Přejít na výpis diskuzí

KISS

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vypalovačky nějaký

Ahoj Kissáci, nevíte někdo názvy pár nějakejch mrte vypalovaček od KISS? já znám zatím jen album DYNASTY a moc se mi líbí. dikes za radu!!! *8* *15*
    • Re: vypalovačky nějaký

Zkus třeba písničky Detroit Rock City, Strutter, Lick It Up, Rock and Roll All nite, Creatures of the Night, Love Gun, Cold Gin a nebo trošku mladší Psycho Cirkus, Take It Off nebo Crazy Nights
      • Re: Re: vypalovačky nějaký

No nemusí to být nazor všech,ale spousta pěkných věcí je i na oficiálně nevydaných věcech a fan kompilacích - třeba Bad,Bad Lovin jako předchůdce Calling Dr.Love,nebo původni Beck (pozděj Beth),nebo Paulův vokál nebo Geneho country verze God Of Thunder.Je toho hafo
        *16*
  • záznam z koncertu v praze

..nemá někdo? já trouba si ho nekoupil :-(. a jak to teď sleduju na youtube tak toho lituju dvojnásob :-((. dikes.
  • dotaz

Nevíte někdo jak se jmenovala předkapela která hrála na koncertě KISS ,nějak mi ten název nezůstal v paměti. *1*
    • Re: dotaz

Jmenovali se Cinder Road, je to partička odněkud z Kalifornie a bohužel musím říct, že od předkapely KISS jsem čekal trošku víc...
  • CD

Slyšel jsem že se nahrávalo na tom konzertě cd ba možná i dokonce dvd. Kdo jste tam byl a seděli ste, tak jste si mohli všimnout dvou kamer hned u pultu co byl zvukař. Nevíte o tm někdo něco víc? *7*
    • Re: CD

Nahrávalo se pouze CD, které se vydávalo asi 10 min po skončení koncertu.Je to celý záznam Pražského koncertu KISS ve výborné zvukové kvalitě. *3*
      • Re: Re: CD

To CD už prodávali během koncertu , takže to byl takový malý podvod, Bylo to určitě nahraný na jiným koncertu. Neni možný aby stihli vypálit dejme tomu 5000 cédeček za 10 minut. Pak jej doupravili do podoby koncertu z Prahy. Jinak KISS je supr a koncert byl skvělej. *1*
        • Re: Re: Re: CD

Pokud nejsi obeznamen z dnesni technikou nepis takove KRITYKY A BLABOLY.PETR.

To není pravda,to CD bylo z Prahy,já ho totiž mám. *5* *16*

No já nevím ale žádné CD se záznemem se neprodávalo, a jestli jsi byl na koncertě tak víš co hráli a co říkali.Byl předtištěn pouze obal ale záznam je z koncertu.Navíc bylo prezentováno poze 1500 CD a ne 5000.Myslím si, že nemáš pravdu.Cd máme a neshledala jsem na něm nic co by řeklo, že to bylo předtočené.Měj se *4*
  • The best

Já je můžu,protože jsem rocker a jinak to u mě nebude
  • koncert

koncert byl ouplně boží!!! *14* musím na ně jít znova... *15* *14* miluju je
  • koncert

ten kocert byl upa uzasnej a doufam ze prijedou zas co nejdriv *14* *14*
    • Re: koncert

Očekávám že pokud ještě budou hrát přijedou tak za 8, 10 let... ale jinak to bylo užasný, musel jsem na ten koncert jít protože je tu taky možnost že hrály naposledy u nás...když si to vezmeš že z původní sestavy tam už jsou dva a neni jim taky nejmíň, tak nevim nevim, samozřejmě že bych si taky přál aby ještě přijeli..
      • Re: Re: koncert

No za 8,10 let asi těžko přijedou, vzhledem k tomu že Genemu je teď 59 let a Paulovi 56. Přece jenom je na takovou show potřeba určitá fyzička a zvlášť Paul se už teď musí na koncertech hodně krotit...
        • Re: Re: Re: koncert

proč by se měl krotit?!
          • Re: Re: Re: Re: koncert

On bi se mohl klydně skrotit *16* protože má problémi ze srdcem.
  • Lístek na KISS

prodám lístek na kiss
  • Prodám lístek na Kiss

Prodám lístek na Kiss 6. 6. 2008 na sezení (sektor 417) za 1090 Kč. Předání možno v Praze. Pište, volejte: 608704921
    Martina
  • Lístek k podiu

Máte někdo zájem o lístek na KISS k podiu?? jeslti jo kontaktujte mě na mobil, volat, i sms.ale jen na mobil,sem se asi už nedostanu. 733 577 367

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit