Přejít na výpis diskuzí

Fall Out Boy

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
86 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Môj nový blog o Fall out boy :)
    http://bestfalloutboy.blog.cz/
  • Sou SQĚLÍÍ

FAllOUTI sou upe hafec borčíci...sou nej..upe jE láskuju..hlavně PETA...MUCK..*14* ...NĚCO O NICH NAJDETE I NA MYM BLOGU:bb-balulka.blog.cz ...dík..já vim..trochu propagece *1*
  • Sou SQĚLÍÍ

Fallouti sou upe hafec borčíci...sou nej...upe je láskuju...hlavně PETA...MUCK *14* .... PLS koukni se na můj blog bb-balulka.blog.cz , kde o FOB taky něco najdeš... *3* já vim..trochu propagace... *1*
  • i love they

*14* *14* *14* su uzasny a nemozem z ich hudby,,,len thak dalej...cmuk cmuk cmuk THANKS FOR THE MEMORIES!!!!
    *3*
  • FOB

Nej skupina >Fall out boy< ... Fakt super kluci.Dělaj skvělou muziku,kterou jen tak nikdo neumí.Tzv.třešinkou na dortu je Patrickův hlas:)) .Miluju jejich písničky *4*
    • Re: FOB

hele ty re je jedno co si myslíš o Fall out boy protože se chováte jako trapky *5*
  • jsou nejjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!

*14*
  • Fobik

Lidi mají toho hrozně málo o ttý skupině tak jsem sem přidala biografii o Fall out boy.Mělo by se to tam objevit prej až to zkontroluje admin tAk snad to tam bude co nejdřív *5*
  • FOB

Je to ta nej skupina, kterou jste kdy mohli slyšet.A to jejich poslední cd je fakt skvělý. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pete I love you

ahojte lidicky...jetli je mezi vama dalsi zoufalkyne ktera je zabouchla do peteho tak mi napiste na mail ferarius@seznam.cz muzeme hodit pokec...jo a to new cd je supeee...Patrick vazne moc skvele zpiva..to je hlas *14* *14* ..proste vsichni sou bezva a ja sem se do peteho nechtene zabouchla *14* *14*
  • ....

a je to emo... *1* poslouchat takový sračky....lidi dospělte.... *8* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit