-
...
Kissáci jsou jako HANNAH MONTANA!!!!neni to FAMÓZNÍ?! *14* -
-
Re: ...
já to nechápu -
Re: ...
*16* Hannah Montana je nejvetsi svine *1* -
-
Re: Re: ...
Hannah Montana je jen pro vygumovane nactilete a senilni magory.Zato Kissaci to je pro fainšmekry co milujou pořadny nařez.Staři paprdove co to pořad umi *5* -
-
Re: Re: Re: ...
Tak hele, já jsem nástiletá a Hannu Montanu nesnášim:-D A kiss se mi náhodou mrtě líběj, i když teda víc preferuju guns 'n roses :-D Jenom nesnášim názor, že všichni náctiletý poslouchaj Montanu a Jonas brothers, to totiž vůbec není pravda. Některý z nás maj i dobrej hudební vkus:-D.
-
-
Re: Re: ...
to teda ne!ty ses svině!svino jedna! -
-
Re: Re: Re: ...
hele sklapni ty fifleno strč si tu heknu někam kdyyž ani neumi zpivat vsechny koncerty jsou na playbak *1* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
typická slepice,co de prudit.Protože nikdo,opakuju nikdo neposlouchá kiss a hanu vantonu či co....má meno jak vata
-
-
-
-
-
KISS jsou nejlepšííí
KISS jsou nej lepší něž podělanej hip hop
kde furt zpívá dokola jako čuraček *15* -
-
Re: KISS jsou nejlepšííí
už mám lupen nA stání u podia *4* *4* *4*
-
-
zpět
21. května v Ostravě .... 23. Praze a 29 v Bratislavě .... jóóó -
-
Re: zpět
my taky deme už se moc těšim ja už jsem byla na eagles a dostala jsem trsátka a paličky. A miluji rock a nesnasim HANNAH MONTANA A HIP HOP.MOC RADA MAM I KATAPULT A BON JOVI A GUNS N ROSES.A NA KISS JEDEME DO PRAHY.MÁŠ LÍSTKY?PROSIMTĚ KOLIK STOJI? *14* *14* *14* *14* *1* *1* *3* *7* *7* -
-
Re: Re: zpět
no stál 1190 na stání u podia - už jsou vyprodaný...začaly se prodávat 4 prosince a 4 prosince sem ho koupil a 4 prosince byli na stání u podia vyprodaný. *5*
-
-
-
Kiss army
hele ja slysel ze kissaci budou v praze je to pravda? *5* -
-
Re: Kiss army
hele ty si sem napsal že přijedou,a až o pár dní pozdějš se to dozvěděl zbytek kiss army,řekni pls tvůj zdroj -
Už mám koupený lístky!!!Hurááá *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Kiss army
A KOLIK STÁLY? *7*
-
-
vážně??????????????????????????? ???????
-
-
kiss smrdí
Kiss se jenom předváděj aneumněj zpívat a co je nejhorší jak furt ukazujou jazyk.
*1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: kiss smrdí
Hele, to, jak vyplazuje Gene simmons jazyk, patri k jejich stylu. A co se tyka zpevu, tak jsou nej!! *5* -
ty jsi fakt idiot *16* -
hele sklapni jdi si poslouchat ty svoje dechovky *16* -
Stručně řečeno,si buzna,protože nepoznáš pořádnou muziku,ty si božičku teplej,posloucháš nějakou hannu montanu,a vypadáš jako ona *1* *1* *1* si kokot debilní di do prdele kokote co kdybych já začal urážet tvojí mámu,evidentně je to pěkná píča že splodila takovýho čůráka!! *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* -
-
Re: Re: kiss smrdí
Proč,když někomu nadáváte,tak tam dáváte tlemící se smajly??neni to kapku ujetý!Když nemáš Kissáky rád,tak sem nechoď!!! -
-
Re: Re: Re: kiss smrdí
ty smajlíci dávaj smysl,protože každýho naserou když je to za potřebí.... *1*
-
-
Re: Re: kiss smrdí
Přesně ty musíš bejt pořadnej kokot když se o nich takhle vyjadřuješ. Protože oni jsou NEJLEPŠÍ!!! Demente. Hele místo toho abys je tady urážel běž si poslouchat hanah montanu nebo radši britney Spears.... *1*
-
-
-
Fan zboží
Už to musím říct nahlas,nebo aspon napsat.česko je zakompleksovanej pajzlík kde většina lidí nerozpozná ozzyho od charlese.To už je kurva moc.V málokterém obchodě naleznete nějaký výrobej jakkoli spřízněný s kiss a když,tak schovaný za pultem,tady se poslouchá akorát lady čača tokio bordel,beyonce(jako malej sem si myslel že je to nemoc) a jinné sračičky,lidi kurva proberte se kiss jsou jako jedna z malá skupin pořád cool už pětatřicet let,nejsou na tom jako jinné rockové legendy,nic proti nim ale není,ale kisáci kurva žijou tak děte s eminemem a pod. do prdele!!!!!Kiss hottest band!! *16* *8* -
-
Re: Fan zboží
Tk to s tou nemoci jsi vystihl. *1* *1* -
Re: Fan zboží
máš pravdu nej.je rocková muzika.A hannah montana je tak tupá že je ošklivá.TOKIO HOTEL,BEYONCE,PUSSY CAT DOLS ATD.JSOU TY NEJHORSI KAPELY. *16* *16* *16* *16*
-
-
pomůže mi někdo?
nevim jak zadat heslo když si stáhnu album od kiss musím se zaregistrovat nebo co musim pro to udělat abych získal heslo ? prosim poradte -
-
Re: pomůže mi někdo?
ano musíš se registrovat *5* *5*
-
-
kissarmynymburk
sorry adresa je w.kissarmynbk.estranky.cz -
kissarmynymburk
Zdravim všechny příznivce té nejžhavnější skupiny na světě. Jestli jste někdo z Nymburka nebo okolí, mrkněte na W.kissarmynymburk.estranky.cz :-) -
plechovka
Při jarním úklidu jsem našel zajimavost - plechovku od piva Pilsner Urquell vydanou speciálně na koncert Kiss, který byl 14. a 15.12.1996 v Praze. Jsou na ni nakresleni členové Kiss, jejich jména a velký nápis KISS. Plechovka je nepoškozená, otevřená. Jestli o ni máte někdo zájem tak mi pošlete e-mail na balusik@volny.cz. -
-
Re: plechovka
maš este tu plechovku...jestli ano napis mi na e-mail michdof@seznam.cz -
-
Re: Re: plechovka
Sry už ju mám já :-)
-
-