-
6O4 183 97O!!
Nepochybuju o tom,že mé příspěvky se tady dají rozhodně snáze číst už spíše,než když nás tu někdo stále jen dokola nudí svými osobnímy dojmy z poslechu Die Toten Hosen.Nemám pravdu??.. to samí pařánek a jeho blog,kupte si denní tisk,a dozvíte se totéž a mnohem víc.Nic subjektyvně podnětného a zajímavého,alespon mě svou přesnou formulací jazyka svých osobních zážitku imponuje Peter Handke..to jakoby právě lépe řečeno tou morálkou,že se smí mluvyt jen o svých osobních zkušenostech.To by mělo bít jedinou "platnou" morálkou.Ale vzhledem k tomu,že jeho starší povídky,které vyšly u odeonu pod názvem "Nežádané Neštěstí" jsou velmi náročné k osobnímu přemýšlení nad svým životem celkově a tak je ze dne na den prostě "pak" už celé nedočtu.Třeba se ze mě po přečtení jeho literárních děl ze mě ještě stane intelektuál..kterým běžně jsem občas(něji) v pravopisné krizi v krizi se svým životem,nezaměstnaný v krizi s bydlením.Nezakotvený a vykořeněný osamělí nesmělí jak James Dean na Hollywoodském filmovém plátně citově zmatený intelektuál.Chodím si jsem vylévat své srdíčko.Dneska jsem vyděl kachny.Ulevylo se mě,měl jsem o ně obavy.Dlouho jsem je nevyděl.dneska byli nějak nevšedně čiperný.Škádlili se a poštuchovali se.A dneska ptáci (vrabci) čiperně dováděli taky,jinak má znalost ptáku je na tom stejně jako pro někoho,kdo se marně snaží rozpoznat nerozpoznatelný létající předmět.(tzv. UFO).A máme tu alespon další téma k diskusi. -
cinefilie
jak jsem vyděl vyjímečný intimní milostný drama "Čas" od jihokorejce kim Ki-duka,řekl jsem si přesně na to,jsem jako cinefil dlouho čekal,kdy konečně něco takového ke své náročné cinefilské spokojenosti uvydím.Vyděl jsem to v kině,ale teprve ted jsem nad tím už mnohem líp přemýšlel.Shlédl jsem "Samaritána" i "3 D Iron" a ve srovnání s tím celá naše současná česká kinematografie nestojí za nic..upřímně stojí za hovno.Jsem z ní jen zklamán.Vydím v ní jen potřebu vyhnout se jakkékoliv otevřené kritice společenských či společensky politických poměru v naší zemi k tomu neurazit naše české kinematograficky nevzdělané diváky a neklást na ně případně vysoké nároky (k přermýšlení),apod..český diváci jsou zmrdi.Vydím jen všudepřítomně cenzorní dosah učelově ke komerčním zájmum dnešní kinematografie,a zvlášt všech těch zmrdu v Barrandově,které až na výjimky to nechtějí nijak měnit a nemají nejspíše potřebu to nijak měnit.Výjimky tu byli..třeba se snímkem "Samotáři" Davida Ondříčka,se debutem "Restart" Juliuse Ševčíka,s "Perníkovou Věží", s "Kanárkem" apod..výjimky se najdou vždycky,ale naše česká kinematografie jich má hold málo.Takže si to tu ohodnotte,oznámkujte a jděte do prdele.Tenhle všechen sarkasmus tu muže bít pro někoho nevhodný,ale pro mě zcela na místě k tomu prolomit ledy k diskusi s druhými,ach ano beru na vědomí že samozřejmě pak mimo tématiku fora.V tom je velká zodpovědnost za diskusi.Ta mnoha lidem chýbí.Už jen ochota a upřímný zájem o ni,takže budme k sobě sarkastický!! 6O4 183 97O *4* *4* *4* -
prosba..
Kdo zaváhá a nezavolá ten se nedostane do nebe!!!..poslední možnost "6O4 183 97O".Dlouho tu na světě už nebudu!! (je mě v něm samotnému chladno u srdce a smutno) -
rád se seznámím..
Než se zabiju scháním cedko s písněmi ruských korol i Šut,jinak potřebuju k tomu noví přátelé a "ještě" zaměstnání v oboru prodejce.Nějaké inteligentní psisko,příjemnou a srdceryvně vlídnou lištičku na zpusob Michelle Williams z wendersova "LoP" a k ní nejlépe pak uřady udělit politický azyl v Kanadě z duvodu již neunosně svého nadměrného mentálního vývoje(rozvoje) své osobnosti pod vlivem nějaké té blíže nezjištěné (a nevyzpitatelné) citové deprivace v dusledku své hyperaktivyty a multikulturality,a.. multikulturalismu či snad multikulturního soužití v našem hezkém českém státě..,dík za pochopení.Ze svého pobýrání sociálních dávek v nezaměstnanosti ted všechny případné potřebné terapeuticky léčebné výlohy případně gestalterapeuta momentálně hradit nejsem schopen,a psychoanalitici mě nudí,ale chci si to jinak řádně vynahradit..hledám někoho k poslechu Hosen či ruských Korol i Šut kdo se mnou bude ve volných chvílích bumbat a zacvaká k tomu potřebné výlohy na svou dopravu s lihovinou..a samozřejmě i "tu" lihovinu.Piju Amundsen a Martini Bianco.Tak mě nezklamte.V případě něžného pohlaví již mám v plánu romantické procházky na hřbitov.Hledám někoho,kdo občas se mnou zajde na hřbitov.Je mě tam smutno..a kdo mě bude mít rád,kdo mě bude bezvýhradně milovat takového jaký jsem a křestansky již obětuje svoji práci i svou střechu nad hlavou pro moji lásku,a tím "mě" potvrdí svuj charakter pro příslib našeho společného nějakého toho příštího duševně již spokojeného života (ve slíbeném nanebevzetí),pro lásku "vyšší vule zhora" odpouštět..a oddalovat se mnou cokoliv co bude třeba..smutek, strádání,zoufalství,trápení,starosti a zklamání v životě.. ..třeba i společný orgasmus v případě něžného pohlaví ve chvílích naší nespoutané vášně. 6O4 183 97O *4* (já),a (ty) *4* -
prosím o radu a tipy,jak mám..
Prostě mě chýbí pes,práce,vztahy,soužití s druhými lidmi,bydlení,uspěch,uznání,a respekt..přece toho nechci zase tolik!!.. a komu se zdá že je toho najednou na jednoho člověka či na něj samotného příliš moc,tak at se mnou zajde na hřbitov si "tam" od toho odpočnout.Muže mě pomoci vybrat pěkně urostlí a vytrvale urostlí strom a přidržet pak stoličku,až se oběsím..až se budu houpat na provaze.Potřebuju si to nejdříve předem nacvičit,aby nedošlo pak k nějaké chybě..to jako aby náhodou pak nepraskla pode mnou větev,jinak nevážím rozhodně tolik.. ..ale jistota je jistota.Některé větve jsou zrádný,a navíc některý návštěvnící hřbitova jsou zase prozměnu neodbytně zvídaví až nepříjemně dotěrný v takových situacích. Tolerance a solidarita druhých lidí taky něco stojí. -
tak 6O4 183 97O pa!!!
*4* -
seznamka
heledte,já jsem se chtěl kdysi skutečně seriozně seznámit přes annonce,a našel jsem tam ovšem (k seznamce jako takové) častěji jen obscénní nabídky skutečných primitivu a skutečných prasat..(takže když to shrnu) ..skutečně primitivních prasat.Tak jsem to hold vzdal.Takovéto (natolik již) "se.isticky" zaměřené inzerce jsou pod mojí uroven.Hledám a postrádám v životě (jako spousta jiných lidí) kvalitní vztah. -
Už nemužu!!!
už nemužu..brzo to vzdám...a budete to mit pak na svědomí,že jste tomu nezabránili ohodnocením mích příspěvku.Pujdu na hřbitov si vyhlédnout nějaký ten krásný vytrvalí strom,.."co umírá klidně a poctivě" (citován Lev Nikolajevič Tolstý),na kterém se dustojně oběsím.Na služby pohřebního ustavu k dustojnému (hhmm tedy k dustojnějšímu) pohřbení nemám peníze.Jediný majetek co po sobě zanechám zdědí muj handicepovaný přítel se spokojeností využívající služeb Sociálního Ustavu Domečky v Rychnově nad Kněžnou.Jediný skutečný muj přítel,je na něj spoleh.Vyděli jste "Rain Mana"??..to nebyl špatný film.Já jsem taky pro lištičky jaksi nějak podobně fotogenický a sympaticky velmi charizmaticky přitažlivý jako Tom Cruise,jen už to otevřeně nepřiznají.Jeden lektor jednoho kurzu ohledně UP finančně dotovaného z fondu EU si mě příjemným nedorozuměním pro změnu spletl s Davidem Duchovnym.Takže lištičky (ještě) než skončím na nějakém tom sezení se.oholiku (pro ty co jinak neví,tak se svým životem dopadl Duchovny) volejte mě na 6O4 183 87O,a na něco užitečnějšího při troše štěstí v životě jistě společně přijdeme..mužeme se společně jít přece (občas) podívat na hřbitov..Klidné zatíší,a v něm planoucí svíčky,květiny,a spousta svěží zeleně,a k tomu právě kolem sebe čerstvý vzduch,a hlavně klid..a k tomu ještě všichni ty malí ptáčci nad námi si pěkně melodicky cvrlikají..no není to "přece" romantický.Posudte to sami.Kde jinde se najde tak tichá společnost druhých lidí a skutečně "wagnerovsky" kvalitní ptačí pěvecký sbor v plném nasazení..na nějakou vstupenku do divadla v současné době a vubec prostě už na jiný (a vubec kvalitnější) kulturní program ted hold postrádám finance.Dík za pochopení. -
To chce!!!!
heledte..mám za sebou slabou chvilku,špatný den,a špatný život.Tak mě neserte,a laskavě tu alespon ohodnotte mé příspěvky,když už tu nechcete diskutovat..vy rockeři!!!..to je ta ndnešní chlouba národa..nemakají,vysedávají po hospudkách a čumí s chlapama v hospudkách na fotbal,aby je stará na chvíli neotravovala.Aby jim dala pokoj,jdou do hospody,a z ní rovnou do práce.Tak přibližně vypadají dneska dnešní partnerský vztahy,a velmi líní či osamělí lidé co již emočně vyčerpaní a morálně na dně,na něž občas pak poctivě doléhá (i nějaká ta) krize středního věku pak občas chodí na hřbitov si prohlídnout zasmušilé bdící andílky nad lidskými dušičkami,a rozjímají nad lidským udělem a nad smyslem života celkově.Jsou přičemž v dobré společnosti,nikdo po nich nic nechce,nikdo je neotravuje,nic nepotřebuje..na hřbitově jde to se znovuzačleněním se do společnosti poctivých lidí zvláště u staršího člověka snáze.Jinak v dnešní době,kdy prostě (neu)stále šroubujete poctivě od rána do večera od nevydím do nevydím,a právě z téhle pracovní morálky brzo bud nevyhnutelně skončíte již u stálích návštěv svého lékaře anebo s invalidním duchodem na psychiatrii v předčasném duchodu,avšak duchodu jako takového poctivě pracovitou cestou se hold už dnes nedočkáte a když,tak v něm pak nejste uspokojivě finančně zajištění jak byste dnes očekávali.A jak to vím..potkávám občas na ulici opuštěný starý seniory,který nikdo nechce a o který nikdo nemá zájem,jak se akutně a neodbytně domáhájí neustále něčí pozornosti.Proto chodí k lékaři.Ten má pak s nimi soucit.Má to jediný eticky daný v náplni (a v popisu) své práce.Zajištuje jim přece přísun léčiv nanejvýše k tomu,aby na tu svou současnou životní situaci (zase) příliš tolik nemysleli,a nezabývali se jí (neu) stále.Škodí to zdraví.Honění pro někoho funguje podobně..na stejném principu.Ale jděte..nebudu si to brát osobně,to nebylo vtipný!! *13* *13* *13* *4* *4* -
Jaký titulek??
Aby bylo jasno..tady diktuju ke kvalitě vzájemného soužití podmínky já,a druhá strana (jako že opozice) se nepřipouští.Dík za pochopení.Jsem nadmíru solidární a tolerantní člověk s dobrým srdcem.