-
anebo to oznamit na predni strane az v okamziku kdy vite, ze to funguje?
-
Co se k tomu nejak vyjadrit?, prinest informaci kdy...atd? Nebo je za tim proste standartni : kliknout kazdych 5 minut na nefunkcni odkaz je z hlediska reklamy (poctu kliku) vyhodnejsi nez si to na jeden pokus stahnout?
-
-
To by si musel aj každých 5 minút mazať cooklist ( myslím ) , čo je dosť nepravdepodobné :-) Ale zase , počul som už aj bizarnejšie konšpiračné teórie
-
-
hodte to zas na warez a opravte si to FTP, tohle je sileny, kam se na vas hrabe PSN *2* *1*
-
A já se těšil, že mi v práci alespoň něco pomůže zkrátit dlouhou chvíli. Snad to pojede co nejdříve.
-
Podcast nejde stahnout ani přehrát live ….
-
žeby ďalší warezový diel ? *3*
-
Pri stahovani nejnovejsiho podcastu mi to da 8kb soubor? Kdyz na to kliknu, objevi se stranka nebyla nalezena, zkuste hledani?
-
-
nebo to nekomu jede a chyba je u me? dik
-
-
me taky nejede, ja myslim, ze to spackali...ono to tam stejne dali nejak moc brzo, o sedme rano podcast ? :) kdyz se objevuje tak mezi 15:00 - 16:00
-
-
Taky hlásím nefunkčnost, je to boj se k podcastu dostat poslední dobou :)
Při přehrávání v pozadí naskočí nějaký Error, pří stáhnutí nahlásí chybu, jednou se mi to stáhlo ale byl to 6-tý díl ... co takhle to dát na youtube, třeba by občas někdo klepl na reklamu :)
Zkoušel jsem to ve Chrome a IE9 -
-
:)
ty jo to nekdo i klepe na reklamy ? :D
no tak ja poslusne hlasim, ze jsem to zkousel v Opere.
-
-
-
-
-
Koukám, že už je 25. díl i oficiálně na stránkách (už ne jan jako warez *3*), ale bohužel stále nejde stáhnout a ani pustit... *9* Kdypak by to mohlo jít? Bohužel nemůžu sosnout z uloz.to, firemnímu adminovi se tyto stránky znelíbily a zablokoval je (bůhví proč *1*) a já potřebuju další díl, abych zase na chvilku unikl z pracovní šedi do barevného světa FightClubu *4*
-
-
Stream nejde? To je divné, mně šlape normálně.
-
-
Už jede, díky moc Yip mane *3*
-
-
:))) Rádo se stalo :)
-
-
-
-
Hackeři, co nabourali servery PSN a SOE se vrhli i na servery Games.cz. Než je FBI najde a vytluče z nich změněná hesla na FTP, poslužte si warezovou verzí 25. dílu našeho Klubu rváčů. Ať žije underground! Stahujte odsud: http://www.ulozto.cz/8889807/games-cz-fight-club-25-mp3
-
-
Vy me prijdete draho chlapci, Hpod me primel kupovat hry, Fight club zas platit si warez ucet.
Njn, vim, ze ze je to i free, ale cekejte na stazeni podcastu 3 min, kdyz ho muzete mit za 26 sec. *1* -
Zdá se mi to nebo je to skutečně označeno Games.cz - Fight Club 25 a ne nějakou podivnou změtí čísel a písmen? Jestli je to plán i do budoucna, jsem tomu rád.
-
-
jo, ty nazvy jsou desny
-
-
"Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty komunity zakázala." - janchor :)
-
rejpal
Týý jo..Game.cz heknuto* *8* jak to máte ošéfovaný..škoda... -
Konečne *1*
-
-
FC
Prosil bych jeden Fight Club!