Přejít na výpis diskuzí

KISS

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: KISS

Nejspíš máš na mysli písničku New York Groove z Aceho sólovýho alba, že?
    Tady ji máš:
    http://uloz.to/796355/New York Groove.mp3
  • Re: Re: Re: Re: koncert

On bi se mohl klydně skrotit *16* protože má problémi ze srdcem.
  • KISS

NEVIETE MI NIEKTO PROSÍM PORADIT KDE SA DÁ STIAHNUT PESNIČKA OD KISS S NÁZVOM ,,I BACK IN THE NEW YORK´´ *3* *15* *3*
  • Re: Re: Re: koncert

proč by se měl krotit?!
  • Re: Anketa č.2

1.Asylum
    2. Animalize
    3. Lick it up

Hot in the shade je náhodou fajn vojto *16*
  • Re: Nejoblíbenější album

1. Love Gun
    2. Destroyer
    3. Unmasked
  • Re: Triko

ahoj no dobrý a celkem levný sou na www.metalshop.cz..já s tama taky jedno mám ..
    *4*
  • Triko

Prosim vas mohli by ste mi poradit na jakych strankach bych sehnala nejaky pekny trika od KISS? díky mooc !! *3*
  • Neuvěřitelné

koukám na fotky a nestačím se divit to tam musíte dávat foto i revivalu....???!!!! neslýchané a hanba...!!!! *9* *9* *9* *16* *16* *16* *9* *9* *9*
  • Re: Re: vypalovačky nějaký

No nemusí to být nazor všech,ale spousta pěkných věcí je i na oficiálně nevydaných věcech a fan kompilacích - třeba Bad,Bad Lovin jako předchůdce Calling Dr.Love,nebo původni Beck (pozděj Beth),nebo Paulův vokál nebo Geneho country verze God Of Thunder.Je toho hafo
    *16*
  • ....

Ahojky lidi..Kiss sou prostě bestovní hey...že joo???Miluju je moooooots *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: CHYBA

mrkněte se na www. kissonline .com *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: CHYBA

i was made for loving you....... *3*
  • Re: Re: Re: Re: CHYBA

ti šibe ne *9* *5*
  • Re: Re: Re: CHYBA

??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ????????????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Re: Re: CHYBA

go,kiss
    i love you! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: CHYBA

nevíte ,jestli ted bude v Praze koncert? *3* i love Kiss *14* *14* *14* *14*
  • Re: Lístky na koncert

slev,a uvidíš *1* *5* *16* *8*
  • Re: dotaz

Jmenovali se Cinder Road, je to partička odněkud z Kalifornie a bohužel musím říct, že od předkapely KISS jsem čekal trošku víc...
  • Re: vypalovačky nějaký

Zkus třeba písničky Detroit Rock City, Strutter, Lick It Up, Rock and Roll All nite, Creatures of the Night, Love Gun, Cold Gin a nebo trošku mladší Psycho Cirkus, Take It Off nebo Crazy Nights

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit