-
Nejlepšííí!
oni jsou úplně bestovní... *14* pro mě nejlepší skupina... *14* *14* *14* máte pravdu feli je úplně nejvíííc *14* ale líbí se mě aji moo *14* *15* prostě nejvíííc! *14* *14* *14* mám od nich skoro všechny písničky v mobilu a umim skoro všechny texty... *15* lol vivi moc hezu zpívááá! *14* oni jsou nejlepšíííí! *14* *14* *14* *14* *14* -
W!wI a Fel!X
Ah0J,_můžu mít OtÁzkU? Chodí Sp0lU W!wI a Fel!X? Prosím Odep!ŠtE NĚkdO,_DÍkY *4* -
-
Re: W!wI a Fel!X
nejlepší kamarádi:) -
Re: W!wI a Fel!X
ne nechodí sou to jenom kamarádi *3* -
-
Re: Re: W!wI a Fel!X
DÍkY ZA Odp0wĚD *3*
-
-
-
Mp3
čeo! nemohli byste mi nekdo poslat mp3 od nich ehm..asi zavolejmi ba jak díky!...Can...atd!..
nemůžu ji sehnat na email! *1* -
at to víte
nevím...ale jako kapela mi příjde slabá a jako písničky mi příjdou všechny stejný..je to muj názor...ale neříkam že sou špatný.ale znam i lepší -
Námitka
Já vim, že je to váš názor, ale nemusíte všechno hned odsuzovat. Jsou prostě nejjj mám je moooc ráda a byla sem skoro na každym koncertě a bylo to dokonalý. Věřim, že na to maj aby se zlepšili a já jim věřim. To je zase můj názor! -
hruza!!
za 1. strašnééj název jako nejaky machirci!!! za 2. trapný songy si myslej že sou drsný ne!!! za 3.slabýslabýslabý jejich propagace je horší než u čechu to je muj nazor proste trapini forever!! *13* -
-
Re: hruza!!
no jasný..hlavně že Mileyka je supr co?? Všichni prckové ji lezou do prd...a ty tky...Aloha sou prostě super..pořádnej rock a ne ňákej zasranej hiphop!! -
Re: hruza!!
ty debie tak co sem lezeš, když ti AFH tak vadí!!§ *16* *15* *15*
-
-
Felix je nejj
twe ten Feli je táááák nehorázně fajnovej!!já se z něho asík poseru
!! *14* *14* -
-
Re: Felix je nejj
Elix by byl nej..ale je blonďák a ještě ke všemu malej...
-
-
Novááá diskuzee
Na lide.cz je nová diskuze o AFH ;) prosíím připojde se tam :) -
AFH
prej se ALH rozpadli... že to není pravda?! -
-
Re: AFH
ano bohužel to pravda je..já z toho taky nemůžu.kdyžtak se koukni na blog AFH.
*9* *9* *9* -
Re: AFH
Taky sem slyšela je to pravda! Psali to i v bravu
-
-
aloha from hell
to je emo skupina nebo ne??? -
-
Re: aloha from hell
Ne nejsou.Jejich stil je rock. nekdo říká že punk ale to se mi fakt nezdá -
nééé, nejsou!!!! jsou normální rocková kapela!!! a jsou skvělý!!! *14* -
Já bych řekla, že ne. Ale nevím to jistě -
-
Re: Re: aloha from hell
vy nevite jak vypada emo skupina?nebo co?!mezi rockovou skupinou a emo skupinou je veeelkej rozdil! *13*
-
-