-
Kabáti jsou super!!!
Kabáti jsou nej nej nej nej nej nej skupina kterou znám!!!zatim jsem byla na všech koncertech v republice!!jsou prostě suuupeer!!! *14* -
Re: Re: Budiž Vám Země těžká!!!!
presne !!!! *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Jste nej!!!
Jo já vím že je víc skupin které sou super. Neříkám že skupina Kabát je jediná supr skupina.A navíc když jsem napsala že sou nej tak sem mluvila za sebe,ne za všechny.Každý má přece svůj názor!!!!!!! *3* *3* *4* -
Supeer
ja kabaty poslouchala od svejch peti let a posloucham je do ted... ty novy alba uz se mi sice tolik nelibej... jejich nej era skoncila u Go satane go.. ale stejne je zeru a komu se nelibej at si trhne nohou:D myslim, ze jejich texty a zpusob zivota asi nejlip vystihuje ceskej narod a moralku...:D takze Kabat rulezz!:D *5* *14* -
Re: Re: KABAT JE KABAT
to tezko hňupe KABÁT je nejlepší skuppina na svetě a jestli znáš lepší tak to sem napiš kreténe -
koukni se prosím !!!
http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=79 113 PROSÍM -
Re: kabát
no ne asi,si nejak troufas,jen se jim nelibilo ze zpivaji cesky,nikdo tomu nerozumel,jen my...sme ti nejvetsi maly borci in world,jeden mensi neuspech neznamena konec,naopak už se tesim na dalsi a dalsi alba,ale neco mi rika ze už toho moc nebude,tak o to se tesim vic...! *5* -
Re: Kabáti jsou super
plně s tebou souhlasim;)kabtati jedine jedine vojtas,otas,hurvajs,krulich a spalek;)takovahle kapela už nebude a to musite sami uznat..! *1* -
Re: rockeři
to už budu raději poslouchat Lordy než todle!!!! *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: humus
Aha asi svými demoralizujícími texty nebo jiným přístupem k životu co. Bud sem napiš nějakej skutečnej důvod proč by si nezasloužili přízeň, nebo sem nepiš. -
Re: Re: Re: Re: humus
jo to vim víc než vy a radši to ani nechtěj vědět...ve zkratce:zničili mojí rodině život!! -
Re: Re: Re: kabáti
co kecáš ty...to MS znamená mistrovství světa ..chtěl bych vidět tebe co jsi dokázal když mě tu urážíš! *16* -
Re: nej skupina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nesouhlas *13* -
Re: Jste nej!!!
Nikol jo možná tadle skupina je supr ale určitě ne pro každého...chci tím říct že je víc kapel který jsou suprový...jinak souhlas no -
Re: Re: Re: humus
A co sou jako podle tebe zač? Asi toho víš víc než my... -
xxxxxxxxxxxomluva no
ok tak soráč všem že jsem psal o kabátech že jsou hnusní no...ale pochopte že ty jejich písně by mohli bejt lepší.tak soráč všem no a už to tu neřešte!!!plííííííís -
Re: Re: humus
vy jste fakt ubozí...kdybyste věděli co oni jsou zač tak takový kraviny tu psát nebudete...jo neříkám některý písně se dají poslouchat ale jako všechno určitě ne!!! -
Re: Re: kreténi
to těžko kozo jedna uhnutá... -
Kabáti
Kabát 4ever! Jsou nejlepší! -
Re: kreténi
Jestli je někdo namyšlenej,tak si to ty.Kabati ste suprrrrrrrrr bomba.