-
Koncert byl něco úžasného!!!!!!!!!!!!!!!
Chtěla bych ten zážitek prožívat znova a znova!!!
*3* *14* *14* *14* *4*
Snad ještě někdy se to podaří a ONI vystoupí zas u nás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty hlasy tak dokonale ladí a patří k sobě
a ještě jsou tak moc sympatičtí a vtipní!!!to je dokonalá souhra
Moc jim fandím
Hanka -
Taky už se moc těším na koncert 3.října.Chtěla jsem se někoho zeptat,jak bych se mohla stát členkou fanklubu Il Divo a dostávat upozornění o aktivitách atd. Na Facebooku to už asi nefunguje *9* .Asi jsem naivní,ale je to můj první fanklub *14*
-
Prodano :-[
-
já bych zájem měla.
spáteční e- mail alenkadererste.cz -
Fanoušci a fanynky. Nemáte někdo zájem o vstupenky? Koupily jsme si je včera s kamarádkou jako překvapení, bohužel jsme se nedomluvily a máme 4. Nabízím 2 ks, sektor 003, řada 5, sedadla 1 a 2. Cena 2190,- za kus. Volejte 737363526.
-
Milí fanoušci,bude zase náš svátek-Il Divo v Praze...3.10.2014
http://www.ildivo.com/uk/news/il-divo-announce-more-european-dates-musical-affair-2014-tour#comments -
Jsou úžasní!!!!!!!!!!!Jsou vyjímeční!!!!!!!!!!!!Jsou mojí drogou
a to doslova!!!!!protože mi vždy pomáhají odreagovat se od každodenních problémů!!!!!!!!!Poslouchám je často a mám je moc ráda!!!!
Moc jim fandíme i s kamarádkou Janou!!!!Snad se nám někdy podaří dostat se
na jejich koncert!!!!!?????Moc bychom si to přáli!!!!!!!!!
Díky jim je svět lepší a hezčí!!!!!Přeji Il Divo ještě hodně a hodně
krásných skladeb a úspěchů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
vojta
moje teta má ráda tuto skupinu a mýmu bráchovi se líbí to jak tam zpívají ńa tom fotbalovým hřišti -
Re: Re: Re: koncert
jsem valky fanda il divo, prosim te ma byt nekdy nekde pobliz koncert nebo jsem ho uz prosvihl?? -
Re: Český fanclub skupiny Il Divo
Seskupení Il Divo je fantastické, jsme s kamarádkou velké fanynky a chceme se přidat k obdivovatelkám těchto super pěvců. Pokud budou koncertovat v Praze, klidně dáme výplatu za ten úžasný zážitel je vidět a hlavně slyšet in natura. Maria a Blanch -
Re: Re: koncert
Milí fanoušci IL DIVO,oslovuji Vás ,jako člen vedení fanclubu českého i slovenského i mezinárodního fanclubu IL DIVO,z facebooku se přesunujeme i na net.webovky jsou: www.il-divo.grenames.cz.Srdečně Vás zvu,aby jste rozšířili naše řady.Na facebooku nás je už 423 členů,ale hláse nám celé zahraniční fanclubu,začínají nás brát na všdomí i samotní kluci.Mimochodem Sebovi se narodil 20.5. chlapeček Jude .Co nejdříve začneme konat přípravby na jednání o pořádání koncertu kluků u nás v ČR s pomocí Slovenské agentury.Nechci Vás přemlouvat,ale jestli IL DIVO milujete stejně,jako mi podpořte nás svým přihlášením na webové stránky.Jinak jedeme na koncert do Bratislavy a máme pro kluky i osobní dárky včetně knihy o České republice,aby věděli do čeho jdou.Do koncertu budeme mít zpracovanou prezentaci historických míst,kde by mohli kluci koncertovat a mohlo se tam vejít dostatečné množství lidiček,aby lístky nestály majlant.V případě konstruktivních nápadů mi je pošlete na můj e-mail,který mám v záhlaví tohoto příspěvku.Velice se těščím,že se s Vámi setkám na našem i Vašem webu.Myslete při tom na to,že to děláte pro sebe ,ale i kvůli klukům.Vaše Pavlína *4* *15* -
Český fanclub skupiny Il Divo
Vkladam sem odkaz na oficialni stranky ceskeho fanclubu skupiny Il Divo.
http://il-divo.grenames.cz/
Kdo ma zajem, tak se zaregistrujte. Fanclub chce zahajit jednani s manazery Il Divo o usporadani koncertu u nas. Je potreba, aby mel fanclub dostatecnou clenskou zakladnu, abychom dokazali naplnit kapacitu koncertnich prostor!!! -
Re: Re: koncert Il Divo
každý den se ještě nějaké lístky objeví, protože lidi si je rezervují a potom to zruší -
Re: Re: il Divo koncert
Zdravím ! Koncert u nás v dubnu příštího roku, to by byla nádhera.S největší radostí se připojím ke snaze o uspořádání koncertu v Praze, ale nevím jak pomoci.Co můžeme udělat? Já je propaguji všude, kde se dá. Chtělo by to ukázat je v televizi a určitě se lidi hned chytnou. Na příští rok chystají světové turné a tak si přeji, aby zpívali i u nás.Letos budou mít koncert v Bratislavě, tak proč ne příští rok v Praze? Pokud víte, jak můžeme pomoci, dejte vědět.Mějte se fajn. Eva. -
Re: koncert Il Divo
myslíš tedy, že je už vyprodáno?... :( přijela bych i z ČR, Il Divo naprosto miluju... -
Re: Re: Re: koncert
nebo už je vyprodáno? :( :( :( -
Re: Re: koncert
Il Divo miluju už několik let :) ale jak koukám na ticketportal.sk prodej ještě není umožněn, dívám se správně tedy?... -
koncert Il Divo
Ahojky všem! Lístky na koncert il divo v Bratislavě jsou v prodeji od 22.4. 12:00 já jsem to stihla a jsou poslední místa a já už se na ně mooooooooc těším :0) *3* -
Re: koncert
předprodej lístků přes www.ticketportal.sk (ještě nezačal) http://www.ticketportal.sk/podujati e_search.asp?id=15838 -
Re: Re: il Divo koncert
Samozřejmě se přidávám, strašně je ráda poslouchám, také bych chtěla jejich koncert.