-
Re: Re: kabáti
to víž že je znám KABÁT!!!!!! *5* -
Re: Re: kabát
přesně Ilča dáme jí na klec!!! *16* *10* -
Re: FUJ
víš co ti řeknu- TH smrdí!!!!!!!!ty sračko! KABÁT je a bude ! *5* -
KABÁT
KABÁTi su najlepšia skupina na svete.... !!!!! *14* *14* *14* SU PROSTE SUPER...!!! *14* *14* *14* -
dobřy kabati!!
kabati jste super mam vas nejradsi ze všech skupin!! *14* *14* tak doufam že vam moje štěsti vidrží aže budete držet při sobě!!! *4* *4* i moje mamka vas ma rada!!fakt jste dobři!!!rada bych šla někdy na vaš koncert!!! *3* *3*tak ahojky a mějt se nadherně!! *14* *14* !!! -
Re: kabát
tak hele ty píčo,o kabátech takhle mluvit nebudeš nebo ti dám dělo kurvičko!!! *5* -
Re: Bundeswehr
seš debil,kabáti jsou super,co umíš ty?no?zřejmě velký hovno,vid, -
Ilča
Kabáti,držte se,jste super!!! *3* -
Kabáti
Kabáti sou super lepší českou skupinu neznám*4* *3* *4* -
Wow!!!
Nic lepšího neznám!!! *5* -
Super
Kabáti nejlepší česká skupina. Prostě super. -
Kabát
KABÁÁT!!!! SUPER KAPELA, KTERÁ TO UMÍ FAKTICKY ROZJET *3* *3* jen tak dál!!!! -
kabáti
Tak Kabáti jsou naprosto super,na tom koncertě jak to rozjeli bylo neuvěřitelný!!! jste fakt best!!! *3* *3* -
Bundeswehr
nejhorsi skupina na světě kreteni namachrovany kabati kdyby byla soutěž v nejdebilnější kapele moc bych jim přal aby vyhraly *4* *4* *4* -
kluci
Udělal sem si o KABÁTECH knižku a taky se mi líbí nejvíc TOMÁŠ KRULICH *4* *5* *3* *14* *5* -
kabát
hele každej má hold jinej názor, ale pro mě je to nej skupina. ať si řiká kdo chce co chce, tohle nezměnim a zůstanou u mě pořád number 1...... *14* -
JSI PĚKNÁ KRÁVA A PODLE TOHO CO JSI NAPSALA,ZATO SNAD ANI NEMŮŽEŠ. *14* -
Re: Eurosong
TY JSI PĚKNEJ DEBÍLEK.RADŠI SI PUST BRITNY SPEARS A HOD SE DO KLIDU. *13* -
TH takoví samí teplouši hnusní *10* Kabát je nejjjjj -
Re: Eurosong
Každej má na ně hold jinej názor, v eurosongu meli spatné ozvučení a pro mě nejlepší jsou v ČR i ve světě! *14* *16*