Přejít na výpis diskuzí

Aloha From Hell

HUDEBNÍ SKUPINA 15.7.2008 
168 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aloha in t-music chart...

Takze kto pravidelne pozerava t-music chart v stvrtok o 18:00,tak uz urcite vie ze aloha from hell-walk away sme mi(ich fanusikovia) posunuli o 6 miest,cize z 10,na 6 miesto..a. musim povedat ze to je co povedat oproti tej konkurencii aku tam maju....ale mohly by sme ic hdostat aspon do tej top 5,co poviete???ak chcete aby aloha from hell nespadla ale isla vyssie tak chod na:www.t-music.cz a zahlasuj za nu...dufam ze sa nam to podari...a dakujem kazdemu kto chodi hlůasovat....
    • Re: Aloha in t-music chart...

zrovna sem to chtěla napsat.. :) lidiiii, hlasujeeem.. :D ať AFH dostanem do top 5 ;)

Sme to ase fanusikovia...sice sme alohu nedostali do top 5,ale udrzali sme ju na peknom 7.mieste...ale aby sa to do dalsieho tyzdna zmeilo,musime ich podporit este viac,tak prosim hlaujte...
    • Re: Aloha in t-music chart...

lidi, chtělo by to dostat alohu do top pětky.. zaslouží si to.. hrajou pěkně, zaslouží si pěkný umístění :)
  • Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na http://kamikak.blog.cz/0903/4-kolo- hitparady-kamika díky moc za každej hlas (Aloha From Hell je tam taky) a odmažte si v tom odkazu tu blbou mezeru
  • a co vivi ?

hele líbí se tu někomu ta holka a né jen ten bubeník ? *15* *15* mě se teda víc líbí ta holka *15* *15* *15*
    • Re: a co vivi ?

feli je faaaaakt moooc božííí *14* *14* *14* *14* *14* upa k sezraní *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: a co vivi ?

no jó bubeník:Da ještě mladý:D

ale řekněme si to tak-bez ostatních by on sám nebyl AFH...Vivi je taky moc pěkná holka,ale není to jenom o vzhledu jde o to že dělají dobrou muziku:) dohromady:)
    • Re: a co vivi ?

ale ten bubeník je fakt pěknej *14*
  • felix

jůů ten Feelix je upa mrtě slakej *14* *14*
    • Re: felix

Souhlas! *3*
  • AFH diary

čauec lidi, jen bych vám těm kteří mají rádi AFH tak na jejich ofic stránkách je Video Diary kdo to ještě nevím, doporučuju zkouknout *1* *3* je to super, akorát já tomu nerozumím *1*
  • Aloha feom hell

je to proste styl kapela mnu ... *14* *8*
  • AFH

Aloha jsou úplně úžasná kapela... *14* fakt jsem si je okamžitě oblíbila... *1*
    mám dotaz: nemáte někdo písničku Wake me up, ale která by měla normální zvuk...našla jsem akorát jednu, co je strašně potichu... *9* tak jestli ji někdo máte, tak mi ji prosím prosím pošlete na mail: 91Kachna@seznam.cz
    docela to spěchá...xD
    • Re: AFH

jj ja ju mam

Minule 8...teraz 6...dokazali mse alohu posunut o 2 miesta k dobrzu...ale mi sme predca fanusikovia ktory dokaziü viac,co poviete keby sme ich konecne strelily do tej top 5???pustime sa do toho.....

vsetkym fanusikom a hlavne tym ktory alohu podporovali kazdy tyzden v t-music chart chcem podakovat,bez nas by sa nedostali tak vysoko...takze este raz dakujem,a dufam ze coskoro daju NMDTW...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit