-
Jan Horák je impotent
Jan Horák je impotent. *3* -
dilema
Doufám, že ty hipáky nepotkám cestou. Musel bych si (totiž) odložit. *4* -
hip-hop a hipáci v Česku
Já hip-hop a hipáky nesnáším. Až hip-hop usliším, tak jim tam na té zavšivené ubytovně vyhodím pojistky a ty pubescentně přiblblé hipáky vyházím z okna, at je (tam) od těch zmrdu konečně pokoj. *3* ..mnohem raději bych si skutečně poslechl "Mutter" od Rammstein. *3* *4* -
perverzní sklony Jana Horáka a Matušky
Co furt dělá ta čubka (Jan) Horák..?!! Ten si ho při mém odposlechu s Matuškou honí. Prý je to nesmírně vzrušuje a na žhavou linku, na sex po telefonu (už) nemají oba dva totiž peníze. Tak to ty chudáci pak řeší takhle. To mě vubec nepřekvapuje. *4* *3* *4* -
.....
O tomhle vubec nežertuju.. -
Jan Horák
Vzkazuju tu Janu Horákovy, že to je parchant a nějaké tajné odposlechy nepromíjím!! Je to protizákonné, a on to moc dobře ví. Narušuje soukromí druhým lidem. Tak snadno mu to neprojde. *13* *15* -
vášnivé debaty
Doufám, že až přijdu, že se to hned začne řádně komentovat, co jsem tu vlastně vubec napsal, jak jsem na to už (ted) zvyklí.. to by mě přece jinak zklamalo. *13* *15* -
obezřetnost
Já u nás na nějaké kulturní menšiny, a na naše romské spoluobčany už z vysoka seru. Došla mě trpělivost. At se raději starají sami o sebe. Vím moc dobře, že to tu po mě jisté osoby, které nechci jmenovat čtou, jinak bych sem nepsal. Nic nedám, at si (něco vy..) žebrají prozměnu u druhých lidí, které by sami naši romští občané na ubytovně kde jsem, jak vydím už (mnohem) raději nechali s klidem chcípnout hlady, ale přitom už sami častěji od nich.. od těchto lidí vždy něco potřebují a vyžadují. Na jejich pomoc jsou ,,jakoby" odkázáni. Pak jsou teprve s nimi velký kamarádi. To je nejspíše dané už v samotné povaze, v mentalitě našich romských spoluobčanu a nijak mě to nepřekvapuje. Takové to jejich.. ,,Máš, dej.. a co osobně mám, po tom ti nic není" Případné fyzické utoky nebudu tolerovat a předám je k projednání na policii.. od té doby, co jsem si to uvědomil, jsem ve styku s nimi (a nejen s nimi) obezřetný a opatrný. *15* *13* -
Jan Horák
Jedná se o Jana Horáka, spolumajitele ubytovny UNISIM v bývalém stavocentru ve Vážní 2313/1 ve Sladištní oblasti v Hradci Králové. *15* -
Horák,spolumajitel ubytovny a jeho nečestné praktiky
Kolik ti Matuška za to zaplatil..? 5 OOO,-kč nebo 1O OOO,-kč.. To je dnes cena lidské hyeny?!! Tolik dnes stojí!! ..a Horák je toho dokladem!! *13* *15*