-
fuj
s my chemical romance tahni ! *9* -
-
Re: fuj
jen říkám co mám radši atd... od toho je to diskuze
-
-
Nic špatného =o)
Nejsou vůbec špatní, ale nejsem jejich velkej fanoušek. Znám jenom pár písniček.
Já mám ale radši ten novodobí rock, nebo spíš punk-rock. My Chemical Romance, The Used, Red hot chili pappers... však to znáte *3* -
-
Re: Nic špatného =o)
Aspoň víš odkud tyhle novodobý kapely čerpaly...
-
-
KISS
KISS jsou FOREVER BAND! Nemyslím že jsou zas tak staří! Jsou i starší a ještě válej! Jsem rád že se naše armáda rozrůstá ve všech věkových kategoriích!Když jim zdravíčko vydrží tak si myslím že 40 let s KISS oslavíme!!! Těšme se na další jejich koncert!!! -
-
Re: KISS
Mnooonevím nevím,když jsem si poslechla písničku HEAVENS ON FIRE V PODÁNÍ2008 tak mírně pochybuju..ale co...kdo ví..=o) -
-
Re: Re: KISS
Halt některý písničky už nebudou a ani nemůžou znít stejně jak na albu, přece jenom žádnej zpěvák neuzpívá v 60 to co ve 30. -
Re: Re: KISS
Buď optimista! Jestli je miluješ tak ti to vadit nebude! Všichni stárneme a v šedesáti už to není ono jako třeba ve třiceti!!! -
-
Re: Re: Re: KISS
simmons nechlastá nehulí a je to vidět jako zamlada -
-
Re: Re: Re: Re: KISS
Cetl jsi Heroinove deniky? Tam by ses docetl, ze Gene nechlasta, nefetuje... ...on jen sousta
-
-
-
-
-
KISS
Joo Kissáci..to jsou borci..neznám lepší kapelku která by byla tak super jako oni)a to si myslím že podle některýcch určo znají) *14* *14* Ach jo...jenom mám strach že když už jsou tak staří..moc dlouho už koncíky nebudou.. *13*
Jo a kdo by se mnou rád pokecal o čemkoli..pište mi..jsem tu pro Vás... -
-
Žádnej strach! McCartney je skoro o 15 let starší než Gene a Paul a jak mu to šlape... *4*
-
-
KISS
you wanted the best you got the best the hottest band in teh world KISS největší borci na světě same palby BLACK DIAMOND je nejlepší -
koncert
Byla jsem v Praze na jejich koncertu a bylo to něco nádhernýho!!!Nic hezčího jsem v životě neviděla a neslyšela!!!Jestli splní to co slíbili že se příští rok vrátí tak určitě půjdu!Doufám že to splní!Zbožnuji je!!!!! -
KISS
NEVIETE MI NIEKTO PROSÍM PORADIT KDE SA DÁ STIAHNUT PESNIČKA OD KISS S NÁZVOM ,,I BACK IN THE NEW YORK´´ *3* *15* *3* -
-
zajdi na mp3search.cz to najde jasně jo *1* -
Nejspíš máš na mysli písničku New York Groove z Aceho sólovýho alba, že?
Tady ji máš:
http://uloz.to/796355/New York Groove.mp3
-
-
Triko
Prosim vas mohli by ste mi poradit na jakych strankach bych sehnala nejaky pekny trika od KISS? díky mooc !! *3* -
-
Re: Triko
Originální hudební merchandise (trička, čepice, kšiltovky, opasky, náramky, mikiny, batohy, vlajky, apod.) najdete zde: http://eshop.hrachovka.com/sortimen t/merchandising/ -
Re: Triko
ahoj no dobrý a celkem levný sou na www.metalshop.cz..já s tama taky jedno mám ..
*4*
-
-
Neuvěřitelné
koukám na fotky a nestačím se divit to tam musíte dávat foto i revivalu....???!!!! neslýchané a hanba...!!!! *9* *9* *9* *16* *16* *16* *9* *9* *9* -
....
Ahojky lidi..Kiss sou prostě bestovní hey...že joo???Miluju je moooooots *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *15* *15* *15*