-
Re: ovarvá královna a elektricman
tak z tohohle příspěvku nemůžu!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
:D:D
¨JE TO MAZEC! AKORÁT VÁŠA BY MĚL TROCHU ZABRAT! NENÍ HO VŮBEC SLYŠET! *1* *1* -
Re: kontakt
Evička je pěkná kravička a slepička a Vašíček je pěknej šašíček. Jsou to největší trapáci a čuráci na světě. -
kontakt
Ahoj všichni, nemůžu sehnat nikde na netu kontaktní údaje na Evu a Vaška, mám na mysli mail nebo telefon, abych je mohl kontaktovat a domluvit se na spolupráci. Pomůže mi někdo?
Děkuji.
Zdeněk Červinka -
Re: Jsou super!
Tak to nechces tohle!!!! to uz je na me fakt moc LOOOOOOOOOOOOL *5* -
Jsou super!
Eva s Vaškem jsou super,mám moc ráda jejich písničky,ráda bych byla ve fanklubu.Všechny jejich písničky jsou takové krásně procítěné a profesionálně zazpívané.Jen tak dál!!! *3* *3* *3* -
ůžasní a sexy
Jsou tak úžasní vždy když je slyším, ovládne mé srdíčko něha. Úplně nejlepší!!!!! *14* *14* *14* -
ty vole...
dyť je to příšerný.. *1* -
Fandím
Jen tak dál,líbí se mi to *3* -
Re: Už můžem tleskat???
nepíše se býlou orchidej, ale bílou orchidej
nepíše se rozkopala televizy, ale rozkopala televizi *13* -
Re: Re: Eva a Vašek
No jestli tuto bylo skvělé,tak bych to přirovnal k ,,Sejdeme se na vlachovce".Odpovídá tomu výkonu dobrá akustika kulturáku :-( a srazu důchodců. *5* -
Re: Eva a Vašek
teď to bylo v tv a bylo to dobrýýýýý :)
normálně je taky neoposlouchám, ale ted to bylo skvělé :) -
Re: když se nelíbí neposlouchej
vy jste asi taky neslyšici,na takovou sračku bych nešel ani kdyby me zaplatili *15* -
Re: Dementi
jseš ale Zoofil *13* -
Re: Eva a Vašek
Nešukal te Vašek nahodou?nebo jseš nahluchla? *14* -
Eva a Vašek
Ježíš, tak je nechte, ne? Když je neposloucháte, tak semka nelezte, si chcete jen ulevit? Já je třeba taky neposlouchám, ale že bych ty písničky nesnášela, to bych neřekla. Alespoň se pobavím, ale ne tak, abych se jim vysmívala, to zase ne. Náhodou se zítra těším na X MIX. All-X, který mám strašně moc ráda, si Evu a Vaška pozvali jako hosta a budou s nima zpívat. Už se fakt nemůžu dočkat, to bude mega. All-X a Eva a Vašek. *1* -
Hmmm to tak...
Všichni jste kokoti!!!Eva je krasná
//
Až po bouři mrtvých chlapče...
*3* *4* *5* -
Už můžem tleskat???
Ježiši marja ať hlavně nenazpívaj další desku nebo pojdu...Jen býlou orchidej...Bych vždycky rozkopala televizy...njn někomu se to líbí nechci brát iluze.Ale je to podle mě upe šílený ááá fuj. *9* -
Re: ovarvá královna a elektricman
xDDDDDDD -
Eva a vašek xD
výtlem z nich mám jen co se na ně podívám!
písničky maj pro starý kam se hrabou na nový!
Emma a Šašek cháááááááááááááááá