Přejít na výpis diskuzí

Code Red

HUDEBNÍ SKUPINA 3.5.2008 
97 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • code red

CODE RED je moje nej skupina a jejich songy se mi páčí.
  • Code Red

No byl jsem na nich v Diskorai a byl jsem od nich 1 metr a s Maurem sem si podal ruku jako sou v pohodě a namyšleně nepůsobí ani jeden a holky, holkám tam z první řady líbal ruce *3*
  • Re: Nenavidim je!!!:-!

Ty určitě posloucháš tokio hotel co?? Slepice seš leda tak ty... Hlavně,že sem lezeš viď..njn,chceš bejt zajímavá co *3* *5* *1* *5* *13*

Debile a závidíš jim
    *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10*

Tak sem nelez když se ti to nelíbí.. já taky sem radši nechdím..!
  • Mauro

Miluji Maura *14* *14* *14*,nevíte kolik mu je let? *14* *14* *14* *3* *3*
  • Nenavidim je!!!:-!

Nenávidim je!!!!Jenom se opičí po songách!Ubožáci!!!A ještě Maria bože!!!Taková namyšlená slepice!!!A skuste mi nadávat..pač je to moje věc co si o nich myslim... *5* *16* *13*
  • Re: Re: Nejsou ruská skupina !

to jako že jsou němci
    *7* *7* *7* *7* *7*
  • code reddd

já je miluju a jsem moc šťastná že jsou na ommém místě ale pomožte mi je dostat na 1 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *4*
  • Re: Re: Maria

na padesát se´deb*l je jí 25 *16* *16* *5* *5* *5* *10* *10* *10* *9* *9* *9* *13* *13* *13* a neurážej jíííííííííí
    *8* *8* *8*
  • code red

Mauro je božskej *14*,kanikuly jsou super a všechny jejich hity,můžu je poslouchat od rána do večera *15*
  • CR

celkem dobrá skupina.. *4* *1*
  • Code red 4ever!!!!!!!

Jsou skvělí!! Dostali mě!!!! Cd hned kupuju a jedu do nějakýho klubu,kde budou!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *5* *5* *5*
  • jeden hti

nj to nechápu jeden hit ještě tak kure*sky *16* *16* *16*
  • kanikuli

jj máte pravdu a když sem einstein a vůbec mám ráda code red kanikuli(prázdniny) *1* *1* *3* *9* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *8* *8* *8* *8*
  • Kanikuly

Code Red Se Mi Hafo Líby, Vždycky Si Je Ráda Poslechnu! A Mají Hafo Dobrý Videoklipy! *14* *4* *14* *1* *8*
  • Re: Re: Re:Kanikuly jssssou suuper!!!!!!!

Nechci kazit radost, ale víte, že většina těch jejich hitů jsou pouze tzv. coververze; prostě to už před nima kdysi někdo nazpíval. A hit Shut Up (and sleep with me) je mnohem lepší v originálním provedení od Sinwith Sebastiana. *5*
  • Re: Mauro

Je booožskej!!! *14*
  • Re: Re:Kanikuly jssssou suuper!!!!!!!

Taky se mi moc líbí. Mohl bys zkusit písničku Shut up. Ta se mi taky mooooooc líbí. *3*
  • Re: Nejsou ruská skupina !

Kanikuly nazpivala ruska skupina BUM. tito nemci to pouze zkopirovali.stejne jako beFour http://www.youtube.com/watch?v=GsjX zlF6c5k

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit