Přejít na výpis diskuzí

Eva a Vašek

HUDEBNÍ SKUPINA 30.4.2007 
542 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dementi

Všichni jste kokoti!!!Eva je krasná
  • ovarvá královna a elektricman

Poslouchej Evičko ty malá prasničko co to máš za chlapa já jen koukám,jo to je Vaclav tvůj oba jste fujfujfuj. *3* *3* *3* *13*
  • Re: kokot

Ty kokot to jsou uplny kokot. Ty kokot *13*
  • kokot

Eva A Vašek jsou kokot *15*
  • Re: Re: ANTI

Když něco, tak k psychologovi. A to, že jsou vymaštěný je fakt. Texty jsou strohý a bez předmětný. Melodicky velmi zaostalý. Od doby kdy byla dechová hudba považovaná za vrchol hudebního umění uplynuly desítky let. To, že se pár bigotních, v mnoha případech militantních přeživších brání změně je dojemné (nikoli hrdinské), ale co se nepřizpůsobí vymizí, jak pára nad hrncem. Je to sice poněkud utopické, ale z hlediska empirické predikce evoluční teorie pravdivé. Kam jsem to zase zabruslil. Stručně řečeno, klidně si braňte někoho tak trivialního. Pro mne jste něco jako Evžen Oněgin.
  • fuj

sou to pěkný dementi a ta Eva fakt vesnická slípka! *1* namyšlená a ž hrůza aVašek je totální hovádko jak se všude hloupě a uměle culí! *9* a hlavně na jejich foru -na lidech.cz sou vymaštění mamrdi,jak se můžou posrat jenom když jim někdo šahá na Evu a Vašíčka,hystericky tam vyváděj jak malý děcka a myslej si když jě někdo mladší tak jeho názor není objektivní a je jenom zaujatej! *5* němaj ponětí od dnešní hudbě a myslej si ře to je jenom o TUC TUC TUC *7* vy ste fakt nahlavu tos te nikdy neslyšely punk-rock nebo Rock?!asi ne že?!ste ubožáci!tyhle dva sou výplod největší demence a hnusu! *16* a já se ptám:Proč to poslouchá polovina rebubliky?bože jak hluboko Češi klesly,hloubš už to ani nejde že?! *13* *9*
  • Re: Re: Re: komerční sračka

hmm tvůj příspěvek je poněkud mimo nemyslíš?? *8*
  • Re: když se nelíbí neposlouchej

milej Honzo!nejdřív bych se naučila pravopis a pak tu něco říkala, kritiSovat!? *15* jinak tyhle dva sou největší komerční ubohost škvár,blitky a já nevim co! *16*
  • Re: ANTI

Ty mas ten mozek pekne vymydlenej.Dojdi si k psichylogovy a nech se vysetrit magore!
  • Od srdca

To co předvádějí lidi(pohrdající stylem hudby a interprety)nevědí co činí,jsou reklamou naší společnosti,která se řítí do
    sprostoty a pomlouvání,(viz.naši představitelé.)jak to bude vypadat za pár let až tito dostanou rozum?(jestli ho vůbec) dostanou.
  • Re: jsou boží

Hej,jako největší recesi shaním plakát E+V...Máte někdo tip, kde to splašit?dik
  • ANTI

Samé dechovky.HNUS BLÉÉÉ.Nesnáším je!! *10* *10* *10* *10* *10* *5* *16* *16* *8* *8* Ať si to poslouchaj důchodci v důchoďáku.Asponň se tam nebudou nudit.Jak to někdo může poslouchat? *7* Vždyť to je hrozný.JEN BÍLOU ORCHIDEJ.Tohle může vymyslet jen D.... a vy to víte
  • HNUS DECHOVKY

Jak někdo může poslouchat DECHOVKY?Jste na palici? *7* *7* *7* *7* *7*
  • když se nelíbí neposlouchej

Nepochopím takové chytráky co jenom pomlouvají že se jim to nelíbí ale poslouchají stále,vždyť by nevěděli co kritisovat.Je ale velká většina lidí že vám fandí.Byli sem na dvou koncertech a paráda.Chtěli bychom s manželkou ještě na vás se podívat do Surfu s pozdravem Honza *3*
  • Re: Re: komerční sračka

Jdi do prdele ty plesnivá bábo.Jesli mě budeš srát,tak ti vodstřelím všechny slepice. *5*
  • Re: Zhánim

Jo,jmenuje se VYLIŽ SI PRDEL, ČURÁKU
  • Re: Skandální zjištění

No jo ÚCHYLÁCI
  • Skandální zjištění

Nedávno se zjistilo, že E. a V. jsou SOUROZENCI. Ale takovou novinkou už zase není,že spolu ´´chodí´´.Tohle není normální snad ani v showbusinesu.
  • Re: !!!Nabízim zápich!!!

*15* *15* *1*
  • Re: Re: Re: Re: koncerty

zklapni a ty seš hrozně chytrej že jo *5* ?!ubožáku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit