Přejít na výpis diskuzí

Il Divo

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
115 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem zamilovaná

Objevila jsem je teprve před týdnem a jsem těžce zamilovaná *3*
    a 2 CD už jsem si objednala *15*
    • Re: jsem zamilovaná

Ahoj všem fanouškům Il Divo..musím říct, že žánr vážné hudby jsem bral jen tak okrajově, ale tito čtyři kluci nemají absolutně žádnou chybu...slyšeli jsme je s přítelkyní zhruba před rokem na kabelové TV (Regres a mi) a prostě nás chytli za srdce..máme všechna jejich CD a já osobně se jich nemůžu nabažit..jsou prostě skvělí...
  • koncert?

Ahoj lidičky, neznáte někdo program vystoupení na rok 2010 ?
    Díky moc Lena *3*
    • Re: koncert?

Budou mit mesicni turne po asijskych statech. Vetsinou berou snury , kdy kazdy den jsou v jinem meste, ba i zemi. takto meli jeden rok Kanadu, jeden USA. Mezi tim koncerty v jiznich zemich Evropy, kde meli jakesi soustredeni. Jsou kazdy z jine zeme. Treba David zpiva v opere na Broadwayi v NY v case, kdy nezpivaji spolecne.
  • Ahoj

Dneska jsem si koupila CD+DVD Il Divo v Barceloně a jsou to naprosto úžasné skoro tři hodiny. Sice většina skladeb je i na jiných CD nebo DVD, ale stejné skladby nejsou stejné na každém koncertě.Krásné je i jejich vystoupení v Los Angeles (DVD Il Divo Live at the ...) Pokud někdo zná jejich program na tento rok, napište to. Strašně ráda bych jela na jejich koncert, pokud bude někde v okolí (Česko, Rakousko, Slovensko apod.) *4*
  • dvd

Já jsem už taky koukala na dvd a musím říct, že je super, stejně jako ostatní, opravdu doporučuju!! A ty termíny zatím žádné nemají. Četla jsem, že by měli nahrávat nové album. Navíc po více jak ročním turné si asi potřebují odpočinout. Ale nebyla bych proti kdyby se chystali vystoupit někde v okolí.
  • DVD

DVD z Barcelony jsem koupila hned v lednu v Bontonlandu za něco kolem 400,-. Nabízeli to i v internetovém obchodě. Ta ostatní přes Vltavu. A také nebyla moc drahá. Kromě Ancory mám asi všechno a netrpělivě čekám, kdy vydají něco dalšího. *3*
  • IL DIVO

Ahoj,zdravim vsechny fanousky. Ja jsem temto uzasnym klukum taky uplne propadla a co je mi velmi mile, ze muj 3lety syn je dokaze poslouchat se zatajenym dechem. Je to jedna z mala veci co ho zaujme a dokaze u toho v klidu sedet a vypada to ze to i proziva. Kluci jsou skveli. Je fajn ze touto cestou priblizi vaznou hudbu i sirsimu okoli. Do fanklubu na ten facebook se rada prihlasim a jen co budou trosku pobliz tak se mi snad porari je odchytit. Hlavne at se to co nejdrive dozvim. *3* *4*
  • NÁDHERA

NIC HEZČÍHO NEŽ TIHLE NÁDHERNÍ KLUKY UŽ JSEM DÁVNO NESLIŠELA ZPÍVEJ TE DÁL *3* *4* *3*
  • pochvala

Já Il Divo poslouchm furt
    je to nejkrásnější muzika na světě a u mě z těch 3 je nejzečí Urs.
    • Re: pochvala

Pro mě je taky nejhezčí Urs, ale chlapci jsou ČTYŘI!
    • Re: pochvala

Ale oni jsou 4 *4*
  • nevé cd

Ahojky, IL DIVO vydalo 18.1.2010 nové cd právě jsem si ho objednala na adrese suprshop.cz páčko Anne
  • koncert

Nevíte někdo o koncertě IL divo???přidám se k vám až pojedete. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit