-
fanda
ahoj lidičky, dnes má Sebastien narozky, tak hodně zdraví a štěstí.
jakmile se pojede někam za našimi miláčky(někam do rozumné vzdálenosti), tak se hlásím !!! díky *14* -
-
Re: fanda
Sebovi jsem prala i na jeho strankach vsecicko nej. Je to moc milej kluk, ale miluju Urse! Proste kazdy nekomu fandime trosku vic *14* . Kdo jste na facebooku prihlaste se do "Il Divo - český fanklub" at se to tam rozroste. A pokud tam nekdo kdo umi anglicky napise neco z jejich fora, bude to uplne super. L.
-
-
IL Divo
Il Divo je zázrak - slunce v srdci. Je to nejkrásnější zážitek poslouchat jejich hudbu... -
vojta
moje teta má ráda tuto skupinu a mýmu bráchovi se líbí to jak tam zpívají ńa tom fotbalovým hřišti -
IL DIVO
Ahojky.
Já bych se k vám přidala. Já je mám strašně ráda a chtěla bych na ně vyrazit. Bylo by nás aspoň víc. Vendy *3* -
IL DIVO a levné knihy?
Ahoj všem, včera jsem byla dost naštvaná, pač naše miláčky prodávají v levných knihách hodně pod cenou. a taky že je tam nedali dřív *1* protože už to všechno mám:) -
IL DIVO
Ke skupině IL DIVO mne přivedl můj přítel, který se je poprvé slyšel v Dánsku. Je to vážně hodně oddechová hudba a člověku pohladí srdíčko! *4*
Ráda bych zažila jejich hudbu na vlastí kůži *3*
Nevíte někdo, kde a kdy koncertují? Zatím se mi nepodařilo dohledati... *7* -
-
Re: IL DIVO
Letos budou mit velke turne po asijskych statech, kde maji tez vasnive fanousky. Na jejich DVD si lze poslechnout diskusi o jejich planech, vzniku, dojmech atd.Asi bude Ceska republika jediny ostruvek ve svete, kde nejsou znami, natoz by meli vystoupeni. Chybi ochotny producent. -
Re: IL DIVO
zajdi si na www.ildivo.com a tam se všechno dozvíš. Teď koncertují v USA a Kanadě, ale psala anne 3 ( andulka ), že budou příští rok v Praze !!! ahoj všem -
-
Re: Re: IL DIVO
Ahojky, IL DIVO v Praze nebude. Tět mi došla zprava,že jednání nedopadlo dobře naši miláčkové mají veklé nároky. Je mi to líto už jsem to brala jako hotovou věc. anne3 -
-
Re: Re: Re: IL DIVO
Tak nějak mě překvapuje, že mají vyšší nároky než jejich idol Celine Dion? *7* -
Re: Re: Re: IL DIVO
Tak to je velká škoda.ale jakto, že takové nároky dokáže zajistit třeba takové Mexico? *7*
-
-
-
-
il Divo v Mexiku
Pokud se chcete pobavit, podívejte se na YouTube na záznamy z koncertů vokální skupiny Il Divo, které teď probíhají v Mexiku.
Il Diva si moc vážím, jsou to vynikající zpěváci, svůj repertoár si vybírají z "třešnišek na dortu" světové hudební produkce a nebojí se aktualizovat i starší (velice dobrou) klasickou hudbu. Společně se svými hudebními manažery to dělají mistrně.
Ale vraťme se k záznamům jejich mexických koncertů na YouTube. To, co těmto "videozáznamům" chybí na technické kvalitě, vynahrazují jejich mexické fanynky přímo šíleným hysterickým ječením. Jsou to jejich osobité projevy obdivu nad mistrovstvím a šarmem tohoto vokálního kvarteta.
Zajímalo by mne, jak tato hysterická atmosféra na Davida, Karlose, Sebastiena a Urse působí. -
dotaz
Prosím vás, poradí mi někdo, na kterém albu je písnička, kterou moji miláčkové nazpívali se Celine Dion ??? Moc díky *14* *4* -
-
Re: dotaz
I believe in you (neboli Je crois en toi), ale to asi víš:) -
Re: dotaz
Ancora:))))) No. 3 *4*
-
-
blog o il divo
Ahoj, přišlo mi líto, že o tak skvělé skupině jako jsou il divo není žádná stránka v češtine, tak jsem založila o Il divo blog, vzhled je zatím jen provizorní a informací moc taky není. Během týdne je ale budu postupně dodávat. Vás bych chtěla poprosit, pokud budete mít zájem, abyste mi napsalido komentářů nebo a email, co byste rádi věděli nebo chtěli aby tu bylo. Díky
http://ildivo.blog.cz -
jsem zamilovaná
Objevila jsem je teprve před týdnem a jsem těžce zamilovaná *3*
a 2 CD už jsem si objednala *15*