Přejít na výpis diskuzí

Kabát

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
314 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Faninka

Kabat je fakticky ta nejlepsi skupina! Hlavně má dost dobrý členy, at je to bud tomáš, Pepa, Milan, Oťas tak i Hurvajs!!!! Kluci jsou fakt boží a mají pěkné koncerty! *14* Kluci mám vás moc ráda a jste ty nej!!!!
  • zlatíčka

kluciiiiiiiiii:o* kabát je ta nej nej skupinka na světě.nikdo na ně nemá.zůstaňte pořád tak skvělí jak jste.moc moc úspěchů přeju.zbožňuju vás:o* *14*
  • kabati

Kluci jste super kapela.
  • poradte

Dobrý den,nevíte prosím,kdy(datum)v březnu hraje Pepa Vojtek v muzikálu Angelika?Nikoho jiného nechci a nevím kde to zjistit.Děkuji Lucka
  • kabati

kabati jsou nej nej nejlepší rockeři *14* *14* *15* *4*
  • neeeej

Kabát je nejlepší skupina a NEJSOU to žádný ubožáci...jsou plostě neeeej upa je zbožnuju a kdo je zbožnuje semnou tak písněte na e-mail plsky..děkuju...:-* *3*
  • Re: rockeři

tak s tebou plně souhlasím *14* *14*
  • rockeři

Kabáti sou jedna z nejlepších skupin u nás,držej už 18 let a maj super texty, ne jako nějakej vymatlanej hip hop, navíc jako jedni z mála ví co je pravej smysl rocku...! *5*
  • nejlepsi!!!

kabati jsou uplne nejlepsi skupina...bejt na jejich koncerte je fakt zazitek....sou nej!!!!!!!!! *14* *14*
  • super skupina

hele kabati jsou nejlepši na svete cela moje rodina je miluje a milovat bude to ze naci blbečci tady piší ze jsou ubozaci atd tak to me stve protoze neznaji dobrou muziku neboili rock od kabatu.jsou stokrat lepsi nez zahrenicni skupiny jo a jsou SLAVÍCI miluju je *14*
  • Re: KABÁT

prodlačky na sračky *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Ubožáci

JDI DO P*D*L*,DO P*Č*ATD......... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* Č*R*K* JEDEN BUZERANTSKEJ *1* *1* *1*
  • Re: Nic neumí

a co vies ty??
  • Re: Vojtek je trapnej

ty si trapna...
  • Re: Re: Ubožáci

ty si ubožák.... *16* nestaraj sa do druhych co pocuvaju... kazdy pocuva co ma rad a co sa mu paci.. a teba je do toho nic... *16* si trapny ked posudzujes ludi podla toho co pocuvaju.. *16* viem si predstavit co asi pocuvas ty.. *16* ale nejdem ti tu zato nadavat do dementov *16*
  • KABATI

skupina kabát je suprová kapela jsou skrátka bezva a kdo má jinej názor tak se s ním budu klidně dohadovat *1* *14* *14*
  • Re: kabáti

já aspoň jsem vyhrál 1.místo v lyžování a taky 1.místo v MS plavání
    tak se uklidni ty feťáku kabátů *1* *1* *1* *15*
  • Re: Ubožáci

*13*
  • kabáti

a co umíš ty co jsi v životě dokázal ty možná hanit ostatní
  • Re: KABAT JE KABAT

hnusný kabáti...znám jepší skupiny *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit