. A hrat bys je davno nemel ne podle me, ale podle toho co sam rikas. Pokud je z tech desitek her dobrej jen tintin, tak to neni problem letosniho roku...
Tak mi prosim odpust, ze me rozciluje rozcilovani. Kor kdyz neni tak uplne na miste, a faktu se moc nedrzi.
Tesim se na jakejkoli DV material, kterej bude o necem co MA rad.
Snad i tobe by cinilo vetsi poteseni mluvit a psat o prijemnejch vecech, ne? Paru vypoustej treba u toho piva ; P -
-
kdyby ses (stejně jako u reakcí na mě) nesoustředil jen na to negativní, tak bys věděl, co se Danovi líbí, zmiňoval to několikrát. *3*
-
-
Tak mozna to je teda mym vnimanim, ale v tomhle podcastu, ani tom E3 clanku jsem fakt snad nic pozitivniho nezaslechl. Treba tam neco bylo (?), ale kdyz je to prevazeny takovym mnozstvim kritiky, tak mi to v usich ty pozitiva proste zadupe... To se pak na to negativni nemusim ani soustredit, a negativitu a skoro az agresi to vyvolava i ve mne... : )
-
-
-
-
Lukáši, když tě ten Todd Howard tak nakrk, tak ti sem dám howardovskou referenci ve Fallout 2 Restoration Project *1*
(formátování jsem zprasil jen kvůli místnímu omezení počtu odstavců)
{100}{}{You see a very hyperactive little boy.}... {101}{}{You see Little Todd.}
#random floats
{200}{}{BOOM!!! I love ‘splosions!}... {201}{}{Bam-bam! I shoot mutants!}... {202}{}{I wish I saw more ‘splosions!}... {203}{}{Everything should explode!}
#dialogue
{300}{}{Can you blow something up, Mister?}... {301}{}{When I grow up, I’m gonna rule the world!}... {302}{}{I don’t like it here, I wanna move to the east coast!}... {303}{}{My clothes are magic!}... {304}{}{Grownups talk too much!}... {305}{}{The Brotherhood of Steel are the knights of the wasteland!}... {306}{}{All mutants are evil!}.. {307}{}{I bet my teddy bear could kill you!}... {308}{}{My dad went missing again!}... {309}{}{Sometimes I drink from toilets!}... {310}{}{What’s cont-i-newy-t mean?}... {311}{}{Can you blow something up, Misses?} -
-
Pro...bo...ha...
To je vtipny asi jako ty novejsi dily south parku, kde uz ty dva magori uplne ztratili miru, a jen delaj imbecilni, detinsky opicky na adresu celebrit.
Jestli muze jedna nedokonala hra delat takovyhleho idiota i z tebe (no vlastne jsem toho byl svedkem uz xkrat), tak uz taky pomalu ztracim viru v lidsky pokoleni.
(i kdyz... to "shrnuti" pribehu F3 cos nekde podsouval minule porad "vede") -
-
Já si Todda Howarda vážím a k F3 mám zvláštní a celkem i pozitivní vztah. *3*
Což nemění nic na tom, že tvůrci RP tnou do živého, byť dost dětinským způsobem. -
-
No jo, ale na takovyhle zatnuti si najdes obet kdekoli.
Spis mi to prijde jak zoufalost.
Ale ok, bavte se. Pokud ale tvrdis, ze mas k F3 "celkem i pozitivni vztah", tak je to pro me velike prekvapeni : ) -
-
kdyby se ten eatser egg nesl v duchu těchto vět, tak by byl hned na jinačí úrovni:
You see a very hyperactive little boy./ You see Little Todd./ I don’t like it here, I wanna move to the east coast!/ Grownups talk too much!/ The Brotherhood of Steel are the knights of the wasteland!/ I bet my teddy bear could kill you!/ My dad went missing again!/ What’s cont-i-newy-t mean?
Ad F3 - jo, na brahmíně patřím mezi málo výjimek. nicméně i ta místní záplava hownardů, shithesd, bethe$d, failoutů se nese čistě v rovině osobních názorů a nikdo není perzekuován či zavrhován (třeba Tomek, který přeložil všechna DLC k F3, je váženým členem komunity). Pokud se ovšem nějaké ucho vytasí s tvrzeními o skvělém příběhu (F3 měl výtečnou naraci, ne příběh, to spousta lidí neumí rozlišit) nebo nijak kulhající logice, nabíhá si na vidle. *4*
-
-
-
-
-
bětka <3
-
dan ma hodne zajimavy myslenkovy pochody... pro to jak moc kouka, nic nevidi a kdyz pak spusti nejaky teorie tak jsou deravy jak cednik
a intelektulem (jak sam rikal), bych ho nikdy nenazval
.... ted muzete minuskovat -
-
Kolikrát má Dan v podcastech i docela zajímavý názory, ale u tohodle podcastu musím souhlasit.
-
Pokud se někomu jeho názory/výlevy (ať si tomu každý říká jak chce) nelíbí tak ať to neposlouchá.Nikdo k tomu nikoho přece nenutí.
Např. Hpod v nové sestavě mi přisel tak neskutečně nudný, že jsem ho po několika dílech poslouchat přestal.
Problém - Řešení -
-
Nevýhodou této životní filosofie je, že člověk občas nas*** lidi, které nas*** nechtěl a někdy se to težko vysvětluje :) To s těma ovečkama bych přisuzoval spíš tomu, že lidé někdy mají pocit, že něco není v pořádku a neuměji to pojmenovat, nebo jim připadá, že jsou divní, když to všem ostatním připadá OK. Pak mají velikou radost, že v tom nejsou sami :) Já jsem podobnou radost zažil, když jsem na nejrůznějších blogách zjistil, že většina české společnosti od důchodců po studenty má na většinu médii podsouvaných "správných" názorů velmi podobné názory jako já. Jenom nemají prostor kde je vyjádřit.
-
Aha - to je mi ale vykutaleny reseni. Jak dlouho jsi nad tim dumal? Tak pridej nejakou ficuru, ktera vypipa vsechny ty jeho nenavistny vykriky, a rad ji budu vyuzivat.
Proc bych kvuli nemu nemel poslouchat celej podcast? -
-
Výborně, já jsem vytrvalej ukřivděnej křiklou a ty valstně když nadáváš na mě, děláš to samé co já :) Já bych měl podle tebe přestat hrát a komentovat hry a ty bys měl podle této logiky přestat poslouchat a komentovat podcasty :) Nebo je v této úvaze taky nějaká díra?
-
-
Promin, ale posledni dobou ten pocit mam. Vzdyt to jsou pri kazdy prilezitosti (ktera se vzdycky najde...) ty samy reci.
Der je tam hned nekolik:
Predne nevim, proc bych kvuli jednomu rvacoj nemel poslouchat zbytek osazenstva, kterej mluvi zajimave, fakticky, a hlavne se furt neopakuje jak kolovratek.
Dale: na to, co tady predvadim veru nejsem hrdej, ale porad to neni az tak uplne "totez". Jednak se jakozto princ Jasoň stavim aspon za to procento her, ktery nejsou vubec spatny, a tvyma generalizovanejma, prehnanejma recma trpej taky.
A hlavne se nediv, ze po takovejch nekompromisnich, drsnejch vyrocich se nekdo opre zpatky. "Jak se do lesa vola,...", ne?
A tim, ze bys me timhle hloupym argumentem setrel, by se neco zmenilo?
Zkusime se teda bavit vylozene v rovine FAKTU?
Mne totiz vadi to, jak dokazes rict veci typu "To je v KAZDY hre musi VSECHNO vybuchovat, borec dvestekilovej s cirem hazet vrtulniky na mrakodrapy,...". Z toho uplne cakaj ty zvireci emoce, ktery te k takovyhlemu prekrucovani zenou, a kdyz v dalsi vete reknes, ze jsou vsichni blby, tak je to leda k smichu. Kdybych si treba v hospode u piva takhle otviral hubu, a sypal ze sebe kazdej fakt trikrat znasobenej, a upravenej tak, aby mi k tomu rozohnenymu kazani sednul, tak se nebudu divit, ze se nekdo za mnou ozve, a rekne at bud drzim hubu, nebo zacnu mluvit rozumne... A tohle je podcast, kde se se zpetnou vazbou pocitat musi. Zase je fakt, ze bez tebe by se to tezko mohlo jmenovat Fight Club : D Ten zvireci, afektovanej element tam ztelesnujes skvele. Pak mi ale dovol kritizovat tvy vystupy v roli osvicenyho, nemilosrdnyho soudce poklesle lidske rasy. Myslim ze samotna nelibost k masovy zabave lepsiho cloveka nedela. -
-
... a "nenabouchajsi" ma bejt NEJnabouchanejsi, ve smyslu "obsahujici nejvice testosteron-vytvarejiciho, kuloviteho materialu" : D
-
...pytlik myslim ten pod pindourem : D
Nepochopeny tady zustavaj i mnohem zretelnejsi veci... -
A sakra - do tohohle skatulkovani snad zabihat nebudem : ) Kazdej sam sebe rad vidi jako realistu, tak radsi reknu jen to, ze rozhodne nejsem cistej optimista : )
Kdyz pises takhle, tak nema duvod nic namitat, a vlastne te mam hrozne rad, ale posledni dobou mam proste pocit, ze fakt z nejvetsi casti nadavas (ok) tim stylem, ze komu se dnesni hry libej, je vlastne bezduchej id iot (ne ok). To se treba me osobne dost dotyka, protoze nejen ze jsou hry, ktery "vubec" blby nejsou, ale klidne si zahraju i nejakou tu "lehce otupelou", protoze kdyz mi sedne treba namet, tak nad leccim privru oko. To bych se musel taky popaty opakovat - uz jsem takhle trollil pod tvym E3 clankem...
To je fuk - negativistou si bud. Ted kdyz vidim, ze jsi vlastne asi sam schopnej leccos uznat, tak s tim uz nemam vicemene zadnej problem. Ono i predtim me spis nez samotna tvoje pritomnost v podcastu (na ktery mnozi trvaj, a ja za ni jsem taky nakonec i celkem rad), ale to, kolik lidi to bezvyhradne podepisuje. Mam z toho pak pocit, ze jsou takovy negativisti (teda hlavne pricti vsechno za co jsem tady nadaval) vlastne "vsichni"... Kdovi jak to ale myslej oni, a jak to myslis ty.
Vsechno to nakonec vychazi z toho, ze se (dle meho skromneho pozorovani) od normalniho ("narocnejsiho") hrace lisis hlavne koulema. A "biiiig cojones" je skvela zbran, ale taky jak se rika dvojsecna. Casto se clovek necha unyst, a pak ze sebe muze delat trochu blbce, ne? : )
Jak rikam - vic nez vsechny ty samotny vyroky (i kdyz trvam na tom, ze jsou znacne "pomyleny") me stvou reakce lidi, ktery se pak se mnou hadaj. Lidi, ktery by za tebou sli snad i "do pekla a zpet" : D Jestli neco vystihuje povahu "tupejch ovecek" (coz je termin kterej fakt nesnasim, ale "oni" pouzivaj tak radi), tak je to nasledovani jedince s nenabouchanejsim pytlikem ; ) -
No, jak vidíš, tak jsem to s Danovým naturelem (viz příspěvky výše) docela trefil... Ono to není zas tak těžký, když to mám u sebe podobně. *4*
P.S.: Spojení "optimistický krasomil" fakt sedí, některé bych střílel na potkání... -
Já bych řekl, že taková povaha jsem odjakživa :) Už na střední škole jsme založili "spolek" individualistů negativistů. Většina věci co jsem kdy dělal (včetně Mafie 1) vznikla z frustrace z toho, že to ostatni dělají blbě a jako snaha ukázat, že to jde dělat jinak. Jsou lidé, kterým tenhle přístup vadí (optimisti) a ti kterým naopak vadí nekritický optimismus a vyhovuje jim tohle. Vzhledem k tomu, že optimistických krasomilů je nadměrné množství (a podle mě je přehnaný optimismus naprosto nikam nevedoucí životní filosofie - optimista se může jen zklamat, zatímco pesimista může být jen mile překvapen) tak se snad přítomnost jednoho negativisty dá snést :) Já se do podcastu koneckonců rozhodně nevnucuju :)
-
-
-
-
to je jednoduchy, me nepripada jako clovek, kteryho bavi hry hrat, a proto me nabvi posluchat ho, kdyz o tom mluvi.
-
-
Vtipný, a vlastně i pravdivý *1*
-
-
-
Ja souhlasim, ale mohls teda rict neco konkretniho - takhle akorat provokujes jeho oddane sektare...
Ja vzdycky psal, ze pres vsechny ty zbytecny vylevy ho celkem respektuju, blablabla, ale to uz je asi definitivne pryc.
Kdyby aspon mezi tim pruzenim rekl neco zajimavyho... To lidi fakt potrebujete dokola poslouchat o tom, jak je vsechno v pr--, jak jsou vsichni hloupy, atd. ?
Achjo. Hraci fakt pripominaj duchodce uz klidne ve dvaceti *7* -
-
Já se obávám, že námitky, které k dnešnímu hernímu průmyslu má, jsou z velké části oprávněné... Když mě blbý Lion king z roku 0 baví víc než drtivá většina současných AAA titulů s pomalu stamilionovými rozpočty, tak je něco asi blbě. A to si nemyslím, že bych byl nějak extra náročný.
Chybí mi větší důraz na hratelnost, logiku, UI, samozřejmě v závislosti na herním žánru... Trocha originality by též neurazila. Jo a ty výbuchy, hromady zkrvavených zmasakrovaných protivníků a hraní si na hrdinu, který se zčistajasna vyjevil, aby zachránil všechno a všechny, si taky můžou strčit někam *4*
Je totiž rozdíl mezi HRÁT, aby to mělo hlavu a patu, a jen NA NĚCO SI HRÁT. -
-
To, ze te nebavej stamilionovy AAA je prave jaksi "spravne". Aby se zaplatili, tak tezko muzou bejt cileny na hrace tvyho typu. Zaroven je porad dost dobrejch AAA her (sam DV treba uvedl RDR)
Vsak ja ty problemy vidim vlastne stejne jako ty, nebo on, ale proc bych mel prskat vsude kudy chodim? Proste si vyberu to co se mi libi. Pokud se mu libi fakt jen ten tintin, tak uz to mel s hrama vzdat asi davno. Ja jsem porad zvedavej na spoustu veci, i kdyz u nich treba budu muset nad necim privrit oko - s tim se proste pocita. Ze svet neni a nebude presne takovej, jak si ho clovek vysnil ve svy hlave, si vetsinou uvedomuje uz tak v peti letech, kdyz za rozcapenost poprve dostane pres pr del : D
Taky ty problemy vidim, a mrzej me, ale neustale mlit dokola ty samy idealisticky hlouposti, a jeste si pritom pripadat jako jedinej chytrej (ten Danuv agresivni, arogantni ton bych nazivo fakt asi neunes)... ...to mi prijde daleko smutnejsi nez vsichni frikulini a vybuchujici mrakodrapy. Kor od cloveka, kterej by skutecne MOHL neco malo zmenit. -
-
Já osobně si myslím, že Dan tou svojí kritikou nechce říct, že hry jsou mrtvé a neexistuje cesta - pokud by to tak bylo, asi by už fakt dávno skončil a o hraní ani tvorbu her se nezajímal.
Vidím to pouze jako jeho způsob, jak vyjádřit nesouhlas se současným trendem, založený na jeho osobnosti - čemuž já osobně rozumím, ale je jasné, že to dost lidem může vadit. Určitě to neznamená, že by jen plácal do větru a sám by pro změnu nechtěl udělat nic - naopak si myslím, že ten jeho současný projekt pro něj musí znamenat obrovskou šanci do toho KONEČNĚ znova zasáhnout a ne jen kritizovat a kritizovat. *4*
Samozřejmě by bylo lepší, kdyby se k tomu vyjádřil on sám, já jen odhaduju... Jen naznačuju, že ne všichni, kteří hlasitě kritizují, musí nutně patřit mezi tzv. pivní znalce, co jsou po bitvě generály. *4* -
-
Asi mi furt moc nerozumis. To je fuk.
Pripojim se teda jen k tomu zboznymu prani, ze nam neco rozumnyho na herni scene sam predvede.
I ted se mohl radsi v klidu opajet vlastni dokonalosti, ze dokazal napsat hru se slusnym pribehem, a nesrat se do tech, ktery delaj hry pro jiny publikum.
Takhle ukricenej, vsehoznalej trotl jsem byl taky. Ale asi tak v sestnacti. Jak TOHLE muze nekdo proboha respektovat? Jen proto, ze potrebuje nekoho "vysoko postavenyho" se stejnym nazorem. To, ze to ten borec prezentuje jak vytrvalej, ukrivdenej krikloun, to uz nikoho nezajima.
-
-
-
-
-
-
jestli nevite jak pojemovat ten druhy podcast tak to udelejte po vzoru final fantasy a dej tam 30-2 *2*
-
-
dobrej napad! :)
-
-
radšej 30.5 to nie lepčie
-
-
a co 30 a 1/3
-
-
-