-
Re: il Divo koncert
Dobrý den, jednáme o termínu na příští duben, ale bohužel je to velmi drahé, potřebovali bychom opravdu velkou podporu fanoušků :-) -
koncert
Il Divo budú koncertovať na Slovensku!*3*
http://kultura.pr avda.sk/pre-svet-ich-objavil-simon- cowell-zaspievaju-aj-v-bratislave-p r3-/sk_khudba.asp?c=A110405_152506_ sk_khudba_p20 -
Skupina IL DIVO mne okouzlila od první chvíle, kdy jsem je slyšela. Od té doby je poslouchám pořád. Je to nádhera. Ale snad nikdo v mém okolí je nezná. Bylo by potřeba je ukázat v televizi a seznámit s nimi širší veřejnost. Pak bychom se možná dočkali i koncertu v Praze. Nemáte někdo šanci toto zajistit? Neznáte někoho, kdo by pomohl s jejich propagací u nás? Zatím budeme jen doufat, že se dočkáme jejich koncertu i u nás. -
taky bch je ráda slyšela na vlastní uši. Jsou skvělý. -
Re: Re: andulce
ticketbande.cz jsou zlodeji!koupil sem si tri vstupenky na fotbalove utkani bayernu munchen,a vubec mi neprisli tak sem prisel o 6000kc. -
Ráda se stanu členkou... -
Il Divo je Nice
Posloucham Il divo jiz ž hodne dlouho a mužu říct zŽe krásnejší hudbu NEZNAM. *14* -
Re: Re: il Divo koncert
Ahoj všichni,tak už nás chcete podpořit v bohulibém díle propagovat skupinu IL DIVO?A co takhle se k nám ne facebooku přihlásit na IL DIVO-českáfanclub!Ráda rozjedu všechny páky,když zasebou budu mít spoustu fanoušků kluků a kdyby se našel ještě nějaký pomocník nebo pomocnice,kteří by mi mohli pomoci s realizací koncertu,tak to beru všema deseti,hrozně mě štve,že každý brečí,že tu není koncert,ale nikdo nic nepodniká.Já jsem doma,protože jsem ZTP,ale nebojím se pustit se do boje za dobrou věc.Už jsem psala do ČT,na MTV a ´_Očko,zda by nemohli vyslílat něco o IL Divo,aby si jich všiml český divák,protože všude ve světě je všichni znají,jen u nás je zná jen hrstka lidí.Bez propagace koncert nebude,mají asi natvrdlý managery,protože neví,že je skupinu jako takovou potřeba propagovat,zatím si připadám,jako sám voják v poli.Vkládám do Vás své naděje,takže prosím,prosím,smutně koukám.Ahoj Pavla *4* *5* -
Re: Re: il Divo koncert
tak už jsme to objevila... *3* -
ahoj, ráda bych se přidala do fanclubu ale bohužel nemůžu tento profil najít...nějak nevím pod čím to hledat...il divo má hodně profilů, i když teda převážně cizích. A určitě se připojuji do boje o koncertování kluků u nás! -
il Divo koncert
Vážení a milý fanoušci il Divo,jsem členkou fanclubu na facebooku,který založilJirka Novák,rádi bychom začali jednat s manažery skupiny o koncertu kluků u nás v republice.Je ale potřeba rozšířit množství fanoušků,jiné bude mluvit za 20 členů fanclubu a jiné za tisíc a více,bylo by fajn,kdyby každý přispěl trochou nápadů a přivedl do fanclubu další členy zatím je u nás registrováno 20 členů.Rádi bychom přivítali i vaší iniciativu při vyjednávání,Jirka navrhoval videokonferenční rozhovor přes skype,hlašte se prosím a pak na facebooku bude uveřejněný čas a den,kdyby se to konalo.Díky za vaše ohlasy.Pala *14* -
Re: koncert
Taky bych se rád přidal i s kamarádkou.ju? -
koncert
Nevíte někdo o koncertě IL divo???přidám se k vám až pojedete. *3* -
koncert
Nevíte někdo o koncertě IL divo???přidám se k vám až pojedete. *3* -
Re: pochvala
Pro mě je taky nejhezčí Urs, ale chlapci jsou ČTYŘI! -
Re: pochvala
Ale oni jsou 4 *4* -
IL Divo
Il Divo je zázrak - slunce v srdci. Je to nejkrásnější zážitek poslouchat jejich hudbu... -
nevé cd
Ahojky, IL DIVO vydalo 18.1.2010 nové cd právě jsem si ho objednala na adrese suprshop.cz páčko Anne -
pochvala
Já Il Divo poslouchm furt
je to nejkrásnější muzika na světě a u mě z těch 3 je nejzečí Urs. -
NÁDHERA
NIC HEZČÍHO NEŽ TIHLE NÁDHERNÍ KLUKY UŽ JSEM DÁVNO NESLIŠELA ZPÍVEJ TE DÁL *3* *4* *3*