-
Re: Listky pod podium
Ahoj Filipe
kolik lístků pod podium máš, potřebuju tři.
dik za odpověd -
Listky pod podium
Ahoj,mam navic listky na kiss do sazky.jsou pod podium.stojej 1200.kdyz bude zajem piste na Mr.gross@seznam.cz -
namaloval by me nekdo
ktere barvy pouzivate na oblicej. A nebo kdo by me namaloval pred koncertem. predem dekuji *5* -
Re: Re: Re: znovusetkání?
Jo a jak tě poznám, zase budeš namalovaná jo? *3* *14* To ti to tedy bude zase slušet! *4* -
Re: Re: znovusetkání?
určitě ....já tam chybět nebudu *14* *3* -
Re: znovusetkání?
Tak to také doufám, že se tam sejdeme Keltko *5* *3* -
znovusetkání?
před lety jsme se potkali v Praze na koncertě KISS,já byla namalováná jako Gene.dala jsem ti adresu a telefon do Francie,kam jsem odjela hned po koncertě.když jsi mi do Francie volal,už jsem byla zpět v Čechách.bez kontaktu na tebe..třeba se sejdeme za 14dní znovu na koncertě?!?! *3* -
Re: Nejlepší skupina
jo je to nejlepší skupina, ale můj nejoblíbenější člen je Paul s Peterem. *14* -
Re: Re: Koupím lístek na KISS
Také aháním jedenlístek na KISS. dej mi nějak vědět budu ráda. tady ti posílám můj e-mail:honza.piratzkaribiku@seznam. cz -
Re: Koupím lístek na KISS
Ahoj, mám navíc dva lístky do sektoru 115. Cena 1490/ks. -
Koupím lístek na KISS
Ahoj, sháním jeden lístek na Kissáky. Někam na sezení, ale ten do předních sektorů. bohužel jsem žila v domnění, že je pro mě známý má a opak je pravdou. Nechci si je nechat ujít, a proto jsem samozřejmě ochotná dát o něco více než 1690 Kč. Nemáte někdo na prodej? *9* -
Re: Re: Nejoblíbenější album
ALIVE ! -
Nejlepší skupina
Miluju tuhle skupinu. Jsou nejlepší skupina všech dob. Můj nejoblíbenější člen je Ace, toho zbožňuju! *14* Škoda, že nebude tady v Praze, ale i tak se na koncert KISS těším strašně moc! KISS forever! *4* *14* *14* *14* -
listky.)
ahoj jsou v prodeji od 15.2 *4* -
lístky
kdy budou lístky v prodeji! -
:)
děkuju:) -
Fan club Kiss
Všechny Vás zvu do fan clubu Kiss na www.kissarmy.cz Dozvíte se zde všechny nejnovější informace o kiss i jejich evropském turné a koncertu v Praze. -
Re: :)
Ceny lístků jsou od 990 - 1690kč. Více info na www.kissarmy.cz *16* *16* -
Re: KISS v Praze
Koncert Kiss v Praze je pátek6.6.2008 *13* -
:)
ahoji lidičky, prosim vás mužete mi někdo napsat kolik stoji ten listek na kiss?? děkuju moc *3* *4*