-
Mé rozpoložení
vlastně takhle je to správně,když jsem občas u Tv.Totiž já u ní moc často nejsem.Protože mě sere konzumní společnost. *9* *8* *9* *7* *9* *9* *8* *9* *7* *9* *9* *8* *10* *8* ..to víte snažím se přece zoufale moc druhým lidem popsat a přesně zachytit všechny ty temně romantické depešácké stavy co mě v životě přepadají,a nenechají mě na pokoji. -
titulek bych vám předal raději osobně
Jsem rád že z těch stránek máme pestrou galerku. -
No já ho tu určitě nevymyslím..
To jsem já vždy když stávám po ránu.. *7* ..pak občas u Tv *9* *4* *9* *9* *9* *8* *9* *7* *9* *9* ..a pak když usínám sexuálně frustrovaný a probouzím se opět a opět sám *7* *8* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Sem se titulek nevejde!!
Jistě,i graf..(to se blbě píše a ještě huře čte) dokážou bít stručný. -
titulek bych vám předal raději osobně
to jsem já po ránu.. *7* ..pak u Tv *9* ..a pak když usínám a probouzím se (opět) sám *5* *8* -
No jistěéé!!!
Ale jinak jsem rád že tu diskuse skutečně kvete..ta by "jistě" nakopla i slepého.Myslíte že ne??!!..Tak co tu tedy dělám..??. *4* tohle jsem já (zasloužím si v tomhle světě jaký je jednou taky lepší veget). *7* tohle je Kuddel64.. a tohle je taky on *9* *13* -
Ahááá..cožééé jaký zase titulek..??
Tak tu v řece máme u nás prozatím 2 kachny co vím.."Kačera" a "Kachnu"..to je neuvěřitelný kolik hodin z hladu raději naspí,než aby něčemu konečně pořádně věnovali pozornost ve svém okolí,třeba jako už mé přítomnosti když už..Né ještě jsem je nenakrmil,nebudu přece zasahovat do běhu přírody,tak jak to příroda sema chtěla..ale přemýšlím,že když kousek od mostu sídlí že je pojmenuju.Bude to "Chip" a "Dayle".Nejsou tak čiperný jako veverky,ale drží při sobě.Jo to nejspíše bude prostě už "Láska až za Hrob".Kdyby se vám po ní náhodou v životě stýskalo,jsem tu pro vás.Ale né zase tak doslova.Kachny nebývají k sobě empatický,budu váš psychoterapeut."Mužu bít váš psychoterapeut".Hledám dobrovolníka na psychoterapeutické pokusy.Nebojte se,slunko hřeje,ptáčci zpívají do taktu kroku..v Albertině je všechno v pořádku.Občas návštěva..Specializuju se na těžké traumatické stavy z dětstvý k pozdní sexuální frustraci mladých osob.Zajímá mě i truchlení a příznaky (možného) strachu ze sexu,a ze strachu z konzumace jídla před druhými lidmi a strach z mluvení. -
O Šakalech
Tak co nenajde se tu jiná,pohlednější a sexuálně frustrovaná lištička.Ptá se po ní Šakal.Budeme...a bude to..spolu se...bez obav.Koukal jsem dnes odpoledne na čt2 na nějaký dokument o šakalech,moc pěkný..záběry nám pořídila z vesmírného satelitu NASA!!!.Tyhle lištičky jsou jak neskutečně milý a pohledný a k tomu fotogenicky a sympatický.Mají charizma..přesně to kouzlo osobnosti,jaké měl muj pes.Jmenoval se Filip,za to tyhle krásné lištičky nikdo nepojmenoval.A ještě se do výzkumu jejich přirozeného chování serou nejen reportéři National Geographic Society,ale ještě k tomu pak NASA..a stejně o nich nakonec ví (hovno) jen to..že rádi neustále překvapeně a udiveně čumí do okolí na hejno líně se převalujících škaredých tulenu kde se v okolí vubec berou a jak nad tím stále přemítají a přemítají a nejde jim to stejně do hlavy,čekají trpělivě kdy kde co v okolí už konečně pochcípá a žerou mršiny,at se konečně taky jednou bez spěchu a bez stresu v klidu nažerou...a celá ta evoluce v přírodě stejně jako nějaké globální oteplování ve světě je ani v nejmenším už nezajímá...protože jim nejde do hlavy,a oni potřebují prostě jen mít a chránit své vlastní teritorium.Jenže když jim kousek opodál sídlí či kamsi nad váma pak migruje hejno hladového bezohledně hlučného ptactva a čumí na vás (a dukladně vás pozoruje) hejno převalujících se líných neustále si coci stále blábolících tulenu,a do toho ještě po vás slídí fotografové z NGS,nemluvě o zájmu,co o vás projevý NASA taky by jste stále pak zoufale měnili teritorium.Nejen romové rádi kočují,šakalové v blízkém slova smyslu též. -
Martinelli
*10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Martinelli
*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*