-
Re: dnešní koncert
Ach jo, já jsem teď viděla fotky na facu a mrzí me to, bydlím daleko -
dnešní koncert
Super koncert, dneska to byl nejlepší na světe na TV Minimaxu *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Milujeme DC
už jsem poslala přihlášku -
Re: Milujeme DC
Já je zbožňuju!!!!!!!! -
Milujeme DC
Milujete také diamond cats???Tak neváhejte a přihlašte sse do jejích fanclubu. Je to zcela ZDRAMA. Více informací na www.diamondcats.blog.cz -
Re: Nadavaní
Tady je to jen odiamond cats, takže ať sem křováci z angels nechodí *16* -
Nadavaní
Ahojky fanoučci či ty co nás nemaj radi
tato dizkusni stranka je snad o nás a ne o 5angels?
my mame 5angels i tak radi *4*
ale nechcem abyste je odsuzovaly tím že jsou horší a nenadavejte nam
prosím
pp.
diamondcats *3* -
Re: 6.12 od 14h
já tam určitě jdu... -
6.12 od 14h
kočíčky budou v neděli na oslavě TV Minimax v Letnanech a pak na Chodově *14* -
Re: Re: diamond cats a školy
Ja je chcu taky, mně se moc líbej *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: diamond cats a školy
To je skvělý a myslíš, že by přijeli iknám do Varů? *14* -
diamond cats a školy
Víte, že diamond cats jezdí po školách? Oni budou u nas v lednu, to paráda!!!!!!!!!!! *3* -
Re: Re: rozpory
Nightwish jsou sice super ale jsme v české republice a tady vládné česká hudba a tyhle haranty jsou moc dobrý.místo abyste je pochválili,že nefetujou a neprcaj někdě na ulicích tak vy je topíte. Já nejsem velký fanda ale za to co dělají mají velký obdiv! -
Re: Re: Re: DC nej
takže jako holky z DC se vůbec neopičí..jenom pokračujou v tom co je baví..a asi si zapomnel/a že taky byli v 5angels tak co do nich rypeš?a mají xkrát lepší písničky než 5angels *3* -
Neháejte se!
No tak se už přestante hádat *10* 5angels si myslí že jsou slavný ale to jméno proslavily Týnka,Kristýnka,Niki a Dianka!
Nechci psát něco jako že 5angels jsou hrozný at...Holky za to nemužou!!!Nikolu k tomu nutěj doma jen kvuli tomu, že její táta je manager!!! *7* Se podívejte náký viea z koncertu jak je tam neštastná *13* Ta hádka je mezi managerama 5angels a Diamon Cats...Holky za to nemužou!Ale zase je pravda že je Mertl prolhanej!!!Když oešla Dianka tak psal že je to kvuli taneční škole *7* a že by nestíhal-a jakto že si to užívá v Dalmateens?A Niki,Kristýnka,Týnka a Hanča odešli samy (a nebo je vyhodil) protože se s nim pohádaly.A taky ale nikola řikala v TV že pošli konkursem *7* Jakym?Dyt byl zrušenej!Domyslete si to samy????!!!!!!DIamond cats *14* -
sss
5angles a tajty pipky jsou trapný.. xD bože.. nidky jsem je neviděl, jen tady a všichni z nich serete -
Re: Re: Re: Re: DC nej
a 2. -
Re: Re: Re: DC nej
a 3. -
Re: rozpory
no...jsou jako obě skupiny nejhorší světa jak diamondcats tak 5angels...
naký dedicky by meli si tancit u kresla v obyvaku nebo ve skolce..ty tady mezi spickovyma skupinama nemaj co delat... ted predbehli Nightwish a to me jako nasralo..ten bronz jim patri...a ne nakejm harantum!!... *13* *10* *16* -
Re: Re: mertl tohle nemůže ovlivnit
Jednoduchý???furt lepší nějaký než běhání po parketu a nemít žádný *1*