Přejít na výpis diskuzí

Il Divo

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
115 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IL DIVO

Ahoj,zdravim vsechny fanousky. Ja jsem temto uzasnym klukum taky uplne propadla a co je mi velmi mile, ze muj 3lety syn je dokaze poslouchat se zatajenym dechem. Je to jedna z mala veci co ho zaujme a dokaze u toho v klidu sedet a vypada to ze to i proziva. Kluci jsou skveli. Je fajn ze touto cestou priblizi vaznou hudbu i sirsimu okoli. Do fanklubu na ten facebook se rada prihlasim a jen co budou trosku pobliz tak se mi snad porari je odchytit. Hlavne at se to co nejdrive dozvim. *3* *4*
  • DVD

DVD z Barcelony jsem koupila hned v lednu v Bontonlandu za něco kolem 400,-. Nabízeli to i v internetovém obchodě. Ta ostatní přes Vltavu. A také nebyla moc drahá. Kromě Ancory mám asi všechno a netrpělivě čekám, kdy vydají něco dalšího. *3*
  • Re: Re: Il Divo

DVD jsem si nechala přivézt z Německa a stálo 500,- Kč. Je u něj taky CD s nejlepšími nahrávkami. Zdraví Hana
  • Re: Re: Re: Re: Il Divo

Abych řekl pravdu, tak mě to z Amazon.co.uk stálo v podstatě stejně, možná o necelých 80,- Kč méně, než z www.musicrecords.cz. Doposavad jsem se orientoval podle http://www.superstarshop.cz/, odkud mám jejich alba, ale nenapadlo mě hledat jinde, protože jsem i jiné zdroje předtím nenašel :) Každopádně děkuji za tip
  • Re: fanda

Sebovi jsem prala i na jeho strankach vsecicko nej. Je to moc milej kluk, ale miluju Urse! Proste kazdy nekomu fandime trosku vic *14* . Kdo jste na facebooku prihlaste se do "Il Divo - český fanklub" at se to tam rozroste. A pokud tam nekdo kdo umi anglicky napise neco z jejich fora, bude to uplne super. L.
  • fanda

ahoj lidičky, dnes má Sebastien narozky, tak hodně zdraví a štěstí.
    jakmile se pojede někam za našimi miláčky(někam do rozumné vzdálenosti), tak se hlásím !!! díky *14*
  • Re: Re: Re: Il Divo

Leno, díky moc, za informaci. Ještě se zeptám, jsou k Barceloně k dialogům i cz titulky? Někde jsem četla, že v blue ray, ano. Tak by bylo děsně fajn, kdyby byli i na dvd. pa a dík *3* *4*
  • Re: Re: Il Divo

Ahojky, objednala jsem si Barcelonu u musicrecords.cz z Plzně. Je DVD+CD a cena včetně dopravy byla 481,- Kč. Hezký den
  • Re: Il Divo

Čauky *4*
    Já baštím kluky, skoro 4 roky. Vlastním všechny jejich alba, jsou to mazlíci a poslouchám je neustále. Koncert z Barcelony, joooooo to byl zážitek z koukání. Skoukla jsem i "Encore, At the Coliseum a Live at the Greek 2006".
    Jirko, díky za tip na Facebook. Určitě jej budu navštěvovat a to ráda. Můžu se zeptat? Taky mám v úmyslu, objednat si Barcelonu dvd+cd z Amazonu. Ale pač nejsem angličtinářka, netuším za kolik jej zakoupit. Poradíš prosím, kolik si zaplatil? Díky moc předem. *14* *3*
  • Il Divo

Zdravím všechny fanoušky i fanynky skupiny Il Divo - já se do řad fanoušků zařadil už před nějakým tím časem - to když jsem hledal původní skladbu Soleado a na YouTube narazil na skladbu od Johny Mathise "When A Child Is Born" - po skončení poslechu mě to navedlo na verzi od Il Divo a "byl jsem jejich" - a jsem jím dodnes - mám všechna jejich dosud vydaná CDčka i DVD - mimochodem vřele doporučuji koupit si jejich nejnovější komplet - Il Divo (DVD + CD) Live in Barcelona - předobjednal jsem si to přes amazon.co.uk a došlo mi to v oficiální den vydání - u nás jsem to po obchodech zatím nenašel. Il Divo jsou prostě jedineční - a jsem "všema-deseti" pro, pokud by se organizoval nějaký větší zájezd za nimi - tušímže byli na koncertě před rokem ve Stuttgartu, což není tak "daleko", aby se tam nedalo dojet :) P. S.: Založil jsem na Facebooku skupinu "Il Divo - český fanclub" - budu se těšit na setkání, byť přes komunitní síť a kdo ví, třeba do budoucna i na společný zájezd za tímto jedinečným hudebním uskupením :)
  • Re: prosbička

Ahoj, album Ancora, no. 10:)
  • Re: Il Divo

CD , celkem 5 i DVD 3 druhy lze koupit v zasilkovych obchodech. GORILA na Slovensku,zasilaji do Cech, ARARA v Praze.Lze se tam dovedet i o jejich planech.DVD ukazuji zaznamy z koncertu, celou atmosferu, neco ze zakulisi.
  • Re: koncert?

Budou mit mesicni turne po asijskych statech. Vetsinou berou snury , kdy kazdy den jsou v jinem meste, ba i zemi. takto meli jeden rok Kanadu, jeden USA. Mezi tim koncerty v jiznich zemich Evropy, kde meli jakesi soustredeni. Jsou kazdy z jine zeme. Treba David zpiva v opere na Broadwayi v NY v case, kdy nezpivaji spolecne.
  • Re: IL DIVO

Autobus by byl napad dobry, pokud by koncenrtovali v okoli. Vetsinou to vsak jiz projeli v minulych letech. Nezalezi na nich, zda sem prijedou. Musi byt producent, nekdo, kdo se ujme organizace, reklamy. Vzdyt se v rozhlase nehraje ani jedna jejich pisen!Jako by neexistovali. V Anglii obsazovali prva mista v prodejnosti CD.
  • Re: IL DIVO

Letos budou mit velke turne po asijskych statech, kde maji tez vasnive fanousky. Na jejich DVD si lze poslechnout diskusi o jejich planech, vzniku, dojmech atd.Asi bude Ceska republika jediny ostruvek ve svete, kde nejsou znami, natoz by meli vystoupeni. Chybi ochotny producent.
  • prosbička

ahojky, sháním od kluků skladbu Pour que tu m'aimes encore hrozně se mi líbila na koncertě v LA a všude jí nacházím pouze jako klip a já bych jí rád v mp3, nebo podobném formátu. Můžete mi někdo poslat odkaz, nebo poradit, kde jí najít. Děkuju
  • Velká prosba

Moc děkuji všem, kteří mi odpověděli. Nyní si dopisuji s jednou paní z Prahy, která je přímo odbornicí na Il Divo. Získala jsem tak mnoho informací o Il Divo a vlastně i přítelkyni. Jsem šťastná, že jsou na světě tak bezvadní a hodní lidé. Díky, díky !! Jiřina
  • dvd

Já jsem už taky koukala na dvd a musím říct, že je super, stejně jako ostatní, opravdu doporučuju!! A ty termíny zatím žádné nemají. Četla jsem, že by měli nahrávat nové album. Navíc po více jak ročním turné si asi potřebují odpočinout. Ale nebyla bych proti kdyby se chystali vystoupit někde v okolí.
  • Ahoj

Dneska jsem si koupila CD+DVD Il Divo v Barceloně a jsou to naprosto úžasné skoro tři hodiny. Sice většina skladeb je i na jiných CD nebo DVD, ale stejné skladby nejsou stejné na každém koncertě.Krásné je i jejich vystoupení v Los Angeles (DVD Il Divo Live at the ...) Pokud někdo zná jejich program na tento rok, napište to. Strašně ráda bych jela na jejich koncert, pokud bude někde v okolí (Česko, Rakousko, Slovensko apod.) *4*
  • koncert?

Ahoj lidičky, neznáte někdo program vystoupení na rok 2010 ?
    Díky moc Lena *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit