-
Re: Ubožáci
pro Katku:musim souhlasit s tebou jsou to ubožáci co se vytahujou jak dementi a kdo je miluje nebo má rád tak je vědší dement než oni.! *15* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
přesně! *1* -
hnus
kabáti jsou hnusný ubožáci co uměj blbouni *13* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Kabáti
muj kamarád ten kdyby to viděl rozbil mi monitor *1* -
Re: Vojtek je trapnej
vojtek neni trapnej *16* *5* *5* *10* *16* *16* *16* *8* -
Re: Nic neumí
TY SI HOVNO KOKOTE! *16* *10* *5* *10* *16* *5* *13* -
hmmma co seš ty??? -
Nejlepší kapela
Kabáti jsou nejlepší skupina kterou znám...poslechnu si i jiné skupiny, ale kasbáti u mě vyhrávají na celé čážě..lepší skupinu u nás nemáme..neřikám, že nemáem dobrý skupiny, ale Kabát je Kabát... -
a ty jseš čurák -
Makáči
Není u nás lepší zvuk kapely a Pepa je dost dobrej kolík. Navíc si nehrajou
na žádný hvězdy. -
KABÁT
Kabát - najlešia skupina aká existuje... ich texty majú zmysel hudba je totálna pecka.. *14* *14* *14* a vy co na nich nadávate tak vy ste trapny .. ked sa vam to nepáči tak aspon držte huby... a radsej si chote vyčistiť uši aby ste konečne počuli čo je poriadna hudba... kabáti nemajú vo svete konkurenciu.. -
Re: kabát
hale tohle je hustá skupina. *16* *16* -
Vojtek
Vojtku, běž k lopatě -
Nic neumí
Kabáti umíte hovno!!! *10* -
Vojtek je trapnej
Vojtku jsi trapnej! *15* *15* -
Ubožáci
Kabáti jsou ubožáci!!!! *3* *3* -
Re: Kabát??
Cau kabati jsou kabati a jsou BEST čau porse -
KABAT JE KABAT
Na KABAT nikdo nemá,protože jsou nejlepší a kdo je neuznavá je pako.Tak zatím čauky kabati. -
Kabát??
Lásky moje fakt prostě BEST Kabát 4evr poslouchám je už od narození už když sem byla u mými v břiše sem věděla že KABÁTI jsou BEST *4* ... A HLAVNĚ TOM :) *14* -
Super KABÁTI
KABÁTI jsou pořád nejlepší!!! *3* *3* *3*