-
Ježiši
Mno tak převzali pisen mno to je toho víte kolik slavnejch to dělá??? MMMMOOOOCCCCC
Takže fakt už hebněte *1* *1* -
Jaj jaj jaj
Vy co tady řešíte ty srance už mě fakt serete... hm přezpívali písničku, no a co? aby se VÁM něco nestalo, srovnávání to vám jde, no jo, napiště si svoje písničky a ty si s něčím srovnávejte a tady Alohu nechte bejt. A s tou Avril mě taky dojímáte... fakt. Je to jako by jste srovnávali Metaliku s Jonas Brothers *15* No nebyli by jste nadšení kdybych já vám lezla na diskuzi s Avril a psala že je blbá protože má stejné číro jako Amy Winehouse. Doufám že až příště budu psát nějaký komentář tak už to fakt bude o AFH... *9* -
Aloha in t-music chart...
Takze tento tyzden sa nam podarilo dostat alohu do top 10 v ceskej hidparade t-music chart....Ak by ste vy,ich fanusikovia mali cas,tak si zbehine zahlasovat na:t-music.cz....dostanme ich este vyssie apomozme im dobit cesky rebricek..dikky *3* -
-
Re: Aloha in t-music chart...
já hlasuju každej den, když to de.. někdy to nejde, nvm čim to je.. každopádně to kontroluju každej den, a pokud de hlasovat, hlasuju.. walk away je opravdu bombová a boží písnička.. mam jí táááákle mooooc ráááda.. *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Aloha in t-music chart...
ide tasm hlasovat od stvrtka ked skonci t-music chart,a az do pondelka/utorka kedy sa spocitaju hlasy.A je to tym lebo sa nataca t-music chart..takze to predtacaju,preto uz nemozme hlasovat....
-
-
-
aloha from hell
aloha from hell fakt upa skvela skupina, sou nej.a felix je supeer *4* -
Alohu sme podporovali,a dokazali sme im pomoct obhajit 7 miesto...ale ja verim ze my ich dokazeme dostat vyssie,tak sa posnazme a hlasujme aby sme ich dostali do top 5...ja verim ze na to mame.... -
anděl 2008
Škoda že na andělovi nezpívali živě*9* -
-
Re: anděl 2008
To máš pravdu,to me trochu naštvalo,ale stejně byli jako vždycky úžasný ))))))
-
-
Aloha sa sice udrzali v top 10...ale spadly o 1 miesto,takze na 8...predbeholo ich totiz:Flo rida,Lady Gaga,NIghtwork,....Musime alohu podporit v ich 6 tyzdni v t-music chart,ako povedal moo...pomozme im v tom aby sa dostali vyssie... -
Hlasujte prosim
Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D -
-
Re: Hlasujte prosim
JSOU TO UPLNĚ BOŽÍ KLUCI HLAVNĚFELI JE UPLNĚ BOŽÍ *14* *14* *14* *14*
-
-
aloha from hell
aloha from hell¨říkáte?já vám něco řeknu aloha from hell je plostě ta nej nej nej skupinka na světě! *14* *14* *14* *14* *16* *16* *16* *4* *4* *4* -
-
Re: aloha from hell
plošíííím ploššššíííím chodte na tuto stránku a pište do diskuse aby vsichni videli jak mají hodne fanouškuu a ze je to nejjj nejjj skupina
mne se osobne líbí feli
*14* *3*
-
-
---
Jj, jedna z mých nEjobLíbenějších sKupin!!! Sou fakt goOd!!! A Vivi jE takoWá sympaťačka ne jak některý zpěvačky!!! *1*