-
Môj nový blog o Fall out boy :)
http://bestfalloutboy.blog.cz/ -
Sou SQĚLÍÍ
FAllOUTI sou upe hafec borčíci...sou nej..upe jE láskuju..hlavně PETA...MUCK..*14* ...NĚCO O NICH NAJDETE I NA MYM BLOGU:bb-balulka.blog.cz ...dík..já vim..trochu propagece *1* -
Sou SQĚLÍÍ
Fallouti sou upe hafec borčíci...sou nej...upe je láskuju...hlavně PETA...MUCK *14* .... PLS koukni se na můj blog bb-balulka.blog.cz , kde o FOB taky něco najdeš... *3* já vim..trochu propagace... *1* -
i love they
*14* *14* *14* su uzasny a nemozem z ich hudby,,,len thak dalej...cmuk cmuk cmuk THANKS FOR THE MEMORIES!!!!
*3* -
FOB
Nej skupina >Fall out boy< ... Fakt super kluci.Dělaj skvělou muziku,kterou jen tak nikdo neumí.Tzv.třešinkou na dortu je Patrickův hlas:)) .Miluju jejich písničky *4* -
-
Re: FOB
hele ty re je jedno co si myslíš o Fall out boy protože se chováte jako trapky *5*
-
-
jsou nejjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!
*14* -
Fobik
Lidi mají toho hrozně málo o ttý skupině tak jsem sem přidala biografii o Fall out boy.Mělo by se to tam objevit prej až to zkontroluje admin tAk snad to tam bude co nejdřív *5* -
FOB
Je to ta nej skupina, kterou jste kdy mohli slyšet.A to jejich poslední cd je fakt skvělý. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pete I love you
ahojte lidicky...jetli je mezi vama dalsi zoufalkyne ktera je zabouchla do peteho tak mi napiste na mail ferarius@seznam.cz muzeme hodit pokec...jo a to new cd je supeee...Patrick vazne moc skvele zpiva..to je hlas *14* *14* ..proste vsichni sou bezva a ja sem se do peteho nechtene zabouchla *14* *14* -
....
a je to emo... *1* poslouchat takový sračky....lidi dospělte.... *8* *15*