-
F.O.B
Myslim,že je to fakt dost dobrá skupina,která dělá moc dobrý písničky.Už je poslouchá docela dlouho a zatim mě jejich pisničky neomrzely a myslím,že ani neomrzí.Patrick má opravdu moc krásnej hlas a i ostatní kluci jsou v pohodě:)Prostě kapela jak má být *5* -
Re: Re: jsou nej!!!!!!!!!!!!!!!
promin,ale kluci opravdu emo jsou!!a emo vznikalo uz pred tim nez oni zacli..tak asi 1980-1990?mozna i driv!oni zacli kolem roku 2000!a pete je kral ema tak jak asi nemuze bejt emo kdyz je jeho kral?!a podle me emo neni to co rikas!je to super styl hudby...problem je ze emo people je moc a nejmin polovine z nich unika prava podstata emo... *9* -
Re: nevim
jo to je super pisnicka...ale ja mam radsi i jiny...moje nejoblibenejsi je asi saturday a dance,dance...a taky 7 minutes in heaven... *14* -
pete I love you
ahojte lidicky...jetli je mezi vama dalsi zoufalkyne ktera je zabouchla do peteho tak mi napiste na mail ferarius@seznam.cz muzeme hodit pokec...jo a to new cd je supeee...Patrick vazne moc skvele zpiva..to je hlas *14* *14* ..proste vsichni sou bezva a ja sem se do peteho nechtene zabouchla *14* *14* -
FOB
Je to ta nej skupina, kterou jste kdy mohli slyšet.A to jejich poslední cd je fakt skvělý. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Fobik
Lidi mají toho hrozně málo o ttý skupině tak jsem sem přidala biografii o Fall out boy.Mělo by se to tam objevit prej až to zkontroluje admin tAk snad to tam bude co nejdřív *5* -
jsou nejjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!
*14* -
Lidi!Proberte se!
Hele..já z vás nemůžu lidi.. *15* *15* jako to,že je máte rádi podle toho jak vypadaj *15* to nejní všecko! ale ..z toho nemůžu.. *15* *15* *15* ale jinak sou to skvělí klucii!! JO! *4*
A lidi proberte se!! *15* *15* *5*
PS:a štve mě,že tu toho vo nich nejní moc napsaný..(jako teď nemyslim komentáře,ale jako vobecně).. baj.. *5* *15* *15* -
Re: tak nějak
ABSOLUTNÍ,doslovný souhlas s kirstie... bereš mi slova z úst...jedině snad teda...já mam nejraději Sugar, We're Going Down a Saturday...Mam je ráda, protože pěkně hrajou...Hezký možná sou(někomu tak připadat můžou a něco na tom asi i bude, když Pete dělá reklamu na DKNY), ale to je to, na co se zaměřuju, až trochu pozdějc'... -
tak nějak
Fall Out Boy je podle mě skupina,která ve svých začátcích ani tak nesázela na imidž,jako spíš na hudbu,ale ted je vidět,že se snaží jít s dobou a být v kurzu,jejich hudba je dobrá,ale zas až tak moc se neliší od ostatních.Navíc hodně vsázejí na zpěv.Ráda si je poslechnu,ale začínají mě unavovat...Ze začátku jsem jimi byla okouzlená,ale ještě chvíli a ,,fanoušci",kteří znají This Ain´t a Scene a THNKS FR TH MMRS na ně zapomenou...škoda,no. -
....
Ta písnička Thx fr th mmrs je fakt skvělá... *14* -
Re: FOB
hele ty re je jedno co si myslíš o Fall out boy protože se chováte jako trapky *5* -
no jo...
no takze... suhlasiiim z tou julinkou ci jak sa voola... proste je strasne od veci... ze nekteri ludia si myslia ze su ich fans... ked poznaju len pesnicku thnks fr th mmrs.... aaa... este jedno.... neposudzujte ich ci su emo alebo ine styly.... OK??? proste nehajte to taaaak.... neradi sa skatulkuju... saaak daktory viete o coom trepeeeem ne??? aa naj pesnicka je podla mna dance dance... hihi.... :):D:P *4* -
Re: jsou nej!!!!!!!!!!!!!!!
Co prosim?Emo skupina?Vrať se zpátky na zem holka!Tak za 1. Emo vzniklo mnohem později,než kluci vůbec vznikli a za 2.Takovýhle super kluci,by nemohli hrát takovou humusárnu jakou je Emo.Vždyť ani nevíš,co to Emo je.Prober se! -
FOB
Nej skupina >Fall out boy< ... Fakt super kluci.Dělaj skvělou muziku,kterou jen tak nikdo neumí.Tzv.třešinkou na dortu je Patrickův hlas:)) .Miluju jejich písničky *4* -
nevim
Super clovicci,nadherne zpivaj maj uzasnej song THNKS FR TH MMRS:-) *14* -
Ach jo,...l
Jěžiš děcka jak můžete poslouchat hudbu jen kvůli tomu že je tam nějakej hezkej??A neříkejte že se vám líbí hudba,a že se vám líbí ten kluk *13* Prostě ste ve fázi kdy posloucháte hudbu jen jak ty lidi tam vypadají *15* Jinak jako já jich taky mám mocky ráda poslouchám jich už nějakou dobu hmm...asi tak 6 let nebo kolik prostě hodně už od jejich začátku,mám jejich diskogrgii všechny jejich písničky a vy máte beztak jen jedno cd možná jen 1 nebo 3 písničku a hned říkate jak jsou užasný a nejlepčí .Jsou sice pěkný ale to prostě není o tom že posloucháte jen kvůli tomu hudnu děcka! *5* -
Fall out
Fall out boy
je pravda že jsem na ně přišla teprve nedávno a ani "zatím" nemám jejich CD ale naprosto mě učarovali! *14* Jsou skvělííí, maj i peckový klipy hlavně se mi ted dost líbí "Thnks fr th Mmrs" !! A co teprve Pete *14* prostě chalan k nakousnutí !!
já se zatím loučím lidi ... *3* -
Fall out boy
jsou fakt dost hrubý...nejlepší mají klipy, kouknete na www.youtube.com
fakt super doporučuju -
i love they
*14* *14* *14* su uzasny a nemozem z ich hudby,,,len thak dalej...cmuk cmuk cmuk THANKS FOR THE MEMORIES!!!!
*3*