Přejít na výpis diskuzí

Il Divo

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
115 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Český fanclub skupiny Il Divo

Vkladam sem odkaz na oficialni stranky ceskeho fanclubu skupiny Il Divo.

http://il-divo.grenames.cz/

Kdo ma zajem, tak se zaregistrujte. Fanclub chce zahajit jednani s manazery Il Divo o usporadani koncertu u nas. Je potreba, aby mel fanclub dostatecnou clenskou zakladnu, abychom dokazali naplnit kapacitu koncertnich prostor!!!
    • Re: Český fanclub skupiny Il Divo

Seskupení Il Divo je fantastické, jsme s kamarádkou velké fanynky a chceme se přidat k obdivovatelkám těchto super pěvců. Pokud budou koncertovat v Praze, klidně dáme výplatu za ten úžasný zážitel je vidět a hlavně slyšet in natura. Maria a Blanch
  • :-)

Zcela jsem jim propadla *14* Jejich hlasy jsou naprosto dokonalé *1* Škoda, že ještě nebyli u nás, ale tady nejsou tak známí *9*
  • Il Divo

Zdravím všechny fanoušky i fanynky skupiny Il Divo - já se do řad fanoušků zařadil už před nějakým tím časem - to když jsem hledal původní skladbu Soleado a na YouTube narazil na skladbu od Johny Mathise "When A Child Is Born" - po skončení poslechu mě to navedlo na verzi od Il Divo a "byl jsem jejich" - a jsem jím dodnes - mám všechna jejich dosud vydaná CDčka i DVD - mimochodem vřele doporučuji koupit si jejich nejnovější komplet - Il Divo (DVD + CD) Live in Barcelona - předobjednal jsem si to přes amazon.co.uk a došlo mi to v oficiální den vydání - u nás jsem to po obchodech zatím nenašel. Il Divo jsou prostě jedineční - a jsem "všema-deseti" pro, pokud by se organizoval nějaký větší zájezd za nimi - tušímže byli na koncertě před rokem ve Stuttgartu, což není tak "daleko", aby se tam nedalo dojet :) P. S.: Založil jsem na Facebooku skupinu "Il Divo - český fanclub" - budu se těšit na setkání, byť přes komunitní síť a kdo ví, třeba do budoucna i na společný zájezd za tímto jedinečným hudebním uskupením :)
    • Re: Il Divo

Čauky *4*
      Já baštím kluky, skoro 4 roky. Vlastním všechny jejich alba, jsou to mazlíci a poslouchám je neustále. Koncert z Barcelony, joooooo to byl zážitek z koukání. Skoukla jsem i "Encore, At the Coliseum a Live at the Greek 2006".
      Jirko, díky za tip na Facebook. Určitě jej budu navštěvovat a to ráda. Můžu se zeptat? Taky mám v úmyslu, objednat si Barcelonu dvd+cd z Amazonu. Ale pač nejsem angličtinářka, netuším za kolik jej zakoupit. Poradíš prosím, kolik si zaplatil? Díky moc předem. *14* *3*
      • Re: Re: Il Divo

DVD jsem si nechala přivézt z Německa a stálo 500,- Kč. Je u něj taky CD s nejlepšími nahrávkami. Zdraví Hana
      • Re: Re: Il Divo

Ahojky, objednala jsem si Barcelonu u musicrecords.cz z Plzně. Je DVD+CD a cena včetně dopravy byla 481,- Kč. Hezký den
        • Re: Re: Re: Il Divo

Leno, díky moc, za informaci. Ještě se zeptám, jsou k Barceloně k dialogům i cz titulky? Někde jsem četla, že v blue ray, ano. Tak by bylo děsně fajn, kdyby byli i na dvd. pa a dík *3* *4*
          • Re: Re: Re: Re: Il Divo

Abych řekl pravdu, tak mě to z Amazon.co.uk stálo v podstatě stejně, možná o necelých 80,- Kč méně, než z www.musicrecords.cz. Doposavad jsem se orientoval podle http://www.superstarshop.cz/, odkud mám jejich alba, ale nenapadlo mě hledat jinde, protože jsem i jiné zdroje předtím nenašel :) Každopádně děkuji za tip
  • il Divo koncert

Vážení a milý fanoušci il Divo,jsem členkou fanclubu na facebooku,který založilJirka Novák,rádi bychom začali jednat s manažery skupiny o koncertu kluků u nás v republice.Je ale potřeba rozšířit množství fanoušků,jiné bude mluvit za 20 členů fanclubu a jiné za tisíc a více,bylo by fajn,kdyby každý přispěl trochou nápadů a přivedl do fanclubu další členy zatím je u nás registrováno 20 členů.Rádi bychom přivítali i vaší iniciativu při vyjednávání,Jirka navrhoval videokonferenční rozhovor přes skype,hlašte se prosím a pak na facebooku bude uveřejněný čas a den,kdyby se to konalo.Díky za vaše ohlasy.Pala *14*
    • Re: il Divo koncert

Dobrý den, jednáme o termínu na příští duben, ale bohužel je to velmi drahé, potřebovali bychom opravdu velkou podporu fanoušků :-)
      • Re: Re: il Divo koncert

Zdravím ! Koncert u nás v dubnu příštího roku, to by byla nádhera.S největší radostí se připojím ke snaze o uspořádání koncertu v Praze, ale nevím jak pomoci.Co můžeme udělat? Já je propaguji všude, kde se dá. Chtělo by to ukázat je v televizi a určitě se lidi hned chytnou. Na příští rok chystají světové turné a tak si přeji, aby zpívali i u nás.Letos budou mít koncert v Bratislavě, tak proč ne příští rok v Praze? Pokud víte, jak můžeme pomoci, dejte vědět.Mějte se fajn. Eva.

Samozřejmě se přidávám, strašně je ráda poslouchám, také bych chtěla jejich koncert.

Skupina IL DIVO mne okouzlila od první chvíle, kdy jsem je slyšela. Od té doby je poslouchám pořád. Je to nádhera. Ale snad nikdo v mém okolí je nezná. Bylo by potřeba je ukázat v televizi a seznámit s nimi širší veřejnost. Pak bychom se možná dočkali i koncertu v Praze. Nemáte někdo šanci toto zajistit? Neznáte někoho, kdo by pomohl s jejich propagací u nás? Zatím budeme jen doufat, že se dočkáme jejich koncertu i u nás.

taky bch je ráda slyšela na vlastní uši. Jsou skvělý.

Ráda se stanu členkou...

ahoj, ráda bych se přidala do fanclubu ale bohužel nemůžu tento profil najít...nějak nevím pod čím to hledat...il divo má hodně profilů, i když teda převážně cizích. A určitě se připojuji do boje o koncertování kluků u nás!

Ahoj všichni,tak už nás chcete podpořit v bohulibém díle propagovat skupinu IL DIVO?A co takhle se k nám ne facebooku přihlásit na IL DIVO-českáfanclub!Ráda rozjedu všechny páky,když zasebou budu mít spoustu fanoušků kluků a kdyby se našel ještě nějaký pomocník nebo pomocnice,kteří by mi mohli pomoci s realizací koncertu,tak to beru všema deseti,hrozně mě štve,že každý brečí,že tu není koncert,ale nikdo nic nepodniká.Já jsem doma,protože jsem ZTP,ale nebojím se pustit se do boje za dobrou věc.Už jsem psala do ČT,na MTV a ´_Očko,zda by nemohli vyslílat něco o IL Divo,aby si jich všiml český divák,protože všude ve světě je všichni znají,jen u nás je zná jen hrstka lidí.Bez propagace koncert nebude,mají asi natvrdlý managery,protože neví,že je skupinu jako takovou potřeba propagovat,zatím si připadám,jako sám voják v poli.Vkládám do Vás své naděje,takže prosím,prosím,smutně koukám.Ahoj Pavla *4* *5*

tak už jsme to objevila... *3*
  • Il Divo je Nice

Posloucham Il divo jiz ž hodne dlouho a mužu říct zŽe krásnejší hudbu NEZNAM. *14*
  • Il Divo = Ten božský

Mam jejich dve CDcka: Siempre a Ancora, je to uplne neco jineho nez normalni popova hudba nebo normalni opera.. tohle spojeni je neco uzasneho a moc rada je posloucham.. *3*. Chtela bych nekdy videt jejich koncert,ale v Csku jeste nebyli *9*
  • koncerty Il Divo

Moc ráda bych zjistila, jestli se někdo z fanoušků nechystá na koncert Il divo do některého ze sousedních států. Přidala bych se a samozřejmě se podílela i na nákladech s dopravou *14*
  • úžasní

Úžasná to skupina *14*
  • v Praze nebudou

lidičky neplačte, tak za nimi někam pojedeme, já to mám třeba do Vídně stejně daleko jako do Prahy. Šetřme si penízky již dnes, příští rok si za ně uděláme velkou radost !!! ahoj všem
  • Sebastian solo

Ahoj lidičky, teď sháním písničku já. resp celé album. Nevíte, kde sehnat album, který nemají v ČR? Je to od Sebastiana a jmenuje se Libre. díky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit