-
Jsou úžasní!!!!!!!!!!!Jsou vyjímeční!!!!!!!!!!!!Jsou mojí drogou
a to doslova!!!!!protože mi vždy pomáhají odreagovat se od každodenních problémů!!!!!!!!!Poslouchám je často a mám je moc ráda!!!!
Moc jim fandíme i s kamarádkou Janou!!!!Snad se nám někdy podaří dostat se
na jejich koncert!!!!!?????Moc bychom si to přáli!!!!!!!!!
Díky jim je svět lepší a hezčí!!!!!Přeji Il Divo ještě hodně a hodně
krásných skladeb a úspěchů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Velká prosba
Moc děkuji všem, kteří mi odpověděli. Nyní si dopisuji s jednou paní z Prahy, která je přímo odbornicí na Il Divo. Získala jsem tak mnoho informací o Il Divo a vlastně i přítelkyni. Jsem šťastná, že jsou na světě tak bezvadní a hodní lidé. Díky, díky !! Jiřina -
Koncert
Byla jsem na jejich koncertě ve Vídni. Nedá se popsat, jaký to byl zážitek. Skvělá atmosféra, po každé písničce nám tekly slzy dojetím....Příští rok tam vyrazím zase!!! Máte ale pravdu, že je u nás skoro nikdo nezná. Ve Vídni na nich byli převážně mladý lidi. -
IL DIVO :-*
TAk tuhle skupinu naprosto MILUJU!! Doporučila mi je kamaradka-jurinka24 a naprosto mě ta hudba dostala.. už si den bez jejich písniček neumím představit.. tak užasne hlasy se jen tak nevidi! Akorat je na nic že ještě neměli koncert v čr :( strašně bych je chtěla vidět! -
-
Re: IL DIVO :-*
ja na koncerte byla a muzu rict ze neco tak krasnyho jsem nikdy nevidela zazitek na cely zivot
-
-
klása
Mama-nádherná písnička...jsem z ní hotová!! -
-
Re: klása
Ahoj, odporucam k tejto pesnicke si pozriet vide na DVD Encore
-
-
koncerty až do prosince
Ahojda všem právě mi přišel mail, že ti naši fešáci koncertují až do prosince ale bohužel jen v anglii a americe...:(
Kdo má zájem tak tady máte termíny:)
DATE: CITY: VENUE:
December 7th London Hammersmith Apollo
December 8th London Hammersmith Apollo
December 11th Toronto Thomson Hal
December 12th Atlantic City, NJ The Taj Majal
Já se tam bohužel nemám jak dostat:( hlavně ani nevím jak splašit lístečky
December 13th Wallingford, CT Chevrolet Theatre
December 15th New York, NY The Beacon Theatre
December 16th New York, NY The Beacon Theatre
December 17th New York, NY -
je to bomba
jsem z vás všech nadšená...denně je sleduji na youtube a nemůžu se jich nabažit. ještě před 3/4rokem zde nebyl jediný fanda a teď je vás tolik,že se nestačím divit.Věřím, že se jich určitě dočkáme i v Praze. *3* -
prosbička
ahojky, sháním od kluků skladbu Pour que tu m'aimes encore hrozně se mi líbila na koncertě v LA a všude jí nacházím pouze jako klip a já bych jí rád v mp3, nebo podobném formátu. Můžete mi někdo poslat odkaz, nebo poradit, kde jí najít. Děkuju -
-
Re: prosbička
Ahoj, album Ancora, no. 10:)
-
-
koncert
Il Divo budú koncertovať na Slovensku!*3*
http://kultura.pr avda.sk/pre-svet-ich-objavil-simon- cowell-zaspievaju-aj-v-bratislave-p r3-/sk_khudba.asp?c=A110405_152506_ sk_khudba_p20 -
-
Re: koncert
předprodej lístků přes www.ticketportal.sk (ještě nezačal) http://www.ticketportal.sk/podujati e_search.asp?id=15838 -
-
Re: Re: koncert
Il Divo miluju už několik let :) ale jak koukám na ticketportal.sk prodej ještě není umožněn, dívám se správně tedy?... -
-
Re: Re: Re: koncert
jsem valky fanda il divo, prosim te ma byt nekdy nekde pobliz koncert nebo jsem ho uz prosvihl?? -
Re: Re: Re: koncert
nebo už je vyprodáno? :( :( :(
-
-
-
-
koncert Il Divo
Ahojky všem! Lístky na koncert il divo v Bratislavě jsou v prodeji od 22.4. 12:00 já jsem to stihla a jsou poslední místa a já už se na ně mooooooooc těším :0) *3* -
-
Re: koncert Il Divo
myslíš tedy, že je už vyprodáno?... :( přijela bych i z ČR, Il Divo naprosto miluju... -
-
Re: Re: koncert Il Divo
každý den se ještě nějaké lístky objeví, protože lidi si je rezervují a potom to zruší
-
-