-
Re: copy
Já taky miluju Avril a jedu v jejím stylu,ale Aloha From Hell jsou taky moooc super.Ale myslim,že Vivi Avril nekopíruje,prostě se jí líbí punkrock styl jako jí.Jsou skvělý:)i přesto,že mám Avril rači -
Re: Re: Re: copy
*15* hey jo přesně ve wšem s tebou souhŁasíma aspoň zhe ty se mnou souhlasíš a nenadáwáš mi jako tady ostatní piče,jen jsem řekla svůj názor a hned mi nadávaj!!!.....Kopírka ta Vivi zhe!!! *1* *9* -
Re: Re: copy
taky si myslim že Vivi Avril kopíruje..si asi myslí že může bejt tak slavná jako Av..prostě SLABÁ skupina AFH..beztak stejný to bude jako Tokio Hotel..chtěj jenom prachy a slávu..trapáci co kopírujou!!! *8* -
Re: Re: copy
aloha from hell jsou proste uzasny.a ten feli je fakt sladkej -
Re: Hlasuj!
jj,ale ty mi prosim posli hlas na www.istylecz.cz/faces - hlasujte pro BRNO 17. DIIIK -
Moo
aaaa Moo je úplně šukézní... vypadá skoro jak můj soused *14* -
Ty vole co si vůbec myslíš!!!!Myslíš si že jako jenom Avril nosí síťovaný punčochy?!Neni zakladatelka stylu punkrock takže ona nevymyslela nic z toho co Vivi nosí...!Takže se klidni....jedinej kdo kopíru jsi ty protože píšeš že ty punčochy taky nosíš takže zase neřikej že Avril je jediná kdo to nosí....VIVI nekopíruje!!!!ona sama je orginál! *16* Jinak-I LOVE! *14* -
AFH
Já je miluju!Sou dokonalý.... *3* *14* -
píčo..ty seš kopírka.. *1* -
copy
ta vivi mě pěkně sere zhe kopíruje Avril,ne jako úplně doslova,ale prostě ten styl třeba těch síťovaných punčoch,já mám taky ty síťovaný punčochy a nosím je k vůli Avril,protože Avril úpa miluju a obdivuji její styl a když je eště začla nosit tahla pipka,tak si lidi budou myslet zhe poslouchám tuhle německou *blbovinku*!!!,ale nebuďtě na mě nasraní vy fanoušci,každej má svůj názor,jinak ta vivi má pěknej hlas! *3* *4* -
Catch me
Čawko. Newíte kde se dá stáhnout Catch me? *3* -
Hlasuuuj!!
Ahoj. Prosím dejte hlas Aloha from hell w hutparádě www.t-music.cz je na 11 místě tak ji posuňme dopředu!!! Díky *15* -
Re: Aloha from hell
Taky bych řekla *14* -
Re: felix
Souhlas! *3* -
Hlasuj!
Ahoj. Prosím dejte hlas Aloha from hell w hutparádě www.t-music.cz je na 11 místě tak ji posuňme dopředu!!! Díky -
Re: AFH
Walk away stáhneš na www.mp3-ke-stazeni.cz -
afh
aloha from hell jsou nejlepsi -
Re: aloha from hell
nééé, nejsou!!!! jsou normální rocková kapela!!! a jsou skvělý!!! *14* -
Re: AFH
posláno Fear of tomorrow... *4* -
AFH
Ahojky nemáte někdo mp3 Aloha from hell - Walk away a Fear of tomorrow ?
Jestli jo, tak pls pošli na mail: us5-my-loves@atlas.cz