-
"Nebylo možné získat XML pro založení diskuse" >> skusal som pridat komentar do poslednej recenze Super Meat Boy
-
-
zrovna sem lezu, že sem to taky zjistil, ale kdybys mně chtěl za něco nadat, tak mně to napiš sem :D
-
-
Bude recenze na Torchlight 2?
-
-
Bude.
-
-
Už dobré dva dny se u mobilní verze webu nezobrazuje počet příspěvků v diskuzích, všude jsou samé nuly.. *6*
-
-
To je v pořádku. Je to rafinované vyjádření názoru redakce.
-
-
nejaka ta moderace by asi neuskodila, to co se odehrava v diskuzi pod 12. replayem je docela sila
-
-
souhlas, bohuzel demence nekterych ctenaru, kteri na diskuze chodi je temer neuveritelna.
-
-
prosím, napsali byste na hlavní stránku krátký článek o ukončení podpory Heroes VI?
http://www.heroes-centrum.com/ -
Mate v planu recenzi ANIMAL CROSSING: NEW LEAF na 3DS ?
-
Zdravím, chcem sa spýtať môžu sa do súťaží zapojiť aj občania Slovenskej republiky?
-
-
Sakra nepýtajte sa fur na tu istú somarinu a napíšte odpoveď ... more sú to síce Prago-centrici z Brna ale nie sú to rasisti :)
-
-
To, že nie sú rasisti, ešte neznamená, že sa do týchto súťaží môže zapojiť aj slovák. Aj tak ďakujem za odpoveď.
-
-
Jak rika xavier baumaxa - Nezáleží na tom, z akého štátu si :)
-
-
-
-
Proc se nemuze zaregistrovat cech co zije napr. v New Yorku, mluvi cesky a neni troll (anebo jenom trochu :) ) ? bez toho ,aby se musel obracet na support? dik
-
-
Ja chapu jak to je :), jen se mi zda trochu kontraproduktivni nekomu branit v registraci ? (ne ze by to anonymizer nevyresil behem par vterin :D )
-
Je tam omezeni na IP adresy, kvuli robotum. Zkusim rict klukum z vyvoje, aby se sem mrknuli a nejak ti to vysvetlili :)
-
-
Plánuje se zavedení PM? Byla by to docela i pomoc pro moderátory (pokud tu nějací jsou).