Přejít na výpis diskuzí

Il Divo

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
115 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: IL DIVO

Tak nějak mě překvapuje, že mají vyšší nároky než jejich idol Celine Dion? *7*
  • Re: Re: Re: IL DIVO

Tak to je velká škoda.ale jakto, že takové nároky dokáže zajistit třeba takové Mexico? *7*
  • v Praze nebudou

lidičky neplačte, tak za nimi někam pojedeme, já to mám třeba do Vídně stejně daleko jako do Prahy. Šetřme si penízky již dnes, příští rok si za ně uděláme velkou radost !!! ahoj všem
  • il Divo v Mexiku

Pokud se chcete pobavit, podívejte se na YouTube na záznamy z koncertů vokální skupiny Il Divo, které teď probíhají v Mexiku.
    Il Diva si moc vážím, jsou to vynikající zpěváci, svůj repertoár si vybírají z "třešnišek na dortu" světové hudební produkce a nebojí se aktualizovat i starší (velice dobrou) klasickou hudbu. Společně se svými hudebními manažery to dělají mistrně.
    Ale vraťme se k záznamům jejich mexických koncertů na YouTube. To, co těmto "videozáznamům" chybí na technické kvalitě, vynahrazují jejich mexické fanynky přímo šíleným hysterickým ječením. Jsou to jejich osobité projevy obdivu nad mistrovstvím a šarmem tohoto vokálního kvarteta.
    Zajímalo by mne, jak tato hysterická atmosféra na Davida, Karlose, Sebastiena a Urse působí.
  • Re: Re: IL DIVO

Ahojky, IL DIVO v Praze nebude. Tět mi došla zprava,že jednání nedopadlo dobře naši miláčkové mají veklé nároky. Je mi to líto už jsem to brala jako hotovou věc. anne3
  • Re: koncert ve stuttgartu

Ahojky, takkdyz jsi mel takovou moznost, tak se podel o fotky jeslti budes chtit. Taky sem jejich velky fanda a do ty prahyybch taky ejla,jsem z pardubic..Ztaim papa
  • Re: IL DIVO

zajdi si na www.ildivo.com a tam se všechno dozvíš. Teď koncertují v USA a Kanadě, ale psala anne 3 ( andulka ), že budou příští rok v Praze !!! ahoj všem
  • IL DIVO

Ke skupině IL DIVO mne přivedl můj přítel, který se je poprvé slyšel v Dánsku. Je to vážně hodně oddechová hudba a člověku pohladí srdíčko! *4*
    Ráda bych zažila jejich hudbu na vlastí kůži *3*
    Nevíte někdo, kde a kdy koncertují? Zatím se mi nepodařilo dohledati... *7*
  • IL DIVO a levné knihy?

Ahoj všem, včera jsem byla dost naštvaná, pač naše miláčky prodávají v levných knihách hodně pod cenou. a taky že je tam nedali dřív *1* protože už to všechno mám:)
  • Re: Koncert Chicago 19.5.2009

Ráda věřím a upřímně závidím:) doufám, že budou příští rok v té Praze. *3*
  • Koncert Chicago 19.5.2009

Vazeni pratele, jednim slovem - UZASNY!!!
  • IL DIVO

Ahojky.
    Já bych se k vám přidala. Já je mám strašně ráda a chtěla bych na ně vyrazit. Bylo by nás aspoň víc. Vendy *3*
  • Re: andulce

Ju taky souhlasim, s koupenim listečku *14* kéž by bylo možný být někde vepředu abychom mohli hojně fandit a tančit a zpívat... *3* to by bylo super. nemáte porsím někdo zkušenosti s koupením lístků na portálu ticketbande.cz? díky
  • andulce

fakt, jak to víš, že budou příští rok v Praze???? Jestli jo, tak poprosím nějakého pražáka či pražačku aby mi koupili lístek a určitě nebudu sama, kdo bude mít zájem. Mohli bychom tam opravdu jít pospolu jako český fanklub.
    Zatím všem AHOJ !!! *14* *3*
  • Re: Re: IL DIVO

jé jak to víš? *8*
  • Re: IL DIVO

to snad vydržime přišti rok jsou v Praze Ann *15*
  • IL DIVO

Ahoj všem.
    jsem ráda, že nás fanoušků je tolik. Asi by to chtělo pronajmout autobus a vyrazit jako český "kotel" na nějaký ten koncertík, až tu zase někdy bude. ted už to asi nevezmou kolem. Koukala jsem, že teď mají ameriku a na podzim austrálie a na to bych neměla penízky.))))) Vyrazili bysme s naší vlajkou aby se jim dostala ČR do podvědomí ne?:)))))

Erwiček *3*
  • úžasní

Úžasná to skupina *14*
  • Re: Re: koncert ve stuttgartu

Ahoj,
    pravidelne vystupuju v okolitych statoch - napr. dnes su v Berline a vstupne je od 61 eur (obdobne to bolo napr v Budapesti ci vo Viedni)
  • Re: klása

Ahoj, odporucam k tejto pesnicke si pozriet vide na DVD Encore

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit