-
Re: hmm
Třeba já *3* Teda poprvé jsem je objevila na YouTubu a až potom jsem zapla rádio *1* -
Re: cak!!!!!!!
komu to cpes ty primitive? vrat se zpatky do jeskyne a chcipni tam -
Re: NÉÉÉJ!!!!!!
1. jak vis ze ses rostenka :D
2, ty je neposlouchas moc dlouho vid :D *9* -
hmm
a docela by me zajimalo kolik z vas tu kapelu znalo driv nez ji zacali poustet v tom zkurvenim radiu *7* *3* -
...
30 STM je vážně bombová skupina.Když opomineme Jaredovy modré oči *1* a zaměříme se na jeho zpěv, dá se hned po prvním poslechu zjistit, jak moc dobrá skupina to je.Jejich písničky jsou rytmický, plný emocí.Můžu je poslouchat denně, na videoklipy se dívat každou hodinu *1* Je až neuvěřitelný, že se mohl narodit někdo tak hezký, pěvěcky i herecky nadaný...to je nefér *9* ,ale aspoň se máme mi, ,,obyčejní" smrtelníci na co koukat, že? *3* Éhm....Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemá číslo časopisu Filter, kde je ten rozhovor se 30 STM, když dělali předskokany Linkinům..jestli jó, tak ať mi ho přepísne na mail, díííííky *1* -
kreténe di se vycpat -
Re: ouou
máš pravdu 30stm jsou vážně moc dobrý,ale nemyslím si že by je poslouchali jenom holky například já sem kluk a znám dost kluku kterym se 30stm líbí. *3* -
NÉÉÉJ!!!!!!
Tuhle skupinu fakt strašně ale oprvadnu STRAŠNĚ moc miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jsou uplně nej nej nej nej!!! *14* *14* *14* *3* -
Re: ouou
To máš teda fakt pravdu. Na živáku jsem sice nebyla, ale myslim,že jsou i naživo SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ty Jaredovy oči *8* No prostě jsou NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *15* *8* -
jsou nej
tahle kapela je proste nejlepsi nikdo na ni ne ma *4* *16* -
ouou
Mno teda holky (teda aspoň podle nicku soudím že jste všechny holky,kromě toho imbecila co tu nadaval),já měla za to, že když někdo poslouchá 30 seconds to mars, tak kvůli hudbě a ne kvůli Jaredovým modrým očím..Ty jsou sice nádherný, ale věty typu :nemůžu uvěřit že se mě dotkl!!-co to ma jako být?!*7*To zavání fetišismem..No jo, to je asi u každý kapely, ale stejně je to příšerný.Jinak, jejich písničky jsou podle mě vážně dobrý, líbí se mi hlavně to že jsou nezařaditelný do nějaký pseudoškatulky a -ano,musím uznat že Jaredovo screamování je nedostižný. Live v sazce -toho jsem se trochu obávala,přecijenom spousta kapel je na cd super a živáky je pohřbí ale u 30STM tomu tak nebylo.Takže suma sumárum, klobouk dolů týhle kapelce, nevěřila jsem že jde skloubit skvěla muzika a dobrá image. *3* joo a jhestli ma někdo nějaký připomínky,byla bych ráda aby mi je poslal na mail.Takžee tímto už končím,děvčátka,mějte se pěkně.. *15* -
Zvu vás
Ahojky!
Zvu fanoušky 30stm na můj blog. Jen se koukněte :)http://thirtysecondsto-mars.blog. cz/ *14* *3* -
Re: Re: Re: cak!!!!!!!
Kurva čti dobře... za 1. kdo je u tebe děcko ty sráči a za 2. do piče můžeš jít akorát tak ty, protože jak na to koukám tak víš o dobré hudbě asi pěkně velké hovno, tak se odsud pakuj!!! jooo a za 3. s tím promasírováním těch koulí.. kuwa ty musíš bejt dobře teplej.. fuuuj je mi z tebe na šavli :-! -
www.nejjblog.blog.cz
Jdi te na muj blok www.nejjblog.blog.cz mám tam věci o 30 STM *1* -
Re: Re: cak!!!!!!!
decko jdi do pice *5* *4* -
FUCK YOU!!!!!!!! -
beeeeest
Sou nejlepší jak Jared tak i Tomo s Shannonem. Nedokážu si skupinu představit ani bez jednoho, nejvíc ale bez Jareda ;-) ale ani bez kluků,to prostě nejde. Každej tam maj svoji roli :-* *14* opravdový fanoušči (nemyslim ty šílený fanoušky/nynky který milujou jenom to jak Jared vypadá ne jeho charakter a skupinu) se mi můžou ozvat na mail *1* -
cak!!!!!!!
toho zpevaka bych vzal za jeho chlupate koule a poradne bych mu je promasiroval az by zacal strikat rozkoci sve semeno ktere bych mu mazal na ksich misto pletovy masky *4* -
Jareeeed
Jared je strašně sladkej a hezkej zpěvák ze všech.. A jejich písničky nemají konkurenci... Přád je musím poslouchat *3* -
Jared
Jejich písničky jsou úžasně melodický, maj náboj, prostě skvělý. Vy tady všicni obdivujete Jareda jako zpěváka. Ale znáte ho někdo jako herce? Viděla jsem ho v hodně filmech a myslím, že je to jeden z nejlepších herců své generace. Je hrozně talentovanej, prostě renesanční člověk. *3*