Přejít na výpis diskuzí

Il Divo

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
115 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Il Divo = supr muzika

Ahoj, zdravim všechny, co mají tuhle skupinu rádi! Musím se přiznat, že jsem je vůbec neznala dokud mi je nedoporučila kamarádka. Hned u první písničky mě zaujaly ty jejich nádherné hlasy. Opravdu mohu jen doporučit!!!! *3*
  • My lovely boys

Na koncerte Il Divo jsem byla dvakrat a vrele doporucuju. Pokud neni moznost, tak si urcite sezente DVD z koncertu. Osobne si myslim,ze nejlepsi je jejich prvni CD-ale nevim, prodava-li se v CR. Jsem rada ze i v Cechach se tato skupina posloucha a doufam, ze brzy "kluci" brzy navstivi i Prahu...
  • koncert ve stuttgartu

byl jsem včera na koncertu ve stuttgartu a něco tak fanntastického jsem ještě neviděl.7-8000 diváku aplaudovalo takým způsobem , že i je samotné musí těšit obrovský zájem.
    měl jsem VIP vstupenky a měli jsme možnost si s nimi podat ruku a vyfotit.
    příjemný zážitek . doporučuji všem
    • Re: koncert ve stuttgartu

Ahojky, takkdyz jsi mel takovou moznost, tak se podel o fotky jeslti budes chtit. Taky sem jejich velky fanda a do ty prahyybch taky ejla,jsem z pardubic..Ztaim papa

Váš osobní zážitek z koncertu Il Divo Vám závidím. Mám ale moc velkou radost z toho, že nás, kteří tuto skupinu obdivujeme, i tady v Česku začíná přibývat. Kolik stojí VIP vstupenky na jejich koncert? V současné době koncertují tady okolo nás (Německo, severní Itálie, Vídeň), všude po světě mají miliony fanoušků, jenom u nás se o nich skoro vůbec neví. Zase něco, čím jsme my Češi (a Moravané) specifičtí. Potěšilo by mne, kdybyste mi napsal aspoň pár slov o Vašich zážitcích z koncertu. A jsem asi hodně neskromná, když mne napadlo, že by mne moc potěšily i fotografie.
      Věra

Lidičky a kde berete na vstupenky, koukala jsem že stojí 3600 Kč třeba v Paříži nebo tak, to fakt nemám *7*
      • Re: Re: koncert ve stuttgartu

Ahoj,
        pravidelne vystupuju v okolitych statoch - napr. dnes su v Berline a vstupne je od 61 eur (obdobne to bolo napr v Budapesti ci vo Viedni)
  • andulce

fakt, jak to víš, že budou příští rok v Praze???? Jestli jo, tak poprosím nějakého pražáka či pražačku aby mi koupili lístek a určitě nebudu sama, kdo bude mít zájem. Mohli bychom tam opravdu jít pospolu jako český fanklub.
    Zatím všem AHOJ !!! *14* *3*
    • Re: andulce

Ju taky souhlasim, s koupenim listečku *14* kéž by bylo možný být někde vepředu abychom mohli hojně fandit a tančit a zpívat... *3* to by bylo super. nemáte porsím někdo zkušenosti s koupením lístků na portálu ticketbande.cz? díky
      • Re: Re: andulce

ticketbande.cz jsou zlodeji!koupil sem si tri vstupenky na fotbalove utkani bayernu munchen,a vubec mi neprisli tak sem prisel o 6000kc.
  • Koncert Chicago 19.5.2009

Vazeni pratele, jednim slovem - UZASNY!!!
    • Re: Koncert Chicago 19.5.2009

Ráda věřím a upřímně závidím:) doufám, že budou příští rok v té Praze. *3*
  • Il Divo, lahoda pro ucho i srdce

Ahojky fandové, narazila jsem náhodou na píseň Believe in you, kterou nazpívali s Celine Dion a byla jsem z ní unešená, dojala mě, běhal mi mráz po zádech, poslouchám je celý deni v noci v práci, jsou úžasní... to spojení vážné hudby s popovou je skvělé, nic takového jsem ještě neslyšela. Objednala jsem si už i jejich album The Promise. Moc ráda bych šla na jejich koncert do Prahy nebo do Vídně, jestli tyto města navštíví, byl by to jistě zážitek na celý život.. neváhala bych, ať už by lístek na jejich koncert stál hodně peněz... světová špička... co dodat...
  • Velká prosba

Vážení přátelé,mám velikánskou prosbu. Strašně moc bych chtěla CD Il Divo,ale jsou moc drahá. Jsem důchodka a nemohu dát tolik peněz. Moc ty chlapce obdivuji a poslouchám. Zatím jen na C music v televizi. Já vím,je to opovážlivost, ale ráda ta CD uhradím. Pomůžete mi ? Díky, díky, Jiřina
    • Re: Velká prosba

Dobrý den, Jiřinko, snad neva, že Vás takhle oslovím..máme od nich 3 CD a pakliže budete mít zájem, není problém a přes UL jezdím, jsem z Děčína..

Il Divo najdete na Internetu na YouTube, kde některá videa s hudbou tohoto pěveckého kvarteta mají dobrou technickou úroveň. Kromě hudby jsou na YouTube i rozhovory s "hochy" z Il Diva a jejich různé legrácky, ve kterých jsou velice milí a sympatičtí.

Ahojky:-).
      Mam koupené všechny tři dvd skupiny Il Divo. Jednou jsem uslyšela jejich jednu písničku v televizi, počkala jsem si na konec, abych zjistila název skupiny. Byla jsem tak nadšená, že jsem neváhala a okamžitě si objednala jejich koncert na dvd. No a pak jak jsem si našetřila korunky a dokoupila ty další dvě. Je to nádhera. Doufám, že přijedou i do Prahy. Jedno CD jsem si také koupila,nechala ho v autoradiu a bohužel mi autíčko navštívili zloději a rádio čmajzli i s cédečkem *10* Pokud máš zájem a ještě se Ti nikdo nenabídl,tak se ozvi, určitě se domluvíme *3* .Tulísek

Sorry, je jich 6: Ancora (2005), At the Coliseum (2009), Il Divo (2004), Siempre (2006), The Christmas Collection (2005), ThePromise (2008).

5 cd se dá v poho stáhnout přes torrenty
  • petrakneb
    Milí fanoušci,bude zase náš svátek-Il Divo v Praze...3.10.2014
    http://www.ildivo.com/uk/news/il-divo-announce-more-european-dates-musical-affair-2014-tour#comments
    • Fanoušci a fanynky. Nemáte někdo zájem o vstupenky? Koupily jsme si je včera s kamarádkou jako překvapení, bohužel jsme se nedomluvily a máme 4. Nabízím 2 ks, sektor 003, řada 5, sedadla 1 a 2. Cena 2190,- za kus. Volejte 737363526.
      • já bych zájem měla.
        spáteční e- mail alenkadererste.cz
        • Prodano :-[
  • Skvělý fotky

Jen vzkazík pro Anne3 - skvělý fotky který přidáváš. kam na to chodíš? *4*
  • koncert

Ahoj lidičky, nevíte někdo, jak kluci kocertují, kdy budou v nějaké rozumné blízkosti, nebo přímo v Praze??Díky za jakékoliv info na mail..:-))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit