Přejít na výpis diskuzí

KISS

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
294 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kiss

lidičky na počest Petera Crisse si každý fanoušek pustí jednu písen od kiss byl to dobrej bubeník ale bohužel uš není

Cau Petere byl si nej. *4* *5*
    • Re: Kiss

Nejlepsi kapela co jse kdy zrodila!
  • Hajzlové zmalovaný

Sou to blbci debilni...neumej zpivat ani hrat....neumej vlastne nic nez se navazet do druhejch......SMRT KISSAKUM *5* *5* *5* MICHAEL JACKSON 4EVER!!!!!!! *14* *14* *14*
    • Re: Hajzlové zmalovaný

di někam ty arogante... někdo tady zdřejmě neví co je to pořádná hudba *16* *5*

Hele, jestli mas neco proti KISS, tak jsem vubec nelez. Me se treba libi hudba KISS a nelibi se mi hudba michaela. a nadavam snad na neho?!!! Kazdymu se libi neco jinyho, ale kdo rika, ze jsou kiss zmalovani hajzlove, tak by mel chcipnout. nebo jit do prdele. *1*

Ty hajzle vymaštěnej jestly nevíš co je to pořádná hudba jako jsou Kiss tak jsem nechoď hovado jedno... *16*

KISS tu byly jsou a budou blbe a ty s tím nic nenaděláš!!!! *13*
    • Re:

hele nic proti ..já jsem fanynka jak Michaela tak KISS a ty.. pochybuju že seš fanoušek Michaela.. kdyby jsi byl..takhle by jsi nemluvil...
      • Re: Re:

Ja jsem taky fanynka KISS i Michaela. A podle me se tady hadate upne zbytecne. Stejne tady nikdo nezmeni svuj nazor a vzdycky si bude prosazovat ten svuj.
      • Re: Re:

A kdyžtak KISS JSOU NEJLEŠPÍ HARD ROCKOVÁ SKUPINA NA SVĚTĚ!!

kokote zamrdanej di s jacksnem do prdele debile kiss sou nejvíc!!!!!!!!!!!!!!!

Zajimal by mne Tvuj vek .Typoval bych to na 14 let a totalne zamindrakovanej. Pises neco a nevis co. Kdyz jsme u toho pedofila jestli pak vis kde jeho muzika ma koreny?? Hmm asi ne co toz si taky neco precti o muzice a mozna se budes divit a zalezes nekam a budes se stydet. *1*

ty kretene kiss jsou nej nej nej a michael jackson je curak *16* *16* *16*

ty idiote,ty mas asi neakou kambodzskou malarii nebo co *1* kiss jsou nejlepsi kapela na svete jdi se vysrat s neakym buzikem kterej mel dvacet plastik xsichtu jen proto aby nevypadal jako opice *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: Hajzlové zmalovaný

Hele, michael byl jako clovek skvelej. A zadny plastiky nemel. Zaptej se doktora, jestli se da kuze zesvetlit. ne. da se jen ztmavit. KISS jsou nej, ale michael (jako clovek, jeho hudba se mi nelibi)byl taky skvelej.

prej já,se bojíš co,že tě donutíme spáchat sebevraždu *1* *1* si butna teplá,ty se přímo roztejkáš,teda rozpadáš *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Chlapi,nehádejte se,nebýt KISS,není ani "božský" Michael.KISS jsou prostě IN a nikdo s tím už nic nenadělá.KISS co skladba to HIT či bomba Pozdrav všem KISSmenům.Ahoj.A Kissákům hodně zdraví a skvělých fanoušků. *5* .

Ty kurevskej špekbuřte,já tě sejmu si horší než Jackson..roč hned tak hrubě? *1* *1* *1* *1* *1*

HELE JESTLI SE TI NECO NELIBI TAK MUZES .... HELE JESTLI SE TI KISSACI NELIBI TAM PROC O NOCH NECO PISES
      JSI TRAPNY *16* *16* *8* *5*

Ty hovado jak můžeš porovnávat KISSáky a Jacksonem ty kreténe ¨.
      *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

kiss jsou nejlepší ty magore zasranej. *10* *10* *10* *10* *10* *10*

Běž do háje s tim debilem,co dokázal von?Kiss je nejlepší kapela všech dob.Jackson je pedofilní prase. *16*

Hele, KISSaci jsou skveli, ale kdyz se to tak vezma, jsou to taky prasaci. *5*
    • BORCI

KISSÁCI JSOU NEJLEPŠÍ ,DRŽ HUBU S ŃÁKÝM BLBÝM JACKSNEM
      *10* *10* *10* *10* *10*

MICHAEL JACKSON JE BUZIK,A DELA PRESNE TO CO PISES O KISSacích (jackson-KILL) *13*

0000000000000000000000000 HOLT JE FURT 0:
      nechutná li ti víno,tak nelez do vinárny.

JO CHLAPČE???tak mi laskavě řekni do koho se naváželi!!!!Jsou nejlepší ty idiote Jackson at si de polibit prdel!!

drž hubu ty debile vole Jackson je jedna velká plastika dit měl asi 997 plastik a ted se rozpadá a hlavně jak se furt chytá za ptáka uchyl co znasilnuje deti nic jinýho neumí

Proč hned tak hrubě?!! Tohle mohl napsat jen puberťák s iq houpacího koně kterej(rá) neví o čem píše!!! Neumí vlastně nic než se navážet do druhejch!!!!!!!!!
  • 94

jo kissaci zboznuju moc jsou nejlepsi skupinou na svete nic se jim nevyrovna *14* jsou proste best posloucham je furt a neprestanu jsou nejlepsiiiiiiii *1*
    • Re: JSOU NEJ NEJ NEJ A NRJ

TO JE PRAVDA JA JE MILUJU MILUJU MILUJU A ZADNEJ DEBIL MI TO NEZKAZI
  • KIss is best!

jojo Kissáci jsou nejlepší...a halvna Paulííí *14* ten je upa best....MUCK tomu to sluší i 56 *1* no a samozdřejmě sqěle hraje a zpívá
    • Re: KIss is best!

Já ho taky milujuuuu *14* *14*
  • Kissáci

Kiss je nejlepší GLAM rock, který mohl kdy vzniknout. Je to legenda, kterou nepředčí sebelepší novodobá kapela. Kiss jsou jedineční, ať už stylem oblíkání, tak zpěvem a hraním. Každá píseň od nich je balada, skvěle se poslouchají, jsou velice melodické, dobře zapamatovatelné. Někomu se může zdát, že jsou jednoduché, ale... v jednoduchosti je přeci krása :)
    • Re: Kissáci

Máš pravdu...oni jsou prostě BÉÉÉÉST..nikdo na ně nemá...ani t posmolení Beatels
      • Re: Re: Kissáci

v klidu kámo ale..beatles byli geneho vzor tak radši drž pec v klidu.
  • super

kiss je super kapela
    VALIJOU:DDDDD *3*
    • Re: super

jopjopjop
  • KISS něco kujou...

Co na to říkáte: KISS chystají novou desku!!!

Podrobnosti na:
    http://www.kisschat.estranky.c z/stranka/KN
  • Web stranky KISS

Ahoj lidi...kdo mate radi KISSaky,kouknete a tyto weby.Jsou to moje blogy tak doufam,ze se budou libit...muj mail je vam take k dispozici,tak treba pisnete..
    http://kiss-news.blog.cz
    http://hard-rock-music.blog.cz
    *14* *14* *14*
  • Kiss.... velice dobrá skupina

No tak podle mího názoru se nemusí poslouchat zrovna to co je teť nové nebo co právě fičí.....ale spravný metalista a rocker musí poslouchat i starší věci jako jsou třebas Rockoví Velikáni Kiss kteří sou podle mě fakticky dooost dobří a mají toho už dost za sebou a prostě sou fakt super!!...akorát je škoda že už nejsou v původní sestavě pač tak jim to pasovalo asik nejvíce *3* *3* ...
    • Re: Kiss.... velice dobrá skupina

No jsně..máš pravdu..starší hardrock a metal je stejně nejlepší...kvalita novodobých kapel nic moc..na živo jim to moc nejde,ale například KISSákům nebo Maidenům úúúplně výborně.=o) *3* *8* Nějací chemical romance at se jdou vycpat!!Když zpívají na živo to bych chcípla.Na jejich koncert bych asi nešla.....to néééé
      • Re: Re: Kiss.... velice dobrá skupina

Nektery novodoby kapely jsou taky dobry. Treba Vains Of Jenna nebo Crashdiet. ale je pravda, ze ty starsi byvaji vetsinou lepsi
  • -

maj ohromnou diskografii! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší