-
koncert
Nevíte někdo o koncertě IL divo???přidám se k vám až pojedete. *3* -
-
Re: koncert
Taky bych se rád přidal i s kamarádkou.ju? -
-
Re: Re: koncert
Milí fanoušci IL DIVO,oslovuji Vás ,jako člen vedení fanclubu českého i slovenského i mezinárodního fanclubu IL DIVO,z facebooku se přesunujeme i na net.webovky jsou: www.il-divo.grenames.cz.Srdečně Vás zvu,aby jste rozšířili naše řady.Na facebooku nás je už 423 členů,ale hláse nám celé zahraniční fanclubu,začínají nás brát na všdomí i samotní kluci.Mimochodem Sebovi se narodil 20.5. chlapeček Jude .Co nejdříve začneme konat přípravby na jednání o pořádání koncertu kluků u nás v ČR s pomocí Slovenské agentury.Nechci Vás přemlouvat,ale jestli IL DIVO milujete stejně,jako mi podpořte nás svým přihlášením na webové stránky.Jinak jedeme na koncert do Bratislavy a máme pro kluky i osobní dárky včetně knihy o České republice,aby věděli do čeho jdou.Do koncertu budeme mít zpracovanou prezentaci historických míst,kde by mohli kluci koncertovat a mohlo se tam vejít dostatečné množství lidiček,aby lístky nestály majlant.V případě konstruktivních nápadů mi je pošlete na můj e-mail,který mám v záhlaví tohoto příspěvku.Velice se těščím,že se s Vámi setkám na našem i Vašem webu.Myslete při tom na to,že to děláte pro sebe ,ale i kvůli klukům.Vaše Pavlína *4* *15*
-
-
-
Taky už se moc těším na koncert 3.října.Chtěla jsem se někoho zeptat,jak bych se mohla stát členkou fanklubu Il Divo a dostávat upozornění o aktivitách atd. Na Facebooku to už asi nefunguje *9* .Asi jsem naivní,ale je to můj první fanklub *14*
-
Koncert byl něco úžasného!!!!!!!!!!!!!!!
Chtěla bych ten zážitek prožívat znova a znova!!!
*3* *14* *14* *14* *4*
Snad ještě někdy se to podaří a ONI vystoupí zas u nás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty hlasy tak dokonale ladí a patří k sobě
a ještě jsou tak moc sympatičtí a vtipní!!!to je dokonalá souhra
Moc jim fandím
Hanka -
Jsou skvělí
Jsou fakt úžasní, jejich zpěv je pop s prvky opery. Našla jsem je na netu, ale jejich cd, jsou také v prodeji i u nás. Vážně stojí za to si je poslechnout *3* -
To máš pravdu
Taky jsem je slyšela a jsou fakt dobrý *4* -
Il Divo
Il Divo jsou fakt super,jsem z nich přímo unešena.Mám možnost je vidět na O music.Ale musím si sehnat CD,tak snad u nás seženu.No a snad se někdy dostanu i na nějaký ten koncert. -
-
Re: Il Divo
CD , celkem 5 i DVD 3 druhy lze koupit v zasilkovych obchodech. GORILA na Slovensku,zasilaji do Cech, ARARA v Praze.Lze se tam dovedet i o jejich planech.DVD ukazuji zaznamy z koncertu, celou atmosferu, neco ze zakulisi.
-
-
IL DIVO
Ahoj všem.
jsem ráda, že nás fanoušků je tolik. Asi by to chtělo pronajmout autobus a vyrazit jako český "kotel" na nějaký ten koncertík, až tu zase někdy bude. ted už to asi nevezmou kolem. Koukala jsem, že teď mají ameriku a na podzim austrálie a na to bych neměla penízky.))))) Vyrazili bysme s naší vlajkou aby se jim dostala ČR do podvědomí ne?:)))))
Erwiček *3* -
-
Re: IL DIVO
Autobus by byl napad dobry, pokud by koncenrtovali v okoli. Vetsinou to vsak jiz projeli v minulych letech. Nezalezi na nich, zda sem prijedou. Musi byt producent, nekdo, kdo se ujme organizace, reklamy. Vzdyt se v rozhlase nehraje ani jedna jejich pisen!Jako by neexistovali. V Anglii obsazovali prva mista v prodejnosti CD. -
Ahoj všem našla jsem je uplnou náhodou na you tube zrovna jsem si pouštěla Toni Brexton a oni přespívali jeji písníčku božžžííínnnkkkuuu tttooo bbbyyylllooo kkkrrrááásssnnnýýý ještě teď mám husí kůži jsou naprosto skvělí kéž by byli v Rakousku nebo v Německu hned bych vyrazila *14* *14* *14* *1* -
to snad vydržime přišti rok jsou v Praze Ann *15* -
-
Re: Re: IL DIVO
jé jak to víš? *8*
-
-